Destinatii Europene

CIRCUIT BENELUX 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
17/07/2012 - 21/08/2012
Pret Total:
495 € (82.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 21.Aug.2012, 31.Jul.2012, 17.Jul.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 495 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: BRUXELLES – BRUGGE - AMSTERDAM – ANVERS – LIEGE – LUXEMBOURG

Ziua 1: BUCURESTI – BRUXELLES
Intalnire la ora 05:20 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la destinatie la ora locala 09:10. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul NH City Center Brussels 3*sup sau similar.

Ziua 2: BRUXELLES – BRUGGE
Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, unde vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare in Bruxelles.

Ziua 3: BRUXELLES - AMSTERDAM
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o vizita in capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras: Monumentul National, Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum; vizitam apoi fabrica de diamante Coster. Cazare in Bruxelles.

Ziua 4: BRUXELLES – ANVERS
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Dupa amiaza, timp liber. Ne intoarcem la Bruxelles in cursul serii. Cazare in Bruxelles.

Ziua 5: BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg. Pe drum, ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Alternativ, va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul ciocolatei si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire in tara la ora 22:45.

008

Supliment camera single: 145 euro
Hotelul nu dispune de camere triple. Capacitatea maxima a camerelor: 2 persoane.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 07:20 – Bruxelles 09:10
Bruxelles 19:05 – Bucuresti (Otopeni) 22:45

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti):
excursie de 1 zi la Anvers: 60 EURO/ persoana
excursie de 1 zi la Brugge: 65 EURO/ persoana
excursie de 1 zi la Liege si Luxembourg: 80 EURO/ persoana
excursie de 1 zi la Amsterdam: 85 EURO/ persoana
NOTA: intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse

Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene.
Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
In momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, compania Tarom
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH City Center Brussels 3*superior (sau similar) in Bruxelles
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras de o jumatate de zi (3 ore) cu ghid local in Bruxelles
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Iul-12 - 21-Aug-12495

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR