Destinatii Europene

CIRCUIT SINGAPORE AUSTRALIA NOUA ZEELANDA 24 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
24 zile
Valabilitate Oferta:
18/11/2016 - 20/11/2017
Pret Total:
5895 € (245.63€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
21 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3*(camere, pt 2 persoane, cu : aer conditionat, TV si grup sanitar propriu cu dus);
bilet avion Bucuresti-Paris-Singapore / Santiago de Chile-Paris-Bucuresti;
transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
3895 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (a-c):
a) ghizii locali;
b) restul biletelor de avion ;
c) taxele: de aeroport, de frontiere si de viza (Australia) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.

PROGRAM
Circuit Singapore Australia Noua Zeelanda 24 zile

ZIUA 1-vineri, ora 18-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul–check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare, ora 20.05, sosire, ora 22.15 la Paris. Ora 23.20, decolare spre Singapore.

ZIUA 2 (mic dejun).Sosire la ora 15.30 in Singapore-tur (3 ore) cu ghid local. Cazare in Singapore.

ZIUA 3 (mic dejun). Decolare (duminica) din Singapore spre Darwin, apoi spre Cairns. Cazare in Cairns (Australia).

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare cu cataramanul la Marea Bariera de Corali pentru a vedea: pestii, coralii si alte vietuitoare marine. Posibilitate de scufundari. Cazare in Cairns.

ZIUA 5 (mic dejun).Optional,excursie cu telefericul,pe deasupra padurii tropicale,la Kuranda, apoi se viziteaza parcul aborigen Tjapukai (posibilitate de show cu dansuri aborigene). Decolare din Cairns spre Birsbane. Cazare in Birsbane.

ZIUA 6 (mic dejun). Tur (2 ore) Birsbane cu ghid local, apoi popas (90 min) in centru. Deplasare la Gold Coast (popas o ora in centru). Cazare in zona Grafton-Coffs Harbour.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pe ruta Coffs Harbour – Port Macquerie – New Castle (popas o ora). Tur (2 ore) by night Sydney (cu ghid local). Cazare in Sydney.

ZIUA 8 (mic dejun). Intre orele 9-13 tur Sydney cu ghid local. Timp liber.Ora 16-deplasare (300 km) pe ruta Bowral-Goulburn. Cazare in Canberra.

ZIUA 9 (mic dejun). In Canberra se viziteaza (exterior) Catedrala si Primaria, apoi popas in centru. Ora 10.30-deplasare (690 km) pe ruta Albury-Wangaratta. Cazare in Melbourne (Australia).

ZIUA 10 (mic dejun). Intre orele 9-13 tur Melbourne cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Ora 18.35-decolare din Melbourne spre Christchurch. Cazare in Christchurch (Noua Zeelanda).

ZIUA 11 (mic dejun). Tur (2 ore) Christchurch cu ghid local, apoi popas (2 ore) in centru. Deplasare prin Arthur’s Pass. Nota – in zilele 11 si 12 vor fi 2 cazari in acelasi hotel. Cazare in zona Greymouth- Hokitika.

ZIUA 12 (mic dejun).Deplasare pe langa lacul Mapourika.Vizita ghetarul Franz Iosef. Cazare in zona Greymouth- Hokitika.

ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare pe ruta Greymouth-Richmount-Nelson. Traversare cu ferry-boat-ul din Picton in Wellington. Tur (2 ore),seara, Wellington cu ghid local (include si popas in centru). Cazare in Wellington.

ZIUA 14-joi (mic dejun). Deplasare pe ruta Taihape-Lacul Taupo. In zona Rotorua,la Wakarewarewa Thermal Village, se viziteaza gheizerele. Seara, optional, show maori (cultura polineziana). Cazare in Rotorua (Noua Zeelanda).

ZIUA 15-vineri (mic dejun – la pachet). Ora 6-deplasare spre pesterile Waitomo Glow Worms (unde sunt milioane de licurici). Deplasare la Auckland-tur (2 ore) cu ghid local,apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va in-soti pana la aeroport la check in).Ora 18.35-decolare(vineri) din Auckland. Cazare (joi) in Papette (Tahiti).

ZIUA 16 -vineri (mic dejun). Sosire,vineri,in Papette la ora 00.50.De la ora 11-tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber (plaja si baie in ocean). Cazare in Papette.

ZIUA 17– sambata (mic dejun). Decolare din Papette (zbor o ora) la Bora Bora – tur (3 ore) cu ghid local. Cazare in Bora Bora.

ZIUA 18– duminica (mic dejun). Timp liber (plaja si baie in ocean). Cazare in Bora Bora.

ZIUA 19-luni (mic dejun). Timp liber. Zbor (o ora) Bora Bora – Tahiti. Ora 22-transfer la aeroportul din Papette. Cazare in avion.

ZIUA 20-marti (mic dejun). Ora 1.05-decolare din Papette, sosire, la ora 11.50 in Insula Pastelui. Se viziteaza (cu ghid local) statuile Moai din Insula Pastelui. Cazare in Insula Pastelui (Chile).

ZIUA 21 (mic dejun). Timp liber (plaja si baie in ocean). Cazare in Insula Pastelui.

ZIUA 22 (mic dejun). Ora 13-decolare din Insula Pastelui spre Santiago de Chile.Sosire la ora 19.55. Cazare in Santiago de Chile.

ZIUA 23 (mic dejun). Deplasare (70 km) pe litoralul chilian in Algarrobo unde se vede cea mai mare piscina din lume (San Alfonso del Mar resort). Tur (3 ore) Santiago de Chile cu ghid local, apoi timp liber. Ora 20-transport la hotel. Cazare in Santiago de Chile.

ZIUA 24 (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 17.15-decolare spre Paris.

ZIUA 25 – duminica, sosire in Paris, ora 11. Decolare spre Bucuresti, ora 12.25. Sosire, Otopeni.

Final program Circuit Singapore Australia Noua Zeelanda 24 zile.


Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 890 Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 200 Ñ”.

Grup minim 12 turisti.
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR