Destinatii Europene

REVELION 2020 Africa De Sud

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2019 - 09/01/2020
Pret Total:
2095 € (174.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:



Safari și o experiență
unică în prezentul
sud – african







REVELION A F R I C A D E S U D

Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Zona viticolă Stellenbosch – Johannesburg – Parcul Naţional Kruger – Canionul Blyde River – Sun City – Pretoria

Farmecul acestei destinaţii este dat deopotrivă de prezentul african prin revelarea trecutului său, de mirodeniile exotice, de peisajele diverse cu plaje de nisip alb scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian, cu lanţuri muntoase impunătoare, cu peşteri impresionante, cu trecători care oferă imagini spectaculoase, cu dune halucinante, cu Parcul Kruger care este cel mai căutat parc pentru safari şi cu spectaculosul Canion Blyde River. Toate acestea intrigă iubitorii de natură şi atrag turiştii care vor să trăiască o experienţă unică ce merită trăită măcar o dată în viaţă, în mod special de Revelion!

Perioada: 29.12.2019 – 09.01.2020

Ziua 1 / 29.12.2019: Bucureşti – Frankfurt
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:20 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 1419 (14:20 / 16:00), de unde se va pleca spre Cape Town cu zborul LH 576 (22:10 / 10:55).
Ziua 2 / 30.12.2019: Frankfurt – Cape Town
Sosire la ora 10:55 în Cape Town, oraşul mamă al Africii de Sud, oraş care ne va fascina prin infinita sa ospitalitate. Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud, a devenit în acelaşi timp destinaţia turistică cea mai populară a acestei ţări, câştigându-şi pe bună dreptate reputaţia de “unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume”. Aşezat la convergenţa a două oceane, Indian şi Atlantic, Cape Town-ul este un oraş sofisticat, dominat de Table Mountain, un oraş unde vechiul se întâlneşte cu noul, un oraş care oferă o gamă variată de peisaje, arhitectura urbană îmbinându-se armonios cu plajele cu nisip fin şi formaţiunile stâncoase din jurul peninsulei. Întâlnire cu ghidul local şi transfer pentru cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar 4*). Timp liber pentru odihnă sau excursie opțională la Insula Robin, locul unde, în timpul perioadei de apartheid a fost întemniţat timp de 18 ani Nelson Mandela împreună cu alţi luptători pentru emanciparea populaţiei de culoare. La sfârşitul perioadei de detenţie, care în total a durat nu mai puţin de 27 de ani, o dată cu sfârşitul apertheidului, Nelson Mandela devine primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, jucând un rol foarte important în evitarea unui război civil, motiv pentru care i s-a acordat Premiul Nobel pentru Pace în anul 1993. Insula a fost inclusă în Patrimoniul Mondial al Umanităţii, iar în cadrul turului ghidat veţi vizita printre altele şi celulele în care au stat prizonierii precum şi cariera de piatră unde aceştia erau scoşi la muncă zilnică.
Ziua 3 / 31.12.2019: Cape Town
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom porni în turul panoramic al oraşului, care va include cartierul Malay şi renumitul Castel al Bunei Speranţe, o construcţie pentagonală impunătoare din sec. al XII-lea, Primăria, Parlamentul, Biblioteca Naţională, Muzeul Africii de Sud, Muzeul Bo-Kaap, locuinţa unui fost lider turc, precum şi Biserica Anglicană. Dacă condițiile meteo vor permite (din acest motiv, plata telecabinei se va face individual la faţa locului), vom urca cu telecabina pe Table Mountain, muntele care domină oraşul, de unde vom putea admira o frumoasă panoramă asupra întregului oraş. În continuarea zilei vom face o scurtă vizită la Grădina Botanică Kirstenbosch, una dintre cele mai frumoase grădini botanice ale lumii, cu numeroase specii de plante rare sau pe cale de dispariţie, fapt pentru care a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial Natural UNESCO. Cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar 4*). După-amiază timp liber pentru a ne pregăti pentru cina festivă de Revelion organizată la Restaurantul tradiţional Gold, cu program artistic, welcome cocktail, meniu care include aprox. 18 feluri tradiționale. LA MULŢI ANI 2020!
Ziua 4 / 01.01.2020: Cape Town – Zona Viticolă Stellenbosch – Cape Town
Mic dejun. În prima zi a noului an, după o bună meritată odihnă, vom face o foarte plăcută excursie în zona viticolă Stellenbosch, unde vom participa la o degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune vinuri din lume, iar noi vom avea posibilitatea de a ne convinge de acest lucru, aflând în acelaşi timp, o parte dintre secretele producătorilor locali. Vom face şi un scurt popas în pitorescul orăşel Stellenbosch, prilej de a admira frumoasele case coloniale. Cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 02.01.2020: Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Cape Town
Mic dejun. Excursie de o zi la Capul Bunei Speranţe, care va include turul Peninsulei Cape, lungă de 51 km şi lată de aproape 16 km şi vizită în Hout Bay, centrul industriei piscicole, de unde vom traversa, dacă condițiile meteo vor permite, cu un vas spre Insula Duiker, unde vom putea vedea numeroase foci în mediul lor natural. Vom vizita apoi Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope - Capul Bunei Speranţe, care acoperă o suprafaţă de 7.680 ha, care adăposteşte capre sălbatice, babuini şi struţi. Vom urca cu funicularul pe Cape Point, considerat a fi cel mai frumos promontoriu din lume, de unde vom putea admira Capul Bunei Speranţe, vechiul şi noul far. După ce vom părăsi rezervaţia, ne vom îndrepta către Golful Boulders pentru a vedea colonia de pinguini Jakas. Întoarcere la Cape Town pentru cazare la Hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar 4*).
Ziua 6 / 03.01.2020: Cape Town – Johannesburg
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Johannesburg, cea mai importantă poartă internaţională spre Africa de Sud, un oraş vibrant, plin de dinamism, care a cunoscut un avânt impresionant de-a lungul timpului. Întâlnire cu ghidul local, cu care vom face un tur panoramic al oraşului, prilej de a descoperi frumuseţile celui mai mare oraş sud-african, un oraş al contrastelor, în care opulența şi sărăcia lucie şochează de cele mai multe ori. Vom vedea printre altele Curtea Magistraţilor şi Carlton Centre, cea mai înaltă clădire din Africa, comparată deseori cu Empire State Building din New York. Cazare la Hotel Holiday Inn Sandton 4* (sau similar 4*).
Ziua 7 / 04.01.2020: Johannesburg – Parcul Naţional Kruger
Mic dejun. Plecare spre celebrul Parc Naţional Kruger, unul dintre cele mai cunoscute din lume, cu o suprafaţă de peste 2 mil. de hectare, traversat de peste 2.400 km de drumuri, declarat Parc Naţional încă din anul 1898 de către preşedintele Kruger. Acesta adăposteşte aproximativ 148 de specii de mamifere, 500 de specii de păsări, 120 de mii de specii de reptile şi 60 de mii de tipuri de insecte. Pe parcursul drumului ne vom opri în Mpumalanga, localitate situată în partea de est a Africii de Sud, în Transvaalul de est, provincia fiind cunoscută ca “locul unde soarele răsare”, o zonă incredibil de frumoasă, datorită faptului că este una dintre cele mai diverse din punct de vedere geografic. Cină şi cazare la Hotel Protea Kruger Gate 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 05.01.2020: Parcul Naţional Kruger
Trezire matinală şi mic dejun la pachet. Experienţa acestei zile de safari în Parcul Naţional Kruger ne va da posibilitatea de a “gusta” Africa în forma sa pură. Vom vedea animalele în habitatul lor şi în funcţie de cât de norocoşi suntem, vom putea vedea “big five”, în traducere “marele cinci”: elefanţi, rinoceri, bivoli, lei şi leoparzi. Pe tot parcursul acestui safari vom fi însoţiţi de ghizi calificaţi. Dacă vom asculta liniştea sălbăticiei şi vom privi cum soarele înveleşte natura cu razele lui, nu ne vom mai mira că animalele se simt atât de bine aici. Dejun inclus la un restaurant din parc. Cină şi cazare la Hotel Protea Kruger Gate 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 06.01.2020: Parcul Naţional Kruger – Canionul Blyde River – Johannesburg
Mic dejun. Plecare spre Johannesburg, străbătând “Drumul Panoramei”, de-a lungul Canionului Blyde River, care face parte din uluitorul masiv muntos Drakensberg. Vom face opriri la God’s Window, în traducere “Fereastra lui Dumnezeu”, datorită extraordinarei panorame, la Bourkes Luck Pot Holes (Puţurile Norocoase ale lui Burke), cavităţi cilindrice adânci, săpate de râurile Blyde şi Treur şi la Three Rondavels, de unde vom avea o imagine asupra canionului care ne va tăia respiraţia, cu chei gigantice care se întind pe o lungime de aprox. 26 km. De multe ori pare greu de imaginat cum natura a putut crea, în timp, aceste peisaje bizare. Asemenea minunăţii ale naturii sunt atât de perfecte, încât ai putea crede că au fost prelucrate de mâna omului, cu un ciocănel şi o daltă, pentru a arăta atât de simetric şi armonios. În continuarea zilei vom pleca spre Lyndenburg, oraş al minelor de cărbuni şi aur, vom trece prin Pasul Long Tom, îndreptându-ne spre Middleburg şi Dullstrom, printr-o regiune peisagistică deosebită, un adevărat rai al pescuitului de păstrăvi. Spre seară vom ajunge în Johannesburg unde ne vom caza la Hotel Holiday Inn Sandton 4* (sau similar 4*).
Ziua 10 / 07.01.2020: Johannesburg – Sun City – Johannesburg
Mic dejun. Excursie opţională de o zi la Sun City, destinaţie de vacanţă recunoscută pe plan internaţional pentru hotelurile şi atracţiile sale, dar şi pentru numeroasele evenimente importante pe care le găzduieşte pe tot parcursul anului. Veţi trece prin Rustenberg, veţi ajunge la poalele Munţilor Pilanesberg, unde se află Su

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL