Destinatii Europene

Circuit 2020 Carnaval ÃŽn Insula Madeira

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
18/02/2020 - 26/02/2020
Pret Total:
940 € (104.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Magie, frumuseţe şi veselie în insula primăverii eterne

CARNAVAL ÃŽN INSULA MADEIRA

Lisabona – Insula Madeira: Funchal – Eira Do Serrado – Monte –
Ribeira Brava – Porto Moniz – Camacha – Santana


Vă invităm să celebrați alături de noi în luna februarie Carnavalul din Madeira sau Mardi Gras, unul dintre cele mai frumoase carnavaluri din Europa, în prezent o fuziune între tradițiile și noile influențe ale carnavalului brazilian. Vom avea o săptămână de petrecere, un amestec de bucurie pe ritmuri de samba în care numeroase grupuri de samba împreună cu mii de participanţi în costume magnifice şi pline de culoare dansează pe muzica electrizantă pe străzile din Funchal, creând o atmosferă similară Carnavalului de la Rio. Veţi avea posibilitatea de a participa la cele două parade ale carnavalului, Parada Carelor Alegorice şi Parada Trapalho, care inundă străzile oraşului Funchal. Dacă veți veni în Madeira în această perioadă, să nu uitați buna dispoziţie, o mască – două de carnaval şi să încercaţi experiența unică de a fi participant la parade. Nu puteţi rata acest eveniment încercând să fiţi madeirez pentru o zi!

Perioada: 18.02 – 26.02.2020

Ziua 1 / 18.02.2020: Bucureşti – Viena – Lisabona – Funchal
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 08:30 (în faţa ghişeului de check-in al companiei Austrian Airlines). Plecare spre Viena cu compania Austrian Airlines, zbor OS 790 (10:25 / 11:10) de unde se va pleca spre Lisabona cu compania Tap Portugal, zbor TP 1275 (12:55 / 15:25). După sosirea în Lisabona plecare spre Insula Madeira cu compania Tap Portugal, zbor TP 1687 (17:10 / 18:55). Sosire în Funchal şi transfer pentru cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 2 / 19.02.2020: Funchal
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur pietonal de o jumătate de zi în Funchal, capitala insulei Madeira, oraş splendid, situat într-un minunat golf înconjurat de munţi. Actuala capitală a insulei, a cărei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă, a fost întemeiată în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Grădina Botanică unde vom admira speciile endemice de flori din insulă, dar şi alte plante exotice. A doua oprire va fi la piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, unde vom admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. Următoarea oprire va fi la o fabrică de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului vom vizita o cramă, unde vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 20.02.2020: Funchal – Eira Do Serrado & Monte – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o jumătate de zi cu ghid local la Eira Do Serrado & Monte. Veţi merge spre punctul de observaţie Eira do Serrado, de unde veţi admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. Vă veţi opri în satul Monte, situat pe vârful unui deal, deasupra oraşului Funchal, care se mândreşte cu o frumoasă biserică în interiorul căreia se află mormântul lui Carol I, ultimul împărat al imperiului Austro-Ungar. La întoarcere veţi putea avea parte de o experienţă inedită coborând dealul până la Livramento cu o “sanie”, o combinaţie ciudată între un coş împletit de răchită şi sanie (coborârea nu este inclusă în tarif). Sania este manevrată de doi carreiros (cărăuşi) pe o distanţă de aprox. 2 km şi poate atinge uneori o viteză de 50 km/h. Acest mijloc de transport datează din anul 1850, de pe vremea când pe acest deal nu era construit funicularul care funcţionează astăzi. După-amiază timp liber pentru activități individuale. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 4 / 21.02.2020: Funchal
Mic dejun. Timp liber sau opţional, croazieră cu catamaranul (aprox. 3 ore). Din Funchal catamaranul va pleca spre Cabo Girao, trecând pe lângă ţărmul oraşului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa şi Camara de Lobos. La întoarcerea spre Funchal este foarte posibil să vedeţi delfinii care s-ar putea să vă urmeze în timpul călătoriei. Seara, opţional “Seară Tradiţională Espetada cu program folcloric”. Vă invităm la un tradiţional restaurant madeiran, unde veţi descoperi nu numai mâncarea tradiţională, ci şi ospitalitatea călduroasă a localnicilor. Atmosfera este întreţinută de cântăreţi şi de grupul folcloric căruia vă puteţi alătura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete şi cafea. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 22.02.2020: Funchal
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale. După-amiază, împreună cu însoţitorul de grup veți participa la festivităţile dedicate Carnavalului şi anume Parada Carelor Alegorice (transportul până în/din centrul orașului nu este inclus). Această paradă celebră este formată din numeroase grupuri samba sau grupuri de dans care dansează în costume magnifice, pline de culoare, pe ritmuri de samba creând o atmosferă similară Carnavalului de la Rio. Nu vă veţi puteţi abține să nu dansaţi pe muzica contagioasă în timp ce parada se desfăşoară în fața dumneavoastră. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 6 / 23.02.2020: Funchal – Ribeira Brava – Porto Moniz – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescăresc situat în apropierea oraşului Funchal, care a fost imortalizat şi de Winston Churchill în timpul şederii sale în Madeira. Aceasta este şi cea mai importantă zonă viticolă din Madeira. Pe măsură ce veţi urca spre zonele mai înalte, veţi observa că plantaţiile cu viţă-de-vie sunt înlocuite de cele de bananieri. Veţi urca până la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai înalt promontoriu din Europa, după care veţi continua de-a lungul coastei sudice a insulei către Ribeira Brava – cea mai veche localitate de pe insulă, înfiinţată în anul 1440. Veți trece prin satul Sao Vicente, Centrul Vulcanismului, unde se află şi peşterile în stâncă. În continuarea zilei veţi ajunge la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate în rocile vulcanice şi pentru uimitoarele cascade. După dejun veţi pleca spre “Laurisilva” – cea mai mare pădure de dafini din lume înscrisă pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO, după care veţi coborî spre Funchal prin Valea Serra de Aqua. Cazare la Hotel Four Views Monumental (sau similar 4*).

Ziua 7 / 24.02.2020: Funchal – Camacha – Santana – Funchal
Mic dejun. Opţional, excursie de o zi la Camacha & Santana cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi în Camacha, una dintre cele mai mari aşezări din interiorul insulei, cunoscută ca centru de producţie al obiectelor din răchită, o destinaţie populară şi datorită faptului că aici s-a ţinut primul meci de fotbal din Portugalia, în anul 1875. În continuare veţi urca spre Pico do Arieiro, al doilea vârf ca înălţime de pe insulă, cu 1810 m în cel mai înalt punct, de unde veţi putea admira priveliştile impresionante asupra insulei. Următoarea oprire va fi la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescătorie de păstrăvi, după care veţi pleca către Santana, situat în partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insulă, unde veţi putea vedea casele tradiţionale vesel colorate cu acoperişuri de paie. După dejun vă veți întoarce spre Funchal, cu o oprire în Machico, oraş construit între mare şi munte, locul unde au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insulă în anul 1419. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 25.02.2020: Funchal
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale. După-amiază, împreună cu însoţitorul de grup veți participa la festivităţile dedicate Carnavalului şi anume Parada Trapalho (transportul până în/din centrul orașului nu este inclus). Parada Trapalho este considerată cea mai veche ca tradiţie, la ea participând deopotrivă localnici şi turişti care se deghizează în costume vesele şi poartă măşti haioase. Cazare la Hotel Four Views Monumental 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 09.05.2019: Funchal – Lisabona – Viena – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Lisabona cu compania Tap Portugal, zbor TP 1692 (11:35 / 13:15), de unde se va pleca spre Viena cu zborul TP 1274 (14:35 / 19:05) și mai departe spre București cu compania Austrian Airlines, zbor OS 767 (21:10 / 23:50).

TARIF: 940 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 210 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turiÅŸti; pt. 10-19 turiÅŸti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport continental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Viena – Bucureşti cu compania Austrian Airlines
- transport continental cu avionul pe rutele: Viena – Lisabona – Funchal și Funchal – Lisabona – Viena cu compania Tap Portugal
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 8 nopţi cazare cu mic dejun în Insula Madeira în hotel de 4*
- ½ zi tur pano

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL