Destinatii Europene

Circuit 2013 – Budapesta – Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
30/06/2013 - 15/09/2013
Pret Total:
225 € (37.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (835 km)

Plecare din Bucuresti (ora 06:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta.

ZIUA 2.BUDAPESTA – Szentendre, Visegrad, Esztergom – VIENA (290 km)

Mic dejun. Tur de oras: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Sf. Matias. Excursie pe Valea Dunarii, cu superbele orasele istorice: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spre Viena. Cazare in Viena.

ZIUA 3. VIENA

Dupa micul dejun, incepem vizitarea capitalei austriece cu celebrul bulevard Ring si cladirile sale monumentale: Opera, Primaria, Teatrul National, Universitatea, Palatul Hofburg si centrul vechi cu Domul Sf.Stefan. Dupa amiaza, vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi program liber in Viena. Optional, o seara de neuitat in parcul de distractii Prater. Cazare Viena la acelasi hotel.

ZIUA 4. VIENA- MEYERLING – HEILINKREUZ (80 km)

Mic dejun. Program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau shopping pe Mariahilfer Strasse. Optional, excursie la Mayerling si Heilingenkreuz unde vom vizita celebrul pavilion de vanatoare unde in 1889, printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Josef al Austriei a fost gasit mort. Din acel moment acest pavilion a fost transformat in manastire. La Heilingenkreuz, vom vizita manastirea cisterciana intemeiata in anul 1133 de catre Imparatul Mayerling si Heiligenkreuz (aprox 4 ore). Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei.Mayerling si Heiligenkreuz (aprox 4 ore). Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei.Mayerling si Heiligenkreuz (aprox 4 ore). Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Mayerling si Heiligenkreuz (aprox 4 ore). Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei.Leopold al III-lea al Austriei. Intoarcere la Viena si cazare la acelasi hotel

ZIUA 5. VIENA – BRATISLAVA – BUDAPESTA (285 km)

Mic dejun. Program liber in Viena sau optional, shopping la Centrul Comercial Auhof. Dupa pranz, plecare spre Bratislava. Scurt tur de oras. Continuam deplasarea spre Budapesta unde la final de excursie, se organizeaza optional o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare la Budapesta.

ZIUA 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (835 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.


TARIF: 225 euro/pers/sejur pt plecari:30.06; 10.09.2013
TARIF: 235 euro/pers/sejur pt plecari:28.07; 20.08.2013

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Grup minim 40 pers.

TARIFUL INCLUDE:

· transport cu autocar, clasificat minim 2*;
· 5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
· vizitele cuprinse in program;
· ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);

NOTA: Pretul este valabil pentru grup de minim 40 persoane


TARIFUL NU INCLUDE:

· asigurari (storno, medicala);
· intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
· excursiile optionale (minim 30 participanti): Prater (8 Eur/pers), Meyerling+Heilinkreuz (15 Eur/pers), shopping Auhof (5 Eur/pers), croaziera la Budapesta cu cina (30 Eur/pers).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Iun-13 - 05-Iul-13225
28-Iul-13 - 02-Aug-13235
20-Aug-13 - 25-Aug-13235
10-Sep-13 - 15-Sep-13225

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel