Destinatii Europene

Circuit Africa de Sud

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
01/06/2009 - 10/09/2009
Pret Total:
1990 € (199€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Circuit in Africa de Sud


Perioada: 16.09.2009 – 26.09.2009
(10 zile / 9 nopti)


Ziua 1 (16.09) BUCURESTI – AMSTERDAM – JOHANNESBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 04.15 pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Johannesburg, via Amsterdam. Sosire la Johannesburg la ora 21:25. Transfer si cazare la hotel 3*

Ziua 2 (17.09) JOHANNESBURG – PRETORIA
Mic dejun. Tur de oras si ghid local in cel mai mare oras al Africii cu scurte opriri in Piata Libertatii, la biserica Regina Mundi, in fata Primariei, la vechea resedinta a lui Nelson Mandela. Dupa-amiaza, plecare spre Pretoria, capitala administrativa a Africii de Sud. Tur panoramic de oras, urmat de transfer, cazare si cina la hotel 4*.

Ziua 3 (18.09) PRETORIA – BLYDE RIVIER CANION - HAZYVIEW
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Kruger, pe unul din cele mai spectaculoase trasee din Africa de Sud, canionul Blyde River. Cazare si cina in regiunea Hazyview, in apropierea Kruger Park.

Ziua 4 (19.09) KRUGER PARK
Plecare matinala (ora 05:00, mic dejun la pachet) spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Urmeaza o experienta de neuitat: plimbare cu autocarul printre ”comorile” Africii: lei, leoparzi, gheparzi, turme de elefanti, girafe si multe alte specii de animale si pasari. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa-amiaza, o noua ”experienta africana”, urmata de transfer la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 5 (20.09) KRUGER PARK
Mic dejun. Optional, doritorii pot participa la un nou „safari game” cu vehicole decapotabile sau timp liber pentru relaxare la piscina hotelului. Dupa-amiaza, optional, vizita unui sat traditional al tribului Shangaan si cina cu spectacol specific.

Ziua 6 (21.09) KRUGER PARK – JOHANNESBURG – CAPE TOWN
Dupa micul dejun, transfer la aeroportul din Johannesburg pentru imbarcare zbor spre Cape Town. Sosire in jurul orei 18:00, transfer la hotel 4*. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 7 (22.09) PENINSULA CAPE
Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras, Cape Town pe parcursul caruia vom admira Primaria, Biblioteca Municipala, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari individuale. In functie de vreme, urcare optionala cu funicularul pe muntele Table pentru a admita o frumoasa panorama a orasului. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 8 (23.09) CAPE TOWN
Mic dejun. Plecare in ”turul peninsulei”, excursie de o zi ce va va da posibilitatea de a admira Castelul si Capul Bunei Sperante unde se afla o frumoasa rezervatie naturala, Golful Hout unde, in functie de vreme, veti putea face o plimbare cu vaporasul si golful Boulders – loc de adunare a frumosilor pinguini africani. Dupa-amiaza, ne vom delecta cu o degustare a vestitelor vinuri africane din podgoriile Stellenbosch. Cina la restaurant traditional Moyo, cu spectacol de muzica si dans. Transfer la hotel.

Ziua 9 (24.09) CAPE TOWN
Mic dejun. Plaja sau excursii optionale. Veti putea alege intre o croaziera in insulele Robben, un zbor panoramic cu elicopterul deasupra peninsulei, o vizita la Gradina Botanica sau la „Acvariul celor Doua Oceane”. Seara, cina la restaurantul hotelului.

Ziua 10 (25.09) CAPE TOWN – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru zbor Cape Town – Bucuresti. Plecare spre Bucuresti la ora 00:25, via Amsterdam. Sosire la ora 16:50, a doua zi (26.09).

PRET/ persoana: 1.990 EURO + 295 LEI
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 350 EURO

Grup minim: 25 persoane.
Termen limita de inscriere: 15 Septembrie 2009.
Conditii de inscriere: Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.

Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti – Johannesburg si Cape Town - Bucuresti (via Amsterdam) cu compania KLM
- transport avion Johannesburg – Cape Town
- 9 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3* si 4* dupa cum urmeaza: 1 noapte in Johannesburg hotel 3*, 1 noapte in Pretoria hotel 4*, 3 nopti in regiunea Hazyview hotel 3*, 4 nopti in Cape Town hotel 4*
- 1 zi safari in Parcul Kruger, transport cu autocarul
- tururi panoramice de jumatate de zi cu ghid local in Johannesburg, Pretoria si Cape Town
- tur de o zi in Peninsula Cape cu croaziera in golful Hout si degustare de vinuri
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse: taxe de aeroport: 320 EURO / persoana (pot suferi modificari), taxa de viza si procesare acte Africa de Sud: 43 EURO/ persoana, asigurarea medicala, asigurarea storno (optionala).

Orar de zbor (ore locale):
16.09.09: Bucuresti 06:10 – Amsterdam 08:10 / 10:00 – Johannesburg 21:30
26.09.09: Cape Town 00:25 – Amsterdam 11:10 / 13:05 – Bucuresti 16:50

Conditii de retragere / penalizari:
- intre 30 – 21 zile inaintea plecarii: 60 % din contravaloarea excursiei
- intre 20 – 14 zile inaintea plecarii: 80% din contravaloarea excursiei
- cu mai putin de 14 zile: 100 % din contravaloarea excursiei

Documente necesare obtinerii vizei:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii, cu minim 2 pagini complet libere
- 1 fotografie recenta tip pasaport
- formular de viza corect completat
- adeverinta de salariat (cu urmatoarele mentiuni: functie, salariu, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie
- extras cont bancar; cecuri de calatorie sau acte de proprietate (casa, masina)
- pentru posesorii de firma: certificat constatator de la Registrul Comertului
- pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.
IMPORTANT:
Este necesara si traducerea autorizata a documentelor de mai sus in limba engleza!

Tarife informative excursii optionale (minim 15 participanti):
- O zi safari in vehicole decapotabile: 70 euro/ persoana
- Cina cu spectacol in Satul Cultural Shanghaan 45 euro/ persoana

OBSERVATII:
• In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile mentionate mai sus.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Conform reglementarilor recent intrate in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste - in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti – trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (companie aeriana, respectiv Consulatul Africii de Sud).
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Africa de Sud conform standardelor proprii.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype:Destination.Travel



Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL