Destinatii Europene

Circuit 2018 Republica Dominicană

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
23/06/2018 - 01/07/2018
Pret Total:
1100 € (110€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Experienţă caraibiană


R E P U B L I C A D O M I N I C A N Ä‚


Vă invităm să petreceţi în ritmuri de merengue şi bachata, în mijlocul peisajelor paradisiace din Republica Dominicană, “cel mai frumos loc de pe Pământ”, aşa cum a apreciat-o la vremea sa Cristofor Columb, să vă plimbaţi pe fabuloasele plaje cu nisip alb brodate cu palmieri, să descoperiţi insule idilice, să hoinăriţi pe străduţele pitoreşti cu clădiri coloniale în Santo Domingo, cel mai vechi oraş din “lumea nouă”, să cumpăraţi bijuterii cu larimar, piatra semipreţioasă rară, care se găseşte numai în Republica Dominicană sau să exploraţi o mulţime de alte locuri al căror romantism îmbinat cu nuanţe exotice, vă vor cuceri definitiv.

Perioada: 23.06 – 01.07.2018

ZIUA 1 / 23.06.2018: Bucureşti – Paris – Punta Cana
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 05:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:55 / 09:05) şi mai departe spre Punta Cana cu zborul AF 968 (13:40 / 16:40). După sosire, întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la Hotel Grand Bahia Principe Bavaro 5*. Cazare în regim All Inclusive pe toată perioada petrecută în acest hotel, locul perfect pentru “încărcarea bateriilor” şi a uita de orice griji.
ZIUA 2 / 24.06.2018: Punta Cana
Mic dejun. Reuniune de informare asupra facilităților hotelului şi a excursiilor opţionale. Opţiunile de petrecere a timpului sunt aici inepuizabile: veţi putea descoperi unele dintre cele mai frumoase formaţiuni de corali din lume, pentru că aici există o barieră de corali care se întinde paralel cu ţărmul pe o distanţă de aprox. 8 km, veţi putea merge la pescuit, veţi putea face plimbări cu bărcile de viteză, cu ski jeturile, cu catamaranul, cu bărcile cu podeaua din sticlă, veţi putea practica sporturi pe nisip sau veţi putea lenevi pur şi simplu într-un hamac la umbra unui palmier. Fie că veţi opta pentru explorarea insulei, pentru o partidă de înot cu delfinii sau veţi opta să vă bucuraţi în continuarea zilei de plajă, de lecţiile de dans de la piscină, de facilităţile hotelului și încântătorul ritm de merengue care se aude la tot pasul, veţi fi într-o continuă atmosferă de sărbătoare. Doritorii de cumpărături pot opta pentru un transfer către Palma Real Shopping Center sau San Juan Shopping Mall. Cazare.
ZIUA 3 / 25.06.2018: Punta Cana – Insula Saona – Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională de o zi în Insula Saona. Situată în apropierea ţărmului sud-estic, în apropierea provinciei La Altagracia, Insula Saona a fost descoperită în anul 1494 de Cristofor Columb, dându-i numele de Saona în onoarea prietenului său Michele da Cuneo, originar din Savona (nordul Italiei). Populara destinaţie turistică, Insula Saona este o arie protejată care face parte din Parque Nacional del Este. Excursia va începe cu îmbarcarea în şalupe rapide pentru o experienţă de neuitat, o “bălăceală” într-o piscină naturală situată în mijlocul oceanului, loc în care toată lumea poate coborî din şalupe pentru a observa stelele de mare. Cu aceleaşi şalupe rapide se va merge spre Insula Saona, o perlă a Caraibelor, cu ape de culoare turcoaz şi plaje acoperite cu nisip alb, un alt colţ de rai al Republicii Dominicane şi totodată habitatul câtorva specii de păsări exotice şi broaşte ţestoase pe cale de dispariţie. Aici veţi avea ocazia de a vă bucura de câteva ore binemeritate de repaus idilic, de un barbeque servit pe plajă şi “asezonat” cu muzică şi dansuri specifice locului. Drumul de întoarcere către ţărm se va face cu un catamaran, pe puntea căruia veţi putea dansa nestingheriţi pe ritmuri de merengue sau bachata. Cazare.
ZIUA 4 / 26.06.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării şi plajei. Cazare.
ZIUA 5 / 27.06.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau opţional, plimbare de-a lungul ţărmurilor din Punta Cana, la bordul catamaranului Caribbean Festival, prilej de a vă bucura de lumea subacvatică, de a face snorkeling şi de a înota alături de rechini şi de pisici de mare într-un inedit acvariu deschis în reciful de corali. Vă veţi putea distra la bordul catamaranului, savurând o Cuba Libre, să dansaţi merengue, pentru că are cine să vă înveţe şi să vă bucuraţi de acest mini carnaval dominican. Cazare.
ZIUA 6 / 28.06.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională la Manati Park, situat în Bavaro Punta Cana, un parc tematic care se concentrează pe natura şi istoria Republicii Dominicane. În Manati Park, atât copiii cât şi adulţii vor putea petrece o zi de neuitat: veţi putea participa la spectacole variate, veţi putea face plimbări prin frumoasele grădini cu orhidee, păsări şi plante tropicale, veţi avea posibilitatea de a înota alături de delfini, veţi putea degusta deliciile culinare din restaurante şi veţi putea admira şi cumpăra lucrările meşteşugarilor locali. Spre seară întoarcere la hotel și cazare.
ZIUA 7 / 29.06.2018: Punta Cana – Santo Domingo – Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată plajei sau posibilitatea unei excursii opţionale de o zi în capitala ţării, Santo Domingo, cel mai vechi oraş din “lumea nouă”, care păstrează încă vie amintirea începuturilor coloniale din timpul lui Cristofor Columb. Turul panoramic va include partea nouă a oraşului, cu portul modern plin de restaurante şi magazine, după care veţi face o incursiune pietonală în partea colonială a oraşului, trecută pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, care va include Calle de las Damas, unde se află principalele clădiri istorice, inclusiv Cetatea Ozama. Veţi putea vizita Catedrala Santa Maria La Menor, care datează încă din anul 1540, veţi putea intra în Muzeul Caselor Regale şi în Muzeul Alcazar de Colon, Castelul lui Columb, construit de Diego Columb (fiul celebrului Cristofor Columb) împreună cu soţia sa, Maria Toledo. Timp liber pentru dejun (nu este inclus), după care veţi putea merge la shopping în renumitul Blue Mall. Vă recomandăm să nu rataţi bijuteriile cu piatra albastră numită larimar, piatra semipreţioasă rară, care se găseşte numai în Republica Dominicană, bijuteriile din chihlimbar, renumit aici pentru transluciditatea sa, trabucurile, romul dominican şi nu în ultimul rând, băutura specifică Mama Juana. Spre seară, întoarcere la hotel.
ZIUA 8 / 30.06.2018: Punta Cana – Paris
Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veţi putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbări sau cumpărături (există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra-cost, cu minim o lună înainte de începerea sejurului), însă până la plecarea din hotel veţi putea beneficia de regimul All Inclusive şi de toate facilităţile hotelului. Transfer la aeroportul din Punta Cana pentru plecarea spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 969 (19:05 / 09:35).
ZIUA 9 / 01.07.2018: Paris – Bucureşti
Sosire la Paris la ora 09:35, de unde se pleacă spre Bucureşti cu zborul AF 1588 (12:30 / 16:20).
DESCRIERE HOTEL GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO 5*



Hotel Gran Bahia Principe Bavaro 5* este amplasat direct pe plaja cu nisip alb, Playa Bavaro. Aeroportul din Punta Cana se află la o distanţă de 30 minute de mers cu maşina.
Grand Bahia Principe Bavaro pune la dispoziţia oaspeţilor 744 spaţii de cazare confortabile şi spaţioase, cu dotări de lux, distribuite în vile de 2 şi 3 etaje. Toate camerele au aer condiţionat, baie proprie cu duş şi cadă jacuzzi, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, living cu canapea extensibilă, zona de luat masa, frigider, cafetieră, fierbător, TV LED, programe satelit premium, telefon, seif (contra-cost), minibar reumplut zilnic gratuit, terasa amenajată, fier şi masă de călcat, room service 24 de ore, internet WiFi (contra cost), serviciu zilnic de curăţenie.
În incinta resortului există o recepţie deschisă 24 de ore, seif la recepţie, 9 restaurante tip bufet şi á la carte (care servesc preparate tradiţionale şi cu specific internaţional, italian şi japonez), 13 baruri şi lounge-uri, 3 baruri la piscină, 3 swim-up baruri, 2 piscine exterioare, terase amenajate cu şezlonguri şi umbrele de soare la piscine, internet WiFi (contra-cost), centru Spa & Wellness cu toate facilităţile, 3 terenuri de tenis, teren de golf, centru de fitness, club de noapte, facilităţi pentru practicarea sporturilor nautice (scufundări, windsurfing, snorkeling), rent-a-car, servicii concierge, magazin de suveniruri, spălătorie şi călcătorie (contra-cost), parc acvatic (acces gratuit), birou de turism, servicii nupţiale. Pentru cei mici există loc de joacă amenajat, parc acvatic, spectacole de divertisment, mini-club, piscină exterioară, servicii de babysitting (contra-cost), baby-cot în cameră gratuit.

TARIF: 1100 EURO / loc în cameră dublă
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti.; pt. 10-14 turişti, tariful se majorează cu 90 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul: Bucureşti – Paris – Punta Cana şi Punta Cana – Paris – Bucureşti cu companiei Air France
- transferurile aeroport – hotel – aeroport cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare în regim All Inclusive în junior suite superior la Hotel Grand Bahia Principe Bavaro 5*
- ghizi locali
- conducător de grup român
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turi

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL