Destinatii Europene

CIRCUIT ANGLIA SCOTIA 11 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
07/08/2012 - 17/08/2012
Pret Total:
880 € (80€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 07.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 880 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: SCOTIA - ANGLIA - TARA GALILOR

ZIUA 1-marti, ora 6-intalnire cu ghidul la Aeroportul Baneasa, Baneasa - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare, ora 8.00. Ora 9.20 sosire la Londra. Excursie la Castelul Windsor. Deplasare la CAMBRIDGE - vizita Colegiile.Cazare in zona York.

ZIUA 2 (mic dejun). In YORK se viziteaza York MINSTER (cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei). Popas (o ora ) in Newcastle. Cazare in zona Edinburgh.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la 5 Km de Perth unde se viziteaza SCONE PALACE (locul unde se incoronau regii Scotiei). Tur (3 ore) Edinburgh cu ghid local, se viziteaza : Castelul medieval, St. Giles Cathedral si Scotch Whisky Center.Timp liber in Edinburgh. Ora 19.30-deplasare la Glasgow.Cazare in Glasgow.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie in nordul extrem al Scotiei la Lacul LOCH NESS (ruta Forth Augustus-Fort William). In Drumnadrochit vizita la LOCH NESS Monster Exibition. Cazare in Glasgow.

ZIUA 5 (mic dejun). Tur (3 ore) GLASGOW cu ghid local, cu vizita la: Catedrala, Piata George, Turnul Clopotnita, Cartierul universitar. Timp liber. Ora 13 – deplasare la Lake District (cel mai mare parc natural din Anglia), cu popas pe malul Lacului Windermere (optional, croaziera). Cazare in zona Liverpool-Chester.

ZIUA 6 (mic dejun). Vizita CHESTER (centrul istoric- unic prin fortificatiile romane ramase intacte). Tur LIVERPOOL pe ruta: Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), Portul, Docurile, marturii Beatles. TIMP LIBER in Liverpool. Cazare in zona Warwick-Birmingham.

ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare la Stratford–upon–Avon (orasul natal al lui W. Shakespeare,vizita:Casa natala si Morman-tul de la Trinity Church).Vizita Castelul Warwick.Deplasare la OXFORD-vizita colegiile (exterior). Cazare in Cardiff.

ZIUA 8 (mic dejun). Tur (2 ore) Cardiff cu ghid local, apoi popas o ora in centru. Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie). Deplasare la LONDRA-tur pe ruta: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Parlamentul, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul. Cazare in Londra.

ZIUA 9 (mic dejun). Vizita (intrare fara plata) British Museum si Galeriile Nationale.Timp liber. Sugestii : shopping, Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, etc. Cazare in Londra.

ZIUA 10 (mic dejun). Optional (aprox. 10 £), plimbare cu vaporasul pe Tamisa la Greenwich Se pot vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Timp liber. Cazare in Londra.

ZIUA 11-vineri, (mic dejun). Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 17.50 decolare. Sosire Baneasa, ora 23.

007

Supliment single 295 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau C.I.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
include,fara biletele de intrare, excursia la Stonehenge in valoare de 45€
bilet avion Bucuresti – Londra – Bucuresti;
10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ;
transport (fara zilele 9 si 10) cu autocar 2** cu aer conditionat;
servicii ghid roman si ghizi locali in : Cardiff, Glasgow si Edinburgh ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

SERVICII NEINCLUSE
195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision..
biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Aug-12 - 17-Aug-12880

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR