Destinatii Europene

Circuit Anglia Belgia Olanda 9 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
20/08/2011 - 28/08/2011
Pret Total:
645 € (71.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
LONDRA - OXFORD - CASA SHAKESPEARE - GREENWICH - WINDSOR - STONEHENGE

PLECARI
20.08.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
8 cazari cu mic dejun in hotel 3*** ;
transport avion Bucuresti – Londra/Bruxelles – Bucuresti ;
transport (fara zilele : 2, 3, 4) cu autocar 2** cu aer conditionat;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
include excursiile, fara biletele de intrare,la Castelul Windsor–20 € si Stonehenge–65 €
Obs. - preturile excursiilor Castelul Windsor si Stonehenge sunt stabilite prin comparatie cu pretul practicat de agentiile de
turism locale.

SERVICII NEINCLUSE
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea ;
taxe aeroport/securitate/check-in, transfer aeroport - hotel – aeroport,ferryboat Dover-Calais si comision, in total = 245 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania).

PROGRAM
ZIUA 1 Sambata, ora 06.00 intalnire cu ghidul la Aeroportul Baneasa - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare ora 08.00. Sosire la Londra 09.15. Excursie la Castelul Windsor. Tur Londra pe ruta: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben. Transfer la hotel.Cazare in LONDRA.

ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. . Timp liber. Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, etc. Timp liber. Cazare in LONDRA.

ZIUA 3 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa - se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul Zero.Dupa amiaza timp liber – shopping.Cazare in LONDRA.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie (80 € - fara biletele de intrare, daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 € - daca se achita in Londra) la Stratford–upon–Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior). Cazare in LONDRA.

ZIUA 5 (mic dejun). Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie). Deplasare cu autocarul la Dover-traversarea Canalului Manecii cu ferryboat-ul la Calais. Cazare in zona Calais-Brudge.

ZIUA 6 –Deplasare la Brugge (vizita centru, plimbari cu vaporasul). La Rotterdam popas (90min) in zona centrala. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. In Delft - shopping in centrul de portelan.Cazare in Amsterdam.

ZIUA 7 (mic dejun). Tur Amsterdam cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel. Timp liber. Sugestii : Muzeul National, SHOPPING, (centrul de bijuterii), plimbare cu vaporasul pe canale (aprox. 10 €). Ora 21-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Amsterdam.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Bruxelles - tur cu autocarul pe traseul : Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur, Platoul Heysel. Tur pietonal in Bruxelles : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Timp liber, shopping. Ora 21-sosire cu autocarul la hotel. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 9-Duminica (mic dejun). Deplasare cu autocarul pentru vizita Platoul Heysel (Atomium, MiniEuropa). Deplasare la Monumentul Waterloo - se viziteaza monumentul marii batalii Transfer la aeroport. Ora 16.05 - prezentare la ambarcare. Ora 18.05 decolare din Bruxelles, sosire ora 21.50 la Aeroportul Baneasa.

007

Acte necesare : pasaport sau C.I.
Asigurarea medicala e obligatorie.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.
Supliment single 275 €.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
20.08.2011
645 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Aug-11 - 28-Aug-11645

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR