Destinatii Europene

Circuit 2013 – Franta – Germania

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
11/06/2013 - 02/09/2013
Pret Total:
495 € (45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (835 km)

Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta.

ZIUA 2. BUDAPESTA – VIENA – SALZBURG (545 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena, pentru a admira intr-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera. Continuarea deplasarii pentru cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

ZIUA 3. SALZBURG – MUNCHEN – STRASBOURG (525 km)

Mic dejun. In Salzburg, orasul muzicii, tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas in Munchen, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Sosire la Strasbourg si cazare.

ZIUA 4. STRASBOURG – PARIS (490 km)

Mic dejun. In Strasbourg, capitala Alsaciei, se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris si incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.

ZIUA 5. PARIS – VERSAILLES (100 km)

Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat Versailles si optional, gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori, La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, apoi L’lIle de la Cite inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Cœur si Montmartre. Cazare la Paris.

ZIUA 6. PARIS

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disney Land (deplasarea se face cu RER). In Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, croaziera pe Sena si bineinteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.

ZIUA 7. PARIS – FONTAINEBLEAU – VALEA LOIREI (450 km)

Mic dejun. Excursie optionala la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi, in continuare, pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel – Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala si castelul Cheverny, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita castelul cu acelasi nume. Cazare la Paris.

ZIUA 8. PARIS – REIMS – LUXEMBOURG – FRANKFURT (580 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Frankfurt cu o scurta oprire in Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Optional, traseul continua spre Luxemburg, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Sosire in Frankfurt unde intr-un tur panoramic vom admira centrul istoric. Cazare in zona Frankfurt.

ZIUA 9. FRANKFURT – NURNBERG – PRAGA (520 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Nurnberg pentru un tur de oras: se viziteaza zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechia Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Continuam itinerariul spre Praga pentru cazare.

ZIUA 10. PRAGA- BUDAPESTA (545 km)

Mic dejun. Turul orasului Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc. Dupa pranz, deplasare catre Budapesta unde, optional si in functie de timp, se poate organiza o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare la Budapesta.

ZIUA 11. BUDAPESTA – BUCURESTI (835 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.


TARIF: 505 euro/persoana/pachet, pentru plecari pe: 27.07 si 23.08.2013
TARIF: 495 euro/persoana/pachet, pentru plecare pe 11.06.2013



Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Grup minim 40 pers. Obiectivele marcate cu bold italic se viziteaza doar la exterior.


TARIFUL INCLUDE:

transport cu autocar modern, clasificat minim 2*;· 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*;
vizitele cuprinse in program;
ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

TARIFUL NU INCLUDE:


asigurari (storno, medicala);
intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
plimbarile cu vaporasul (Strasbourg, Paris);
ascensiunea pe Turnul Eiffel; transportul local in Paris;
excursiile optionale (min. 30 pers.): Fontainbleau – Valea Loirei (35 eur/pers), Luxembourg (10 Eur), croaziera cu cina pe Dunare la Budapesta (30 eur/pers );
alte servicii decat cele mentionate in program.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
11-Iun-13 - 21-Iun-13495
27-Iul-13 - 06-Aug-13505
23-Aug-13 - 02-Sep-13505

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel