Destinatii Europene

CIRCUIT FRANTA BELGIA GERMANIA 12 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
11/08/2016 - 11/08/2016
Pret Total:
473 € (39.42€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptie ziua 6 (contra cost cu transport public); Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 si 2015 s-au realizat 7 grupuri, din care 6 grupuri au beneficiat de autocare 3* si 4*.
11 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
Vaporase (I’Ill, Sena), funicular in Salzburg, urcarea in Turnul Eiffel, transport in Paris.
excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice

PROGRAM
Circuit Franta Belgia Germania 12 zile Autocar

Ziua 1. Bucuresti – BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. Viena – Salzburg – Munchen (645 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare in Salzburg, orasul muzicii, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Plecare spre Munchen, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Cazare la Munchen.

Ziua 3. MUNCHEN – STRASBOURG – REIMS – PARIS (795 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pe exterior pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Traseul continua spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Sosim in cursul serii pt. cazare la Paris.

Ziua 4. PARIS – VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Vizitam somptuosul Palat de la Versailles si gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle. Cazare la Paris.

Ziua 5. PARIS – L’ille de la Cite
Mic dejun. Continuam explorarea orasului: L’Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversam intr-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxemburg. Seara, timp liber in renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre. Cazare la Paris.

Ziua 6. Paris – Fontainebleau – Valea LOIREI
Mic dejun. Timp liber in Paris. Excursie optionala (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi in continuare (35 euro) pe Valea Loarei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 7. PARIS – DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber in Paris, paradis al pasionatilor de shopping, iar pentru “copiii” de toate varstele sugeram o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). In Paris nu ratati impozantul Dom al Invalizilor, mormantul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, Croaziera pe Sena si bineinteles ascensiunea in Turnul Eiffel. Cazare la Paris.

Ziua 8. PARIS – GENT – BRUGES – BRUXELLES (340 km)
Mic dejun. Plecare spre Gent in Belgia, unde vizitam Catedrala, Primaria, Fortareata, Biserica Sf.Iacob. Timp liber in Gent sau, optional (15 euro) excursie in Bruges, a carui frumusete unica o vom descoperi atat pietonal, cat si printr-o minunata plimbare cu barca. Seara sosire in Bruxelles unde se viziteaza pe exterior: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare in Bruxelles.

Ziua 9. Bruxelles – ANVERS – Louvain KOLN – KOBLENZ (340 km)
Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru a vizita Atomium si Mini-Europa, sau excursie optionala (20 EUR) la Anvers si Louvain. La Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, incepem turul pe exterior cu Grote Markt, Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Urmeaza Louvain, “Oxford-ul” Belgiei, renumit atat prin Universitatea Catolica a Belgiei, Grote Markt si Primaria Medievala, cat si prin Fabrica si Beraria Veche Stella Artois, cu garantia retetei sale originale. Dupa-amiaza plecare spre Germania. Scurta oprire in Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare in Koblenz sau intr-una din localitatile pitoresti din zona.

Ziua 10. Valea RINULUI – FRANKFURT – PRAGA (655 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Praga, cu vizita in Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare in Praga.

Ziua 11. PRAGA – Budapesta (525 km)
Mic dejun. Tur de oras in Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta, unde optional, se poate organiza o croaziera pe Dunare fara cina 14 EUR + 15 EUR supliment pentru cina avand inclus si un tur al capitalei ungare. Cazare in Budapesta.

Ziua 12.Budapesta – BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Final circuit Circuit Franta Belgia Germania 12 zile Autocar.

Excursii optionale (tarife valabile pentru plata in agentie)
Croaziera pe Dunare, fara cina – 7 euro
Croaziera pe Dunare, cu cina – 22 euro
Croaziera pe Sena – 8 euro

Exemple de cazari 2015
Budapesta http://www.tulipinnbudapestmillennium.com/ Munchen http://www.bavaria-motel.de/
Paris http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1401-ibis-paris-la-villette-cite-des-sciences-19th/index.shtml
Bruxelles www.accorhotels.com/gb/hotel-2846-ibis-brussels-expo-atomium/room.shtml
Zona.Koblenz www.hotel-zum-anker-andernach.de/042dc09b9a0a03702/042dc09b9a0a38611/index.html
Praga http://www.hotelfortunacityprague.com/
Budapesta www.expohotelbudapest.com

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara – Calea Grivitei nr. 158 05.45
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.00
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 11.30
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.00
DEVA McDonald’s GARA 14.00
ARAD Gara Centrala 16.00

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de imbarcare CONTRA COST
(autocar sau microbus):

PLOIESTI 5 EUR / sens/ pers Petrom METRO 07.00
CAMPINA 8 EUR / sens/ pers Casa Bucur- Popas Km 92 07.30
BRASOV 10 EUR / sens/ pers McDonald’s Cal. Bucuresti 09.00
Sf.Gheorghe 10 EUR / sens/ pers Petrom V- iesire Brasov 08.00
TG. MURES 10 EUR/ sens/ pers Parcare Promenada Mall 11.30
CLUJ 10 EUR / sens/ pers Intrarea in parcarea Polus Mall 13.30
ORADEA 10 EUR / sens/ pers Intrare parcare SELGROS 18.00
TIMISOARA 5 EUR / sens/ pers Parcare Auchan Calea Arad 15.00
CONSTANTA 8 EUR / sens/ pers Gara Centrala 02.00
BUZAU 8 EUR / sens/ pers PETROM Pod Maracineni 06.00
BRAILA 10 EUR / sens/ pers Intr. parcare CARREFOUR 04.30
GALATI 10 EUR / sens/ pers McDonald’s 04.00
FOCSANI 10 EUR / sens/ pers -Benz. LUKOIL centru 04.30
BACAU 15 EUR / sens/ pers Parcare Stadion Municipal 06.00
PIATRA NEAMT 15EUR / sens/ pers Parcare Hotel Central 07.00
SUCEAVA 15EUR / sens/ pers Parcare Hotel Bucovina 05.30
IASI 15EUR / sens/ pers Parcare Billa (Sos. Arcu nr. 29) 05.00
Chisinau- IASI 10 EUR / sens/ pers Parcare Hotel Național 02.00
CRAIOVA 10 EUR / sens/ pers McDonald’s Calea Bucuresti 06.30
SLATINA 8 EUR / sens/ pers Parcare Hotel Parc 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 pers. / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret, SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. / sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Pentru turistii din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti la un hotel 3*** in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare din Autogara.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Autocarul va prelua turistii sositi la Paris cu avionul la Paris si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Locuri limitate pentru Valea Loirei repartizate ambelor grupuri.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor d

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR