Destinatii Europene

Circuit 2018 Vietnam – Laos – Cambodgia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
11/03/2018 - 26/03/2018
Pret Total:
790 € (49.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Misterioasa Indochină

VIETNAM – LAOS – CAMBODGIA

Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Hoi An – My Son – Da Nang – Hue – Hanoi – Halong Bay – Luang Prabang – Siem Reap – Phnom Penh

Un periplu amplu prin Indochina, un tărâm plin de mister, aproape necunoscut lumii moderne, cu oameni calzi şi primitori, care începe cu străvechea civilizaţie lacustră a Vietnamului, un amestec de culturi care se îmbină între fluvii şi râuri, între jungle şi plaje, între temple vechi şi zgârie nori moderni, continuă cu exoticul şi misteriosul regat laoţian, care păstrează romantismul tradiţiei şi se încheie triumfal cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, templul Angkor Wat din Cambodgia.

Perioada: 11.03 – 26.03.2018

Ziua 1 / 11.03.2018: Bucureşti – Doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:05 / 17:45).
Ziua 2 / 12.03.2018: Doha – Ho Chi Minh (Saigon)
Plecare din Doha spre Ho Chi Minh cu zborul QR 970 (02:20 / 13:25). După sosirea în Ho Chi Minh, întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la hotel, în timpul căruia vom asculta o scurtă prezentare a celui mai mare oraş vietnamez, cu o vechime de 300 de ani, centru cultural, educaţional, comercial şi turistic, cunoscut cândva ca “Perla Orientului Îndepărtat”, aflat la confluenţa dintre Occident şi Orient. Cazare în Ho Chi Minh la Hotel Windsor Plaza 5* (sau similar).
Ziua 3 / 13.03.2018: Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh
Mic dejun. Vom începe ziua cu o vizită la Tay Ninh, centrul religiei Caodaiste, un amestec de Budism, Taoism, Catolicism şi Islamism. Vom vizita Templul Principal la ora rugăciunii de prânz, după care vom continua cu vizitarea unora dintre cele mai semnificative locuri ale istoriei războiului din Vietnam, tunelele de la Cu Chi, veritabil oraş subteran, cu o reţea de peste 250 km de tunele, de unde soldaţii Viet Cong îşi duceau războiul de rezistenţă contra trupelor americane. Aici vă veţi putea plimba şi veţi putea experimenta viaţa subterană a acestui extraordinar complex militar, după care ne vom întoarce la Ho Chi Minh. Cină la un restaurant local. Cazare la Hotel Windsor Plaza 5* (sau similar).
Ziua 4 / 14.03.2018: Ho Chi Minh – Da Nang – Hoi An
Mic dejun. Zi dedicată explorării oraşului Ho Chi Minh - fost Saigon, capitala economică a Vietnamului. În timpul turului vom admira cartierul chinezesc “Cho Lon”, templul Thien Hau, pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, pagoda Vinh Nghiem cu marele său sanctuar, o fabrică de lac care a rămas mărturie a tradiţiei vietnameze, vechea clădire a Poştei din Saigon. După-amiază vom descoperi vechile cartiere rezidenţiale coloniale unde se află Primăria, Opera, Catedrala Notre-Dame din sec. al XIX-lea, una dintre cele mai splendide şi tipice clădiri de inspiraţie arhitecturală franceză, Palatul Reunificării (exterior şi interior), un simbol al vechiului Guvern al Saigonului dinainte de anul 1975 care aminteşte de trista istorie a Războiului Ideologic Vietnamez. Timp liber pentru cumpărături la Ben Thanh Market, piaţă tipică vietnameză, unde veţi găsi bijuterii, mătase, piele, statuete din lemn, totul la preţuri extrem de atractive. În continuarea zilei ne vom deplasa spre aeroportul din Ho Chi Minh pentru zborul de seară spre Da Nang, de unde vom fi transferaţi la Hoi An. Cină la un restaurant local. Cazare în Hoi An la Hotel Little Hoian Central 4* (sau similar).
Ziua 5 / 15.03.2018: Hoi An – My Son – Hoi An
Mic dejun. Astăzi vom explora Hoi An-ul, vom face un tur pietonal pentru a descoperi strălucirea acestui orăşel antic, construit într-o armonie de stiluri arhitecturale, cu străduţe înguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan, vechi de sute de ani şi pagode viu colorate. Vom putea vedea vechile case medievale, dar şi superbe lucrări arhitectonice din sec. al XV-lea, precum Podul Japonez cu acoperişul din țiglă sau Templul Phuc Kien, locul de întâlnire a congregaţiei chinezilor cantonezi. În continuarea zilei, vom putea porni opţional, într-un pelerinaj către “Ţinutul Sfânt” My Son, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, pe care istoricii francezi l-au denumit “Valea Regilor”, unde se găsesc ruinele dispărutului Regat Champa, a cărui eră de aur a fost în perioada sec. VII - XVI. Întoarcere în Hoi An pentru cazare la Hotel Little Hoian Central 4* (sau similar).
Ziua 6 / 16.03.2018: Hoi An – Da Nang – Hue
Mic dejun. Plecare spre Da Nang unde vom vizita satul sculptorilor de la poalele Muntelui de Marmură şi Muzeul Arheologic Champa, care adăposteşte cea mai bogată colecţie de vestigii rămase de la civilizaţia dispărută. Ziua va continua cu deplasarea spre oraşul regal Hue traversând Trecătoarea Norilor (dacă vremea este favorabilă), de unde vom putea surprinde o frumoasă panoramă spre Hue şi Da Nang. Hue este vechea capitală din perioada anilor 1802 - 1945, sub administraţia a 13 împăraţi. Vom descoperi oraşul într-o plimbare inedită cu ciclo-ricşa, după care vom vizita Piaţa Dong Ba. Cină. Cazare în Hue la Hotel Romance 4* (sau similar).
Ziua 7 / 17.03.2018: Hue – Hanoi
Mic dejun. Dimineaţa vom descoperi Cetatea Imperială intrând prin Poarta Amiezii, după care vom vizita Palatul Armoniei, Mausoleul Împăratului Khai Dinh şi Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducător al Vietnamului. După-amiază, vom face o romantică croazieră cu un vas-dragon pe Râul Parfumat, vom vizita Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi şi frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Cină la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hanoi, oraş legendar, fondat în anul 1010, chintesenţă a civilizaţiei orezului din Delta Râului Roşu. Cazare în Hanoi la Hotel The Ann 4* (sau similar).
Ziua 8 / 18.03.2018: Hanoi
Mic dejun. Astăzi vom face un tur panoramic în Hanoi, capitala ţării şi al doilea oraş ca mărime din Vietnam, a cărui arhitectură s-a dezvoltat în sec. XIX-XX, prilej cu care ne vom convinge că zona construită în stil francez a rămas în mare parte intactă. Vom vedea Mausoleul şi fosta reşedinţă a lui Ho Chi Minh (exterior), situate în centrul Pieţei Ba Dinh, locul de unde liderul vietnamez a citit Proclamaţia de Independenţă a Vietnamului la 2 septembrie 1945, punând astfel bazele Republicii Democratice Vietnam. În continuare vom vizita Pagoda cu un singur stâlp, o pagodă care se sprijină pe un singur pilon de piatră, ca o floare de lotus, simbolul purităţii la budişti, care a fost construită de Regele Ly Thai To în anul 1049 ca recompensă pentru soţia sa care i-a dăruit un fiu. Vom vizita de asemenea şi Muzeul Literaturii dedicat lui Confucius, care găzduieşte prima universitate din Hanoi, din anul 1070. Seara, vom participa la un spectacol de marionete pe apă, o formă interesantă de artă vietnameză. Cină la un restaurant local. Cazare la Hotel The Ann 4* (sau similar).
Ziua 9 / 19.03.2018: Hanoi – Halong Bay
Mic dejun. Plecare spre celebrul golf de la Halong, care face parte din Golful Tonkin, unde vom ajunge în jurul prânzului, pentru a ne îmbarca pe un vas tradiţional, o interesantă joncă cu pânze, pentru o croazieră mirifică într-un cadru natural unic, printre miile de insule şi insuliţe care răsar din apa de smarald a golfului, o veritabilă operă de artă a naturii, captivantă şi uimitoare, intrată în Patrimoniul Mondial UNESCO. Dejun şi cină cu specific pescăresc la bord. Vom avea ocazia de a vizita o grotă naturală şi vom avea, de asemenea, posibilitatea de a face baie în apele limpezi ale golfului.
Ziua 10 / 20.03.2018: Halong Bay – Hanoi – Luang Prabang
Mic dejun. Ziua va începe cu navigarea spre Insula Hon Dau, spre grotele de la Luon, Bai Tu Long, Bai Tho. Golful Halong cuprinde sute de insule de calcar, botezate după forma lor, aşa cum este cazul Insulei Banana sau al Insulei Broasca Ţestoasă, însă foarte multe nu au fost încă explorate şi botezate. După dejun, întoarcere în port şi plecare spre aeroportul din Hanoi pentru zborul spre Luang Prabang. După aterizare ne vom îndrepta spre restaurantul unde vom servi cina. Cazare în Luang Prabang la Hotel Santi Resort & Spa 4* (sau similar).
Ziua 11 / 21.03.2018: Luang Prabang
Mic dejun. Zi dedicată descoperirii vechii capitale a Laosului, Luang Prabang, cu cele 50 de temple, un oraş încărcat de cultură şi istorie, care a fost înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 1995. Luang Prabang a devenit o destinaţie turistică cunoscută în întreaga lume pentru templele construite în perioada colonizării franceze. Vom vizita Palatul Regal, devenit Muzeul Naţional, apoi templele Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng şi pentru cei care se încumetă, Templul Wat Senaram, la care se ajunge urcând 329 trepte pe colina Phousi, de unde veţi avea o frumoasă panoramă asupra oraşului şi împrejurimilor. Cină la un restaurant local. Seara se poate vizita bazarul de noapte care oferă interesante obiecte de artizanat local, sculpturi în lemn şi confecţii specifice zonei de munte din Laos. Cazare la Hotel Santi Resort & Spa 4* (sau similar).
Ziua 12 / 22.03.2018: Luang Prabang – Siem Reap
Mic dejun. DimineaÅ£a devreme, la răsăritul soarelui, vom putea vedea interesantul spectacol oferit de sutele de călugări în robe de culoarea ÅŸofranului, înÅŸiraÅ£i pe strada Sisavang pentru a primi ofrandele din partea locuitorilor (în principal hrană), un spectacol unic generat de tradiÅ£iile religioase din această Å£ară. Transfer la aeroport pentru zborul spre Siem Reap, leagÄ

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL