Destinatii Europene

CIRCUIT ANGLIA TARA GALILOR IRLANDA 13 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
31/07/2016 - 31/07/2016
Pret Total:
793 € (61€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Zbor Bucuresti- Londra si retur Liverpool- Bucuresti, (orele sunt locale şi pot suferi modificări)
transport cu autocar climatizat, clasif. 2 - 4* exceptie ziua 3 (cu transportul public); Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 si 2015 s-au realizat 3 de grupuri, din care 2 grupuri au beneficiat de autocare 3* şi 4*.
12 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu pana in dupa amiaza zilei a 11, iar in restul zilelor asistenta turistica.
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
Taxe aeroport şi transfer aeroport – hotel - aeroport 195 euro
taxe de traversare cu ferry inclusiv autocar spre Irlanda + Irlanda de Nord 65€ (se achita la inscriere);
vaporaşul si transportul local în Londra, Belfast, Dublin, etc.;
excursii opţionale

PROGRAM
Circuit Anglia Tara Galilor Irlanda 13 zile Avion

Ziua 1. BUCURESTI- LONDRA
Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 06.30 pentru zbor Bucuresti- Londra cu compania Blue Air. Dupa aterizareincepem vizita capitalei britanice pe exterior: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitie turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare la Londra.

Ziua 2. LONDRA
Mic dejun. Dedicam din nou o intreaga zi explorarii orasului utilizand transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.

Ziua 3. LONDRA- STRATFORD- OXFORD (395 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra sau optional excursie la Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25EUR), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita pe exterior Queen’s College, Merton College, Catedrala. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.

Ziua 4. Londra – WINDSOR – Stonehenge SALISBURY – CARDIFF (290 km)
Mic dejun. Plecare spre Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George. Deplasare spre Stonehenge, unde vom vizita renumitul ansamblu megalitic, a carui constructie ramane un mister pana astazi. Urmeaza Salisbury, pentru a admira catedrala gotica din sec. XIII, capodopera a arhitecturii medievale, avand cel mai inalt turn din Marea Britanie.Cazare la Cardiff.

Ziua 5. CARDIFF – Rock of Cashel 315 Km
Dupa micul dejun incepem vizita in capitala Tarii Galilor – Cardiff, unde parcurgem turul de oras pe exterior: Parcul Cathays cu Primaria si Universitatea, Castelul Cardiff, Stadionul Millennium, Golful Cardiff si Imobilul Pierhead. Dupa pranz traversam cu ferryboat-ul ȋn Irlanda la Rosslare, de unde ne ȋndreptam spre Rock of Cashel, unul din cele mai renumite si spectaculoase atractii irlandeze, impresionanta colectie de elemente arhitecturale din timpul civilizatiei celtilor. Cazare ȋn zona Cashel.

Ziua 6. CORK – Castelul BLARNEY – KILLARNEY (115 km)
Mic dejun. Plecare spre Cork, al 2-lea mare oras al tarii, unde se viziteaza pe exterior: Primaria, Strada St. Patrick, English Market, Catedrala St. Finbarre’s, Elizabeth Fort. Nu departe de Cork, continuam vizita cu Castelul Blarney, impozant si pastrand misterele secolelor trecute, precum legendara piatra a elocventei. Cazare la Killarney.

Ziua 7. RING of KERRY – Killarney (180km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie ȋn Killarney, sau excursie optionala (25 euro) Ring of Kerry. Parcurgem cei cca. 180 km ai celei mai spectaculoase rute de coasta din Irlanda – Ring of Kerry, precum si obiective din Parcul National Killarney: Muckross House, Castelul Ross, Pasul Gap of Dunloe. Cazare la Killarney.

Ziua 8. Killarney – Cliffs of Moher – Cast. BURNATTY – Limerick – Dublin (390 km)
Mic dejun. Plecare spre Cliff of Moher, faleze de peste 200 m ȋnaltime care se „pravalesc” ȋn mare oferind privelisti care fac din Irlanda un taram unic. Continuam vizita cu Castelul Bunratty si Limerick, al 3-lea oras ca marime din tara: King John’s Castle, Catedrala St. Mary, Universitatea. Seara sosire pentru cazare la Dublin.

Ziua 9. DUBLIN – Glendalough (90 km)
Mic dejun. Incepem vizita in Dublin cu: Castelul Dublin, Catedrala St. Patrick’s, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universitati din lume), iar la final faimoasa Fabrica Guinness. Timp liber in capitala Republicii Irlanda.Optional (15 euro) excursie la Glendalough, impresionant ansamblu monahal din sec. al VI-lea, spectaculos amplasata pe malul unui lac glaciar. Cazare la Dublin.

Ziua 10. DUBLIN – BELFAST – Castelul DUNLUCE – GIANT`S CAUSEWAY (350km)
Mic dejun. Parasim Dublinul si inaintam spre nord catre Belfast unde se viziteaza: Catedrala, Primaria, Albert Clock, Cartierul Universitatii, Gradina Botanica. Timp liber la dispozitia turistilor (sugeram vizita la Ulster Museum) sau excursie optionala pentru a admira Giant`s Causeway, o faleza unica prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. In continuarea excursiei optionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20EUR) se viziteaza ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionanta stanca si martor a peste 7 secole de istorie dramatica. Intoarcerea la Belfast pentru cazare

Ziua 11. BELFAST – LAKE DISTRICT – YORK (360 km)
Mic dejun. Traversare cu ferry la Cairnryan apoi excursie in Parcul National Lake District, cu peisaje superbe in care piscuri ale celor mai inalti munti din Anglia (pe versantii carora se formeaza numeroase cascade) se reflecta in oglinda unei adevarate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporasul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia va fi prilej pentru a admira atat capodopera naturii cat si pitorestile orasele “ascunse de civilizatie”. Plecare spre York, unde vom admira fortificatiile orasului vechi inclusiv ruine din perioada romana si impresionanta catedrala, cea mai mare constructie gotica de la nord de Alpi. Cazare in zona York.

Ziua 12. YORK – LEEDS – MANCHESTER – LIVERPOOL (170km)
Mic dejun. Deplasare spre Leeds unde vizitam Muzeul Armurilor, apoi Dupa ce se viziteaza Manchester pe exterior – Universitatea, Opera, Primaria si Catedrala, plecare la Liverpool pt. un tur de oras: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, Portul, vechile Docuri. Cazare la Liverpool.

Ziua 13. LIVERPOOL – BUCURESTI
Transfer la aeroport la ora 06.30 pentru zbor la Bucuresti, unde aterizam in jurul orei 15.15.

Final program Circuit Anglia Tara Galilor Irlanda 13 zile Avion.

Exemple de cazari 2015
1.Londra http://www.travelodge.co.uk/hotels/45/London-Docklands-hotel
2.Dublin http://www.travelodge.co.uk/hotels/378/Dublin-Airport-South-hotel
3.Liverpool http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/liverpool/lplrl/hoteldetail/photos-tours

Grup minim 25 pers.

Excursii optionale:
Excursie optionala la Oxford – Stratford (25 euro)
Excursie optionala Ring of Kerry (25 euro)
Excursie optionala la Glendalough (15 euro)
Excursie optionala Castelul Dunluce si Giant’s Causeway (20 euro)

ORAR DE ZBOR :CURSA BLUE AIR
Bucuresti (OTOPENI) – 08.25 – LONDRA (Luton) – 09.50
LIVERPOOL – 09.25 – Bucuresti (OTOPENI) – 14.55

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Multe hoteluri din Anglia, intre care si cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR