Destinatii Europene

Circuit America Centrala, 23 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
24 zile
Valabilitate Oferta:
01/09/2011 - 01/11/2011
Pret Total:
4390 € (182.92€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Highlights America Centrala


TIP VACANTA: circuite, grup cu insotitor
TEMATICA VACANTA: cultura & istorie, traditii & obiceiuri, natura, aventura
DESTINATIA: COSTA RICA, GUATEMALA, HONDURAS, NICARAGUA, PANAMA
DURATA: 24 zile / 23 nopti
DATE PLECARE: 18.11.2011
NR. MIN. PERSOANE: 15



Te invitam intr-o aventura prin cateva din tarile Americii Centrale. Vei incepe cu Guatemala, unde vei afla mai multe despre cultura cultura K’iche’ Maya si vei explora parcul arheologic Tikal, apoi vei continua cu ruinele mayase din Copan, Honduras si vei admira cele mai importante asezari din Nicaragua, unde vei face si o croaziera catre Insula Ometepe, biosfera aflata in patrimoniul UNESCO. Vei explora si natura paradisiaca din Tortuguero, Monte Verde si Manuel Antonio, Costa Rica, vei admira si vulcanii Poas si Arenal incheind calatoria cu Panama si ale sale minuni ingineresti Canalul si Podul peste Americi.



PROGRAM:

Ziua 01: SOSIRE IN GUATEMALA CITY

Zbor international Panama City - Guatemala City. La sosire in Guatemala City vei intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat cu masina privata la hotel. Seara, cina la un restaurant local in Guatemala City. Mese - Cina

Ziua 02: GUATEMALA CITY - ANTIGUA - LACUL ATITLAN - PANAJACHEL

Transfer privat Guatemala City - Antigua.
Transfer Antigua - Lacul Atitlan.
Dupa o plimbare cu barca pe Lacul Atitlan, vei debarca la Santiago Atitlan, vei vizita Templul Maximon, dupa care vei continua turul spre San Juan La Laguna, unde iti vei marca trecerea, plantand un arbore; vei merge prin lanurile de porumb - milpas si vei afla detalii despre viziunile cosmice ale poporului mayas si despre sacralizarea granelor in cultura maya. Turul este urmat de o degustare a maancarurilor traditionale pregatite de o localnica.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 03: PANAJACHEL - CHICHICASTENANGO - ANTIGUA

Dimineata, dupa micul dejun, vei pleca spre Chichicastenango, orasul aborigen cunoscut pentru cultura K‘iche‘ Maya pastrata cu atata credinta si dedicatie de locuitorii din regiune. Vei fi martor la rugaciunile locuitorilor, vizitand biserica catolica de aici, dupa care vei fi condus de ghid in piata locala Chichicastenango unde vei putea cumpara suveniruri care vor pastra vie amintirea locurilor si a oamenilor de aici. In tur este inclusa si vizita la Bazilica Pascual Abaj. Vei continua drumul spre Antigua. Seara, cina la Restaurantul LAS ANTOCHAS in Antigua. Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 04: ANTIGUA

In turul orasului Antigua vei vizita Muzeul Muzicii, o plantatie de cafea, Muzeul Armelor; vei vizita manastirile La Merced si San Francisco. Turul se va incheia cu vizita la Muzeul Jadului.
Seara, cina la Restaurantul DONDE MONICA in Antigua.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 05: ANTIGUA - GUATEMALA CITY

Vei fi transferat cu masina privata in Guatemala City. In turul panoramic al orasului Guatemala City vei cunoaste principalele atractii ale orasului: Piata Constitutiei, Palatul National, Catedrala, Centrul Cultural Miguel Angel Asturias si monumentele si arhitectura din Sexta Avenida, Avenida de la Reforma, Avenida de las Americas, La Canada.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 06: GUATEMALA CITY - FLORES - TIKAL

Vei fi transferat cu masina privata de la hotel la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. Zbor intern Guatemala City - Flores.
La sosirea pe aeroportul din Flores, vei fi intampinat de ghid si transferat la Parcul National Tikal. Vei face un tur de jumatate de zi in Parcul National Tikal, parc ce se intinde pe o suprafata de 567 km² unde vei vizita cateva dintre vestigiile maya aflate aici. Vei vizita Piata Centrala, unde se afla faimosul Templu Marele Jaguar, Templul Mastilor, precum si Acropolis din Nord. Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 07: TIKAL - RIO DULCE - QUIRIGUA - COPAN

Dupa micul dejun, vei pleca spre Copan. Prima oprire va fi in Rio Dulce. Vei continua apoi spre Quirigua, un vechi sit arheologic mayas din departamentul Izabal; vei admira vestigii ale unei stravechi culturi. Spre seara vei ajunge in Copan - Honduras.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 08: COPAN - TEGUCIGALPA

Dimineata vei vizita ruinele maya de la Copan - fosta capitala mayasa intre 400 si 800 e.n., unul dintre cele mai mari si mai impresionante dintre centrele Maya descoperite pana acum.
Traseul continua catre Tegucigalpa - capitala Hondurasului; cina se va servi la hotel.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 09: TEGUCIGALPA - EL GUASAULE - LEON

Dupa micul dejun, vei fi transferat la El Guasaule, punctul de frontiera dintre Honduras si Nicaragua. Vei fi asistat pe timpul procedurilor de trecere a frontierei, dupa care vei continua drumul spre Leon, al doilea oras ca marime din Nicaragua. Turul de oras in Leon include vizita la Casa Memoriala a poetului Ruben Dario, Galeriile de Arta Ortiz Gurdian si Catedrala.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 10: LEON - MANAGUA - GRANADA

Dupa micul dejun, transfer din Leon la Managua - capitala si cel mai mare oras din Nicaragua. Turul panoramic include Parcul Istoric National Loma de Tiscapa, vestigiile fostului Palat Prezidential, Parcul Pacii - situat in centrul orasului, monumentul dedicat lui Simon Bolivar, Teatrul Nationa Ruben Dario si Palatul Culturii. De la El Malecon vei admira Lacul Managua. Turul include si vizita la Situl Acahualinca. Turul se va incheia cu vizita la Parcul National Masaya Volcano. Din Managua transfer catre Granada.
In turul de oras in Granada (oras situat pe malul vestic al Lacului Nicaragua) vei putea admira arhitectura coloniala a orasului.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 11: GRANADA - INSULA OMETEPE - GRANADA

Dupa micul dejun, vei pleca intr-o excursie pe Insula Ometepe, situata in mijlocul Lacului Nicaragua. Prima oprire va fi la Muzeul de Numismatic si Precolumbian, apoi vei pleca spre rezervatia naturala Charco Verde; dupa vizita la Ojo de Agua vei vizita orasul Atagracia unde vei admira ceramica precolumbiana. Seara te vei intoarce in Granada.
Mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 12: GRANADA - PENAS BLANCAS - SAN JOSE

Dupa micul dejun, vei fi transferat la punctul de trecere a frontierei in Costa Rica, Penas Blancas. De aici vei fi preluat de reprezentantii din Costa Rica si transferat la San Jose.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 13: SAN JOSE - POAS - LA PAZ - SAN JOSE

Dupa o oprire la o cafenea locala pentru a servi micul dejun, vei vizita o plantatie de cafea; urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poas. Vei vizita Gradinile Cascadelor La Paz si Observatorul fluturilor iar dupa amiaza Ferma de cafe Doka. Spre seara vei ajunge in San Jose.
Mese - Mic dejun, Pranz

Ziua 14: SAN JOSE - TORTUGUERO
Dupa micul dejun la un restaurant local, vei pleca spre debarcaderul Cano Blanco unde te vei imbarca pentru transferul spre Tortuguero; pe drum vei trece pe langa plantatii de cafea, ananas si banani. Vei ajunge la lodge la amiaza. Dupa amiaza vei porni spre Pueblo Tortuguero unde vei vizita Centrul de conservare si plaja Tortuguero.
Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 15: TORTUGUERO - ARENAL

Vei participa insotit de ghid la spectacolul trezirii naturii. Early morning boat safari este o experienta unica iar barca te va purta pe canale inguste pentru a putea observa indeaproape flora si fauna regiunii. Vei admira specii de pasari, caimani, crocodili, iguane, maimute, lenesi intr-un splendid cadru natural. Dupa plimbarea pe canale, te vei intoarce la lodge. Vei pleca cu barca spre docurile Cano Blanco si apoi cu autocarul la Arenal. Dupa cina poti incerca binefacerile apelor termale din Arenal. Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 16: ARENAL

Turul la Vulcanul Arenal iti ofera oportunitate de a admira din apropiere maretia acestui vulcan. Turul se va incheia cu o vizita la izvoarele termale Tabacon, unde vei putea face o baie in piscinele cu ape termale aflate in aer liber. Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 17: ARENAL - MONTEVERDE

Dupa micul dejun vei calatori cu microbuzul la Arenal Lake Dam, apoi vei face o croaziera cu barca pe Lacul Arenal spre Rio Chiquito de unde vei fi transferat in Monteverde.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 18: MONTEVERDE

Dupa micul dejun vei vizita Rezervatia Naturala Monteverde. Acest tur in care vei fi insotit de un ghid naturalist este o buna oportunitate pentru a afla mai multe despre flora si fauna acestei regiuni. Dupa amiaza o ai la dispozitie pentru a explora padurea tropicala.
Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 19: MONTEVERDE - MANUEL ANTONIO

Vei pleca spre Manuel Antonio; vei vizita la Parcul National Manuel Antonio, unde vei trai experienta unica de a pasi doar cativa metri pentru a ajunge de pe plaja in jungla; vei observa diverse specii de pasari si mamifere explorand potecile inguste ale junglei; te vei relaxa pe plajele din zona si vei putea face o baie in Pacific. Dupa amiaza vei ajunge la hotel.Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 20: MANUEL ANTONIO

Ziua o ai la dispozitie pentru relaxare si odihna fie in piscina hotelului sau pe plaja. Hotelul pune la dispozitie transport shuttle pentru plaja. Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 21: MANUEL ANTONIO -SAN JOSE - PANAMA CITY

Transfer privat Manuel Antonio - San Jose. Zbor international San Jose - Panama City.
La sosire pe aeroportul din Panama City, vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si transferat cu masina privata la hotel. Mese - Mic dejun, Cina

Ziua 22: PANAMA CITY

Vei face un tur de jumatate de zi al orasului Panama in care vei vizita Catedrala Metropolitana, Muzeul Panama La Vieja, vei continua spre Casco Viejo unde se afla multe monumente importante. Dupa servirea pranzului la un restaurant local, vei face un tur in zona Canalului Panama, care include orasul Balboa. Dupa o scurta vizita in Balboa, vei continua spre docurile Miraflores; vei afla o prezentare a istoriei Canalului Panama.
Mese - Mic dejun

Ziua 23: PANAMA CITY

Vizitarea Canalului Panama este o experienta unica care te va pune fata in fata cu o adevara

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS