Destinatii Europene

Circuit 8 martie la Lisabona, Portugalia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
05/03/2012 - 10/03/2012
Pret Total:
480 € (80€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 05 martie 2012 (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1: Intalnire cu insotitorul de grup dimineata la ora 04:00 la aeroportul Otopeni – terminalul Plecari. Zbor spre Lisabona cu schimbarea cursei la Amsterdam – compania KLM. Sosire in Lisabona la ora locala 14:40, transfer la hotel Lisboa 4*.

Ziua 2: Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 45 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 3: Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 75 EURO/ pers).

Ziua 4: Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers)

Ziua 5: Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi sau pentru alte vizite individuale. Pentru doritori propunem in a doua parte a zilei o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Se poate vizita si fortareata Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Ultima seara in Lisabona o vom sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adand înradacinata in constiinta oamenilor constituindu-se metaforic in insasi destinul (fado) lor. Cazare


Ziua 6: Mic dejun. Dimineata timp liber iar in jurul ore 13:00 vom avea transferul la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Lisabona – Bucuresti cu schimbarea cursei la Amsterdam (compania KLM) . Sosire in Bucuresti la ora locala 00:40 (11 martie)

PRET/ persoana: 480 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 170 Euro

SERVICII INCLUSE:
-transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti (via Amsterdam), compania KLM
-5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Lisboa 4* (sau similar)
-transferuri aeroport – hotel – aeroport
-tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local
-insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
-taxele de aeroport (170 EURO/ persoana - pot suferi modificari)
-excursiile optionale
-asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
-asigurarea storno

ORAR DE ZBOR
05.03.2012 Bucuresti Otopeni ora 06:00- Amsterdam ora 08:05 / Amsterdam 12:45 – Lisabona 14:40
10.03.2012Lisabona 15:40 – Amsterdam 19:45 / Amsterdam 20:55 – Bucuresti Otopeni 00:40 (11.03.2012)

GRUP MINIM: 25 PERSOANEPentru un grup de 21-24 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un grup de 17-20 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

INFORMATII DESPRE HOTEL:
HOTEL LISBOA 4* (www.hotellisboa.com.pt) Hotelul Lisboa este un hotel de 4 stele situat in centrul orasului Lisabona, langa Avenida da Liberdade si la 5 minute de mers pe jos de Praca dos Restauradores. Hotelul a fost in totalitate renovat in anul 2008 oferind oaspetilor sai 60 de camere elegante. Hotelul dispune de restaurant, bar, receptie 24 de ore, lift, seif, camere izolate fonic, camera de bagaje, aer conditionat, room service, sali de conferinta si petreceri, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat imbracaminte etc.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
05-Mar-12 - 10-Mar-12480

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio