Destinatii Europene

Circuit Australia & Noua Zeelanda

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
20/04/2009 - 15/09/2009
Pret Total:
3740 € (233.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Vacanta Circuit: AUSTRALIA & NOUA ZEELANDA, Perioada: 10.11 – 26.11.2009

Itinerariu: BUCURESTI – LONDRA - BANGKOK - SYDNEY – KATOOMBA - CAIRNS - AUCKLAND - ROTORUA - QUEENSTOWN - MILFORD SOUND - QUEENSTOWN - MELBOURNE - SINGAPORE – LONDRA

Ziua 1 (10.11) BUCURESTI – LONDRA - BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 13:30 pentru imbarcare cursa British Airways cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora 17:15. Plecare spre Bangkok la ora 21:45 cu compania Qantas.
Ziua 2 (11.11) BANGKOK
Sosire la Bangkok la ora 15:55. Transfer si cazare la hotel Royal Benja 3*. Timp liber pentru odihna. Seara, cina la restaurantul hotelului.
Ziua 3 (12.11) BANGKOK – SYDNEY
Mic dejun. Tur panoramic de oras de jumatate de zi in Bangkok pe parcursul caruia vom putea admira Marele Palat si statuia lui Buddha de smarald, templele Wat Traimit si Wat Ph. Dupa tur, transfer la aeroport pentru zbor spre Sydney (decolare la 17:25).
Ziua 3 (13.11) SYDNEY
Sosire la Sydney la ora 06:25. Transfer si cazare la hotel 4*. Dupa-pranz, tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras, Sydney incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” si in cel mai elegant si boem, “Kings Cross”, portul Cook. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului.
Ziua 4 (14.11) SYDNEY – KATOOMBA
Dupa micul dejun, vom vizita Featherdale Wildlife Park pentru “intalnire” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam cu vizitarea orasului Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunle stancoase Three Sisters. Pranz la un restaurant local.
Drumul de intoarcere va fi o experienta de neuitat, o calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. Vom incheia ziua cu un scurt tur prin Sydney 2000, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Transfer la hotel 4*.
Ziua 5 (15.11) SYDNEY - CAIRNS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Sydney – Cairns. Sosire la Cairns la ora 11:15. Pe drum spre Cairms, scurta oprire pe renumita plaja Plam Cove. Sosire la hotel si cazare hotel 3*.
Ziua 6 (16.11) CAIRNS – MAREA BARIERA DE CORALI
Dupa micul dejun, plecare cu catamaranul “Great Adventure” in croaziera la Marea Bariera de Corali, una din minunile naturale ale lumii. Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul “Great Adventure”, echipament de snorkeling, pranz (bufet) pe vas. Seara, transfer la hotel si cazare.
Ziua 8 (17.11) CAIRNS - AUCKLAND
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zbor Cairns – Auckland, cu escala la Sydney. Sosire la Auckland la ora 23:10. Transfer si cazare la hotel 3*.
Ziua 9 (18.11) AUCKLAND - ROTORUA
Mic dejun. Dupa un tur panoramic de oras, vom pleca spre orasul termal Rotorua, unde vom vizita parcul geotermal Te Puia si Centrul de Artizanat Maori. Seara, vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cina traditionala. Seara, transfer si cazare la hotel 4* in Rotorua.
Ziua 10 (19.11) ROTORUA - QUEENSTOWN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Rotorua – Queenstown. Sosire la Queenstown, transfer si cazare la hotel deluxe 4*.
Ziua 11 (20.11) QUEENSTOWN – MILFORD SOUND
Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje in care s-a filmat Stapanul Inelelor, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda.
Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland cu pranz bufet inclus. Transfer la hotel in Queenstown.
Ziua 12 (21.11) QUEENSTOWN - MELBOURNE
Mic dejun. La ora 10:30 transfer la aeroport pentru zbor Queenstown – Melbourne (schimbarea cursei la Sydney). Sosire la Melbourne la ora 19:30. Transfer si cazare la hotel 3*.
Ziua 13 (22.11) MELBOURNE
Mic dejun. Tur panoramic cu ghid local incluzand opriri la catedrala Sf Paul, Casa Parlamentului, in Piata Queen Victoria, plimbare prin Gradinile Fitzroy si intrare in casuta Capitanului Cook. 3*. Dupa-pranz, plecam spre insula Philip, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: parada pinguinilor care se intorc seara spre cuiburile lor.
Ziua 14 (23.11) MELBOURNE
Mic dejun. Astazi va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin Gradina Botanica Regala, poate cea mai frumoasa din intreaga lume. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi in Southgate Center, un elegant si impresionant centru comercial situat pe malul Yarrei.
Ziua 15 (24.11) MELBOURNE - SINGAPORE
Dupa micul dejun, eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru zbor Melbourne – Singapore. Sosire la Singapore la ora 21:30. Transfer si cazare la hotel 4*.
Ziua 15 (25.11) SINGAPORE – LONDRA
Mic dejun. Dupa check-out, tur de oras de jumatate de zi in Singapore, un oras sofisticat, multicultural si cosmopolit din sud-estul Asiei. Cina la un restaurant local. Seara (21.30) transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Qantas cu destinatia Londra.
Ziua 16 (26.11) LONDRA - BUCURESTI
Sosire la Londra la ora 06:20. Plecare spre Bucuresti la ora 09:45 si sosire la 14:40.

PRET/ persoana: 3.740 EURO + 350 LEI (loc in camera dubla)
Supliment SGL: 750 EURO

Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti – Sydney, Melbourne – Singapore - Bucuresti cu companiile Qantas si British Airlines;
- transport avion curse interne: Sydney – Cairns, Cairns – Auckland, Rotorua – Queenstown, Queenstown – Melbourne;
- 11 nopti cazare cu mic dejun inclus in Australia si Noua Zeelanda in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Sydney, 2 nopti in Cairns, 1 noapte in Auckland, 1 noapte in Rotorua, 2 nopti in Queenstown, 3 nopti in Melbourne;
- 1 noapte in Bangkok cu mic dejun inclus la hotel 3*;
- 1 noapte in Singapore cu mic dejun inclus la hotel 4*
- Early check-in si mic dejun la sosirea in Sidney (13.11, ora 06:25);
- 4 mese de pranz si o cina;
- excursiile, croazierele si tururile mentionate in program;
- insotitor roman de grup.

Servicii neincluse:
- taxe de aeroport : 300 EURO/ persoana (pot suferi modificari) pentru zborurile Bucuresti – Sydney, Melbourne – Singapore si Singapore – Bucuresti;
- taxe de aeroport : 280 EURO/ persoana (pot suferi modificari) pentru zborurile Sydney
– Cairns, Cairns – Auckland, Rotorua – Queenstown, Queenstown – Melbourne;
- taxa de viza si procesare acte Thailanda: 30 EURO/ persoana;
- asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ACTELE NECESARE OBTINERII VIZEI THAILANDA: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere, 2 fotografii recente tip pasaport, talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, nr. contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net, formular de viza completat.

Conditii: GRUP MINIM: 15 persoane. Pentru grup 12-14 persoane, pretul se majoreaza cu 230 EURO / persoana.
CONDITII DE INSCRIERE: conform Contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere. Inscrierea se face pe baza unui avand de 50% din suma totala.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 15 septembrie 2009.
TERMEN LIMITA DE DEPUNERE ACTE NECESARE VIZEI: 15 septembrie 2009. IMPORTANT: Daca actele sunt depuse dupa aceasta data, agentia nu este raspunzatoare pentru neobtinerea vizei in timp util, aplicandu-se penalizarile de mai jos.

Conditii de retragere / penalizari:
- intre 45 – 30 zile inaintea plecarii: 1.000 EURO / pers
- intre 29 – 20 zile inaintea plecarii: 1.250 EURO / pers
- intre 19 – 16 zile inaintea plecarii: 2.000 EURO / pers
- cu mai putin de 16 zile: 100 %
- modificare de nume cu mai putin de 45 de zile inainte de plecare: 150 EURO

Observatii:
1. In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile de retragere mentionate mai sus.
2. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
3. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (companiile aeriene, autoritati locale).
4. Programul poate fi modificat de conducatorul roman de grup roman in functie de anumite situatii obiective.
5. agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
6. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
7. ce pot interveni in timpul excursiei.
8. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Autoritatile Turismului din Thailanda, Australia, Noua Zeelanda si Singapore. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
9. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de 10. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate as

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL