Destinatii Europene

CIRCUIT AFRICA DE SUD SWAZILAND ZAMBIA 19 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
28/09/2016 - 28/09/2016
Pret Total:
2876 € (151.37€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
zbor Bucuresti – Cape Town / Johannesburg – Bucuresti si East London – Durban;
transferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar/ minibus licentiat si cu masini de teren speciale pe durata safariului;
16 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* - 4* si lodge-uri ( echivalent 3-4*, norme locale );
mesele conform programului;
vizitele cuprinse in program;
insotitor roman si ghizi locali;
asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale (se achita obligatoriu la inscriere): 465 €
taxele de aeroport si securitate pentru zborul intern (se achita obligatoriu la inscriere): 95 €
taxa de viza si procesare Africa de Sud: 43 Eur (se achita la Unicredit Tiriac) iar taxa de viza si procesare Swaziland (se achita obligatoriu la inscriere): 55 €
intrarile la obiectivele turistice si in rezervatii (se achita obligatoriu la inscriere): 125 €
bacsisuri obligatorii (se achita la insotitorul de grup): 60 € / pers ;
excursiile optionale;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM

Circuit Africa de Sud Swaziland Zambia 19 zile

Ziua 1. BUCURESTI – CAPE TOWN

Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 15.10, imbarcare si zbor spre Cape Town via Londra. Scurta escala in Londra si imbarcare pentru zborul spre Africa de Sud. Noapte si cina la bord.

Ziua 2. CAPE TOWN

Sosire in Cape Town, al doilea mare oras al Africii de Sud, pe care (daca starea vremii permite) il vom admira mai intai de pe Table Mountain, inalt de 1086 m, unde vom ajunge cu telecabina. Continuare cu un tur panoramic, pe parcursul caruia vom vedea Castelul, Parlamentul, Primaria, Slave Lodge. Cazare in Cape Town.

Ziua 3. CAPUL BUNEI SPERANTE

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de exceptie, la Capul Bunei Sperante. Plecam cu autocarul spre Hout Bay si ne imbarcam intr-o mini croaziera pana pe insula Duiker, unde vom vedea colonii de foci ingramadindu-se in jurul tarmului si nenumarate specii de pasari. Continuam spre Rezervatia Capului Bunei Sperante, unde se intalneste cea mai mare concentratie de specii diverse de pasari din toata lumea, ajungand la cel mai sudic punct al traseului, Cape Point, unde Atlanticul se uneste cu Oceanul Indian. Pe drumul de intoarcere vom vedea portul istoric Simon’s Town si colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani) de la Boulder’s Beach. Ultima atractie a zilei de azi va fi vizitarea Gradinii Botanice Kirstenbosch, cea mai mare si mai veche gradina botanica din Africa de Sud. Intoarcere la hotel. Cazare Cape Town.

Ziua 4. CAPE TOWN

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur pietonal in centrul istoric, incheiat cu vizita la Castle of Good Hope, unde putem vizita resedinta guvernatorului si muzeul militar, iar in jurul pranzului, putem asista la ceremonia cheii (Castle Key Ceremony). Continuam cu o vizita in cartierul Malay Bo-Kaap, unde vom participa la o lectie de gatit. Dupa-amiaza excursie optionala in zona viticola cu degustare de vin (Franschhoek, Stellenbosh). Cazare Cape Town.

Ziua 5. GARDEN ROUTE

Mic dejun. Plecam spre Knysna pe faimosul Drum al Gradinilor (Garden Route) drum de coasta magnific, unul din cele mai frumoase din Africa de Sud, datorita peisajelor naturale fermecatoare. Strabatem coasta via Hermanus si Mossel Bay, ajungand la Knysna, un adevarat paradis natural, numita si ‘Gradina Edenului’, cu paduri de vegetatie tropicala, lacuri sclipitoare si plaje de aur. Dupa-amiaza vom face o minunata croaziera cu vaporasul pe laguna, prilej de a admira peisajele spectaculoase. Cazare Knysna.

Ziua 6. OUDTSHOORN

Mic dejun. Ne deplasam la Oudtshoorn, capitala mondiala a penelor, cu cea mai mare populatie de struti din toata lumea. Vom vizita Pesterile Cango, o minune geologica, continuand cu o vizita la Ferma de Struti pentru a invata cate ceva despre procesul de crestere a celei mai mari pasari, avand prilejul chiar sa imbratisati si sa va fotografiati cu strutii. Urmatoarea escala este in Rezervatia naturala ‘Cango Wildlife Ranch’, unde vom putea vedea, tinute intr-o generoasa captivitate, diverse animale salbatice, cum ar fi crocodili, serpi, lei, pume, jaguari, tigrii bengalezi etc. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 7. DE LA KNYSNA LA PORT ELIZABETH

Mic dejun. Continuam itinerariul pe Garden Route, admirand peisajele deosebite, cu munti, stanci abrupte, rauri si lacuri, paduri tropicale. En route vom vizita Parcul Natural Tsitsikamma. Vom avea ocazia sa privim si sa atingem unii din cei mai batrani arbori, cu varsta de peste o mie de ani. Sosim la Port Elizabeth, oras de coasta fermecator, unde vom face un tur panoramic, vizitand Campanile, Kings Beach, Horse Memorial, Donkin Street. Cazare Port Elizabeth.

Ziua 8. DE LA PORT ELIZABETH LA EAST LONDON

Mic dejun. Plecam spre valea raului Sundays si vom ajunge la Addo Elephant National Park, rezervatia naturala cu peste 450 de elefanti, rinoceri, bivoli, antilope etc. Vom admira animalele in tihna, continuand apoi traseul pana la East London, oras port, unde vom face un tur de oras. Cazare East London.

Ziua 9. DURBAN

Mic dejun. Transfer matinal la aeroport si zbor spre Durban, una din cele mai populare statiuni litorale din tara, faimoase datorita plajelor deosebite. Vom vizita orasul, trecand pe langa frumoasa cladire cu arhitectura neo-baroca, Durban City Hall, care adaposteste o impresionata galerie de arta, Turnul cu Ceas Portughez, Piata Indiana. Vizita poate continua, optional, cu Gradina Botanica, dupa care ne vom delecta admirand fauna si flora marina in centrul oceanografic uShaka Marine World, cel mai mare acvariu din Africa de Sud si al patrulea din lume. Ziua se poate incheia, optional, cu o cina africana la un restaurant local. Cazare Durban.

Ziua 10. PRIN TINUTURILE HLUHLUWE

Mic dejun. Plecam spre regiunea Hluhluwe si ne vom opri sa vizitam Isimangaliso Wetland Park, proclamat patrimoniu natural UNESCO. Parcul este una dintre putinele zone de pe planeta care cuprinde 5 ecosisteme laolalta. Este locul celei mai mari populatii de hipopotami si a peste o mie de crocodili. Vom face o minunata plimbare cu barca pe estuar, prilej de a observa mai de aproape hipopotamii si crocodilii precum si diverse specii de pasari, cum ar fi uliul-peste. Cazare Bayala.

Ziua 11. SWAZILAND

Mic dejun. Ne aflam in tinutul magic al Swaziland-ului si vom intra in Hluhluwe Umfolozi National Park pentru primul nostru safari din aceasta calatorie. Vom avea prilejul sa observam nenumarate animale salbatice, printre care elefanti, rinoceri, lei, bivoli africani, antilope etc. Ne vom intalni si cu diverse aspecte culturale ale populatiei locale Zulu, de la care vom putea cumpara mici suveniruri sau obiecte de artizanat. Dupa amiaza, continuam drumul spre Swaziland, sosire si instalare in lodge.

Ziua 12. KRUGER NATIONAL PARK

Mic dejun. Dimineata vom face o scurta oprire la piata locala de artizanat, inainte de a vizita Fabrica de sticla Ngwenya, unde vom putea asista la procesul de realizare a diverse obiecte artizanale infatisand animale africane, facute din sticla 100% reciclata, colectata de copiii din Swaziland. Vom intra in Kruger National Park, cea mai mare rezervatie naturala din Africa, apogeul calatoriei noastre. Kruger National Park se intinde pe 350 km de la nord la sud si se invecineaza cu Mozambic la est si cu Zimbabwe la nord. In cele peste 2 milioane de hectare de teritoriu salbatic coexista 147 specii de mamifere, 507 specii de pasari, 114 specii de reptile, 34 specii de amfibii, 334 specii de copaci si 49 specii de pesti ! Daca avem noroc, nu vom rata ‘Cei Cinci Magnifici ai Africii’ ( The Big Five ) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bivolul. Dupa-amiaza intalnire la receptia lodge-ului si ne imbarcam in vehicule speciale, impreuna cu ghizi locali calificati, pentru prima iesire in rezervatia salbatica. Nu uitati sa va incarcati bateriile de la camera video sau aparatul de fotografiat ! Intoarcerea seara in lodge la cina, dupa aceasta experienta magnifica in salbaticia nemarginita a savanelor Africii. Cina si cazare Hippo Hollow Country Estate zona Kruger Park.

Ziua 13. KRUGER NATIONAL PARK

Mic dejun. Vom avea la dispozitie o zi intreaga sa descoperim frumusetea acestui salbatic colt de natura, intr-un safari fascinant cu vehicule de teren, in timp ce ghidul local ne va invata secretele si misterele animalelor. Pranzul il vom servi sub forma de picnic. Intoarcere seara in lodge. Cazare si cina Hippo Hollow Country Estate zona Kruger Park.

Ziua 14. BLYDE RIVER CANYON – JOHANNESBURG

Mic dejun. Continuam traseul si vom ajunge la o alta mare atractie a acestui voiaj, Blyde River Canyon, cel mai mare canion verde si al treilea ca marime din lume. Vom admira panoramele spectaculoase, cu vai, cilindrii uriasi de stanca si platouri ametitoare de pe Panorama Route. Dupa-amiaza vom intalni una dintre numeroasele cascade din canion, a caror cadere, creeaza un spectacol deosebit. Vom avea prilejul de a admira locuri de-o frumusete inegalabila: Wonder View, Bourke’s Luck Potholes, the Three Rondavels (formatiuni stancoase asemanatoare unui grup de 3 colibe traditionale). Ajungem dupa amiaza tarziu in Johannesburg, cel mai mare oras sud-african. Cazare Johannesburg.

Ziua 15. PRETORIA & MINELE DE DIAMANTE CULLINAN

Mic dejun. Incepem ziua cu un scurt tur panoramic de Johannesburg, prilej de a admira centrul istoric: Constitution Hill, Carlton Center, Podul Nelson Mandela, Brixton Tower. Continuam apoi cu o excursie optionala full day la Pretoria si Cullinan. In capitala administrativa a Africii de Sud, numita si ‘Jacaranda City’, datorita gradinilor superbe si a arborilor jacaranda, vom vizita Voortrekker Monument, Church Square, Kruger House, Primaria, Melrose Ho

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR