Destinatii Europene

CIRCUIT BALI SINGAPORE MALAEZIA 15 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
02/09/2012 - 11/11/2012
Pret Total:
1750 € (116.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 11.Nov.2012, 14.Oct.2012, 23.Sep.2012, 02.Sep.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 1750 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: SINGAPORE - BALI - KUALA LUMPUR - PUTRAJAYA - MALACCA

Ziua 1. BUCURESTI – SINGAPORE
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, ora 12.00, imbarcare si zbor spre Singapore, ora 14.00, via Amsterdam. Plecare din Amsterdam la ora 21.25. Noapte in avion.

Ziua 2. SINGAPORE
Sosim in Singapore ora 16.25 ( ora locala ). Fondat ca o colonie britanica acum doua secole, Singapore – ‘Orasul Gradina’ a devenit unul din cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbana fascinanta, cu cladiri zgarie-nori care marginesc bulevardele largi, influentele amestecate chineze, indiene si malaeziene, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne si o vibranta viata de noapte, fac din Singapore o veritabila ‘perla a Asiei’, situat in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Transfer la hotel si cazare in Singapore.

Ziua 3. SINGAPORE
Mic dejun. Tur de oras Singapore, in care vom vizita Orchard Road (principala artera comerciala), Chinatown, Templul budhist Sasaranamsi, Riverside ( centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, cu templul Kwan Im Thong si Moscheea Sultanului. In a doua parte a zilei, vizita optionala a Insulei Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Transportul se va face cu telecabina de pe muntele Faber, admirand panorama extraordinara a orasului. Vom vizita Templul taoist Da Bogong, dupa care vom ‘plonja’ in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii putem privi in timp ce ne plimbam relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza ‘parada’ delfinilor de la Dolphin Lagoon. Seara ne putem delecta cu spectacolul de sunet si lumini Cantecele Marii ‘interpretat’ de fantanile muzicale. Cazare Singapore.

Ziua 4. SINGAPORE - BALI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Bali. Sosire in Denpasar, capitala insulei. Transfer la hotel si cazare. Sejur liber in Bali pentru plaja, relaxare, vizite. Pe perioada sejurului, puteti opta pentru diverse excursii organizate. Una din marile atractii ale insulei o constituie vibranta viata de noapte, cu nenumarate cluburi, pub-uri si discoteci deschise pana la rasaritul soarelui. Cazare.

Ziua 5. BALI – SUN & FUN
Mic dejun. Bali, ‘Insula Zeilor’, este una din cele 13 mii de insule care formeaza arhipeleagul indonezian, insa cea mai populara destinatie turistica, un paradis tropical cu ape de clestar, plaje imaculate si peisaje mirifice. Insula ofera un caleidoscop infinit de atractii, fiind vestita pentru bogatia culturala intruchipata in arta picturii, sculpturii, dansului, muzicii etc. Muntele vulcanic Agung domina centrul insulei, ridicandu-se ca o piramida uriasa spre cer, in vreme ce coastele se prelungesc in plaje superbe, marginite de paduri tropicale. Hoteluri luxoase se intind de-a lungul tarmului, in cele mai populare statiuni Kuta, Legian sau Canggu, situate in imediata apropiere a orasului Denpasar iar nenumarate restaurante, cluburi si boutique-uri cu cele mai frumoase artefacte balineze sunt raspandite la tot pasul. Cazare Bali.

Ziua 6. BALI – KINTAMANI TOUR
Mic dejun. Sejur liber in Bali. Excursie optionala pentru a cunoaste traditiile si frumusetiile naturale ale insulei. Vom asista la magnificul dans Barong & Keris, gratios si dramatic, care ne spune povestea stravechii Ramayana. Dansul este expresia luptei eterne dintre spiritele bune si cele rele, terminandu-se intr-o apoteoza fulminanta. Se pleaca mai departe catre satul traditional Kemeuh, unde vom putea asista la fabricarea diverselor obiecte artizanale balineze realizate cu mare iscusinta de maestrii locali. Vom putea fi martorii la procesul de transformare a unei amorfe bucati de lemn intr-o veritabila opera de arta. Urmatoarea oprire va fi la Kintamani, pentru o vedere panoramica de exceptie asupra lacului Batur si asupra vulcanului activ cu acelasi nume. Urmatoarea oprire va fi la Tampaksiring, numita si ‘Fantana Tineretii’. Cazare.

Ziua 7. BALI
Mic dejun. Timp liber in Bali pentru plaja si activitati facultative. Cazare.

Ziua 8. BALI – TURUL MISTIC
Mic dejun. Excursie optionala in partea de est a insulei, trecand prin satul Batu Bulan, unde vom asista la procesul de pictare (vopsire) a esarfelor, pentru care balinezii au o traditie de sute de ani. Traversam peisaje spectaculoase si ajunjem la complexul de temple Besakih ( Templul Mama ), construit pe vaile abrupte ale muntelui Agung ( 3142 m ), cel mai imporant si mai sacru loc de rugaciune al populatiei hindu de pe insula. Turul continua strabatand relieful coastei de est, prin doua dintre cele mai pitoresti sate traditionale, Bukit Jambul si Penglipuran. In drumul de intoarcere se va face un popas in Lungking, fosta capitala a insulei. Seara putem participa la o cina traditionala balineza. Cazare.

Ziua 9. BALI – SUN & FUN
Mic dejun. Sejur liber in Bali. Cazare.

Ziua 10. BALI – SUN & FUN
Mic dejun. Sejur liber in Bali. Cazare.

Ziua 11. BALI – KUALA LUMPUR
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul spre Malaezia. Sosire in Kuala Lumpur, transfer la hotel si cazare.

Ziua 12. KUALA LUMPUR & PUTRAJAYA
Mic dejun. Vizitam Kuala Lumpur, ale carui principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centru Orasului si Triunghiul de Aur. Vom admira Dataran Merdeka ( Piata Independentei ), Cladirea Sultan Abdul Samad, Moscheea Nationala, Chinatown, Turnurile Gemene Petronas ( pana nu de mult cele mai inalte din lume, depasite astazi de ‘Taipei 101 Tower’ ), Turnul Menara KL, unde putem urca pentru o panorama extraordinara asupra metropolei, de la inaltimea de 276 m, unde se afla un restaurant rotitor. Dupa-amiaza excursie optionala in Putrajaya, ’Orasul Gradina’, cel mai nou si mai sofisticat concept urban al Malaeziei, planificat si construit in urma cu doar un deceniu, centrul administrativ federal al metropolei. Patrujaya se bucura de cladiri impozante si parcuri superbe. Vom face o plimbare cu barcile traditionale pe canale pentru o vedere panoramica. Vom admira Perdana Putra ( resedinta primului ministru ), Putra Mosque, frumos colorata in roz, cu cea mai inalta minareta din Asia de sud-est, Palatul de Justitie, Piata Independentei etc. Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 13. PENSINSULA MALACCA
Mic dejun. Timp liber in Kuala Lumpur sau, optional, vizita a pensinsulei Malacca si a orasului cu acelasi nume, al carui centru se remarca pe lista celor mai proeminente situri din patrimoniul UNESCO. Vom vizita vechiul port comercial (cel mai vechi port din Malaezia ), colina St. Paul situata in vechiul orasel Bandar Hilir de unde putem avea o panorama inedita asupra zonei, poarta Fort de Santiago si ruinele Bisercii Sf. Paul ce adapostesc pietre funerare din sec. al XVII-lea din timpul stapanirii daneze. Dupa pranz, pe care il vom servi la un restaurant local, plimbare pe Jonker Street unde vom descoperi magazine de antichitati si unde exista cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia, Cheng Hoon Teng. Spre sfarsitul zilei vom cunoaste stilul de viata Malay intr-o asezare traditionala malaeziana, Kampong Kling. Intoarcere in Kuala Lumpur. Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 14. KUALA LUMPUR
Mic dejun. Timp liber in Kuala Lumpur pentru cumparaturi si alte activitati optionale. Seara transfer la aeroport pentru intoarcerea in tara. Noape in avion.

Ziua 15. BUCURESTI
Sosire ora 5.30 dimineata in Amsterdam si zbor in conexiune spre Bucuresti, ora 09.20. Sosire pe aeroportul Henri Coanda ora 13.05.

005

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Insula Sentosa cu cina inclusa si intrare la Underwater World ( Singapore ): 73 €
■ Kintamani Tour in Bali 35 €
■ Turul Mistic – partea de est in Bali 35 €
■ Putrajaya ( Malaezia ): 30 €
■ Malacca cu pranz inclus ( Malaezia ): 65 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM
Singapore: Orchid Hotel 4* ( www.orchidhotel.com.sg )
Bali: Grand Mirage Bali Resort 5* ( www.grandmirage.com )
Kuala Lumpur: Swiss Garden 4* ( www.swissgarden.com )

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate.
● In situatii speciale, agentia poate opera modificari in structura programului, functie de conditii climatice, orare de zbor, trafic etc.
● Zborul pentru acest program este operat de compania KLM si companii aeriene locale din Asia ( se pot modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene.
● Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in origina

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Sep-12 - 11-Nov-121750

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR