Destinatii Europene

Circuit AUSTRIA – CASTELELE BAVARIEI

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
23/07/2013 - 30/07/2013
Pret Total:
459 € (57.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

AUSTRIA – CASTELELE BAVARIEI

Perioada: 23 iulie – 30 iulie 2013 (7 nopti/8 zile)
TRANSPORT AUTOCAR (standard international)


Imbarcari din: BACAU – ADJUD – FOCSANI - RM. SARAT – BUZAU – URZICENI – BUCURESTI – PITESTI - RM. VALCEA – SIBIU – SEBES – DEVA - ARAD
Pentru grup peste 10 persoane, transfer gratuit din: Iasi, Roman, Suceava, Piatra Neamt, Vaslui, Falticeni, Pascani, Onesti, Tg. Frumos,Tecuci, Barlad.

Ziua 1: BACAU – ADJUD – FOCSANI - RM. SARAT – BUZAU – URZICENI – BUCURESTI – PITESTI - RM. VALCEA – SIBIU – SEBES – DEVA - ARAD - BUDAPESTA
Plecare din Bacau la ora 01:00 din parcarea hotelului MOLDOVA, pe traseul: Bacau – Bucuresti (ora 06:00, Parc Izvor) - Pitesti - Rm. Valcea – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Scurt tur panoramic de oras in Budapesta. Optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, doua preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: o sticla de vin la patru persoane, apa minerala si racoritoare. (Tarif: 30 €/persoana, transfer inclus). Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2: BUDAPESTA – MELK – TIROL
Mic dejun. Excursia continua spre mirificul TIROL, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: ~10.50 €/persoana (ghid local inclus, cu acces gratuit la gradini si parc). In Tirol ne vom caza la o pitoreasca pensiune-hotel, ideal localizata la 80 km de Salzburg si Innsbruck. Cazare si cina pensiune 3* in zona TIROL.

Ziua 3: KITZBUHEL – ZELL AM SEE – KAPRUN
Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel, celebra statiune tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „Pass Thurn" (1.274m), unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile Kaprun si Zell am See, perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. In Kaprun se poate opta pentru o ascensiune cu telecabina pe ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m). Optional, se poate servi pranzul la un restaurant traditional din Zell Am See. Retur in zona Tirol. Cazare si cina pensiune 3* in zona TIROL.

Ziua 4: INNSBRUCK – SWAROVSKI – PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML
Mic dejun. Excursie la Innsbruck, capitala Tirolului. Pana la intrarea pe autostrada spre Innsbruck vom parcurge un minunat traseu montan tirolez. Sosire in Innsbruck – orasul ce a fost de doua ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii: Muzeul Ferdinandeum, ce contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale; „Goldenes Dachl“ - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, construit din tablite de cupru suflate in aur; Hofkirche - Biserica Regala; in partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint; capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Excursia continua apoi spre Fabrica de Cristale Swarovski de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (Bilet de intrare: 8€). Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina „Gerlosstrasse” prin „Pasul Gerlos" (1.630m). Popas pentru vizitarea celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470 m pana la 1.090 m. Cazare si cina pensiune 3* in zona TIROL.

Ziua 5: TIROL – MUNCHEN – CASTELUL CHIEMSEE
Mic dejun. Plecare spre Munchen, cu popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. O data ajunsi la Munchen vom descoperi: Karlplatz cu fantana Strauss, Biserica Sf. Mihail, Marienplatz – Peterskirche, Catedrala Frauenkirche, Primaria – Glockenspiel, Asamkirche, Resedinta Wittelsbach, Palatul Nymphenburg. Program liber. Retur in zona Tirol. Cazare si cina pensiune 3*** in zona TIROL.

Ziua 6: CASTELELE BAVARIEI
Mic dejun. Continuam traseul pe ruta Alpilor Bavarezi pentru o excursie in Germania la Castelele Bavariei. Vom vizita Castelul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II si Castelul Neuschwanstein, astazi unul dintre cele mai fotografiate castele din Europa. Retur in zona Tirol. Cazare si cina pensiune 3* in zona TIROL.

Ziua 7: TIROL – SALZBURG – VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare catre Salzburg, unde vom descoperi: Hellbrun Gradinile Mirabell Residenzplatz, Catedrala, Residenz-Palatul Episcopului, Casa lui Mozart, Primaria, Piata Veche cu Fantana Sf. Florian, Sebastianskirche. Program liber in Salzburg. Imbarcare in autocar si plecare catre Viena, unde vom efectua un tur panoramic cu autocarul pe ruta: Hofburg, Opera, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primarie, Burgtheater Biserica Votiva. Continuarea turului pietonal - Hofburg – Graben (Coloana Ciumei) Biserica Sf. Petru, Biserica Sf. Stefan, Biserica Sf. Carol. Deplasare la Budapesta. Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 8: BUDAPESTA – BUCURESTI – BACAU
Mic dejun. Plecare spre casa pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bacau in cursul diminetii urmatoare, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

PRET / persoana: 459 Euro / loc in camera dubla / tripla


SERVICII INCLUSE:

• 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3* in Budapesta
• 5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE la hotel 3* in zona Tirol
• Excursie la Castelele Bavariei
• Excursie la Munchen – Castelul Chiemsee
• Excursie la Innsbruck, Expozitia de Cristale Swarovski, Cascada Krimml
• Excursie in statiunile Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See
• Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg, Munchen
• Transport cu autocar propriu, clasificat international
• Insotitor roman de grup



SERVICII NEINCLUSE:

• intrarile la obiectivele turistice din program ● asigurarea medicala (optionala) ● asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) ● bauturile de orice fel la mesele incluse in program ● alte vizite si servicii cu exceptia celor mentionate la sectiunea “Servicii Incluse”.




Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.
Termen limita de inscriere: 10 zile inaintea inceperii excursiei.



- TRANSPORT cu AUTOCARUL. Imbarcare din Bacau
- Imbarcari si din: ADJUD, FOCSANI, RM. SARAT, BUZAU, URZICENI, BUCURESTI, PITESTI, RM. VALCEA, SIBIU, SEBES, DEVA, ARAD
- Pentru grup peste 10 persoane, transfer gratuit din: Iasi, Roman, Suceava, Piatra Neamt, Vaslui, Falticeni, Pascani, Onesti, Tg. Frumos, Tecuci, Barlad.





Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Iul-13 - 30-Iul-13459

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel