Destinatii Europene

Circuit 2013 – Grecia – Italia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
23/08/2013 - 01/09/2013
Pret Total:
479 € (47.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1. BUCURESTI – SALONIC – PARALIA KATERINI (750 km)

Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina) spre Giurgiu. Tranzitarea Bulgariei pe ruta Russe – Plevna – Sofia – Kulata. Sosire in Grecia. Scurt tur panoramic de oras in Salonic: Biserica Sf. Dumitru cu moastele Sf. Dumitru-Izvoratorul de Mir, Arcul lui Galerius, via Egnatia, Turnul Alb si Faleza . Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2. PARALIA KATERINI – METEORA – IGOUMENITSA (350 km)

Mic dejun. Plecare spre Kalambaka pentru a vizita complexul monastic de la Meteora. Vizita la Manastirea Marele Meteor – cea mai reprezentativa manastire din complexul de 5 manastiri. Popas in Kalambaka, de unde continuam drumul spre Epir, traversand Muntii Pindului pe ruta Metsovo–Ioanina. Imbarcare pe vas pentru traversare in Italia. Cazare la bordul navei (cusete cu 4 paturi).

ZIUA 3. BARI/BRINDISI – POMPEI – SORRENTO (375 km)

Sosire la Bari/Brindisi. Se traverseaza Puglia spre Campania. Vizita sit-ului arheologic de la Pompei – “Orasul Mort” – acoperit de eruptia Vezuviului din anul 79 AD. Cazare in zona Sorrento.

ZIUA 4. CAPRI – ROMA (270 km)

Mic dejun. Zi libera in Sorrento, sau excursie optionala in insula Capri. Daca vremea permite se poate merge la Grota Azzuro. Pe seara, deplasare spre Roma. Cazare in Roma.

ZIUA 5. ROMA

Mic dejun. Dimineata plimbare prin Roma Antica: Forul Roman, Colloseum, Columna lui Traian, Pantheon-ul. Seara tur panoramic de oras cu autocarul turistic local: Piazza Venezia, Altare de la Patria, San Giovanni in Laterano, Santa Maria Maggiore, Castel Sant Angelo, San Pietro, urmat de o plimbare prin Roma Baroca: Piazza Navona, Piazza di Spagna si Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

ZIUA 6. ROMA – VATICAN – TIVOLI (85 km)

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Basilicii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului cu celebra Capela Sixtina. Dupa-amiaza, optional, vizita la Tivoli unde se viziteaza celebrele gradini cu fantani de la Villa d’Este. Cazare in Roma.

ZIUA 7. ROMA – FLORENTA – MONTECATINI TERME (340 km)

Mic dejun. Plecare spre Toscana. Vizitarea orasului Florenta: Piazza della Signoria si Palazzo Vecchio, Catedrala Santa Maria del Fiore cu Campanilla si Baptiseriul, Santa Croce, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti si Gradinile Boboli. Cazare in statiunea Montecatini Terme.

ZIUA 8. MONTECATINI TERME – VENETIA (285 km)

Mic dejun. Plecare spre Venetia. Deplasare cu vaporasul (biletul nu este inclus) spre Piazza San Marco pentru a vizita basilica San Marco si Palatul Dogilor. Timp liber in Venetia. Cazare in zona Padova – Venetia.

ZIUA 9. VENETIA – POSTOJNA – BUDAPESTA (715 km)

Mic dejun. Plecare spre Slovenia. La Postojna vom vizita celebra pestera (intrarea nu este inclusa), fenomen carstic de exceptie in Europa, ce atrage anual milioane de vizitatori. Plecare spre Budapesta, unde se poate opta pentru o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare in Budapesta.

ZIUA 10. BUDAPESTA – BUCURESTI (835 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.TARIF: 479 euro/pers/pachet


Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Grup minim 40 pers. Obiectivele marcate cu bold italic se viziteaza doar la exterior.


TARIFUL INCLUDE:

transport cu autocar modern, clasificat minim 2*;
traversarea cu ferry-boat-ul Igoumentisa-Bari;
1 noapte cazare pe ferry-boat in cabine de 4 persoane;
8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).TARIFUL NU INCLUDE:

asigurari (medicala, storno);
intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
vaporasul la Venetia (cca. 15 euro/pers);
supliment pentru cabina dubla pe ferry-boat (30 eur/pers);
excursiile optionale (minim 30 participanti):Tivoli (15 eur/pers), Capri (58 eur/pers), croaziera cu cina pe Dunare la Budapesta (30 eur/pers);
alte servicii decat cele mentionate in program;

Incepand cu 1 ianuarie 2011 Consiliul Orasului Roma au hotarat aplicarea taxei de sejur. Aceasta taxa se achita la receptia hotelului de catre fiecare turist in parte. Valoarea taxei este de 3 euro/ noapte.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Aug-13 - 01-Sep-13479

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel