Destinatii Europene

Chile-Argentina-Uruguay 11 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
21/08/2013 - 30/10/2013
Pret Total:
1950 € (177.27€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1: BUCURESTI- PARIS- SANTIAGO DE CHILE
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Santiago de Chile a companiei AIR FRANCE; escala la Paris.
Ziua 2: SANTIAGO DE CHILE
Aterizare pe Aeroportul International din Santiago de Chile si transfer la hotel. Zi libera la dispozitia turistilor. Cazare.
Ziua 3: SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Incepem vizita capitalei statului Chile cu ghidul local, in central civic al orasului la Palatul Guvernului La Moneda, continuam apoi cu o plimbare prin cartierele comerciale pana la Muzeul Precolumbian unde ne vom delecta cu o selectie de opere de arta Incase, Mayase si Aztece. Urmeaza Piata Armelor, Muzeul National de Istorie, Posta Nationala di Chile si Catedrala. Ne indreptam catre Piata Centrala, unde ne vom imbarca in autocar pentru o vizita prin Parcul Padurilor catre Dealul San Cristobal, pentru o panorama impresionanta asupra orasului. Intoacerea la hotel se va face prin cartierele rezidentiale si comerciale Las Condes si Providencia. Seara vom lua cina si ne vom bucura de un adevarat spectacol in „Los Adobes de Argomedo", spectacol cu muzica si dansuri nationale specifice. Transfer la hotel. Cazare.
Ziua 4: SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor. Cazare
Ziua 5: SANTIAGO DE CHILE- BUENOS AIRES
Dupa micul dejun,transfer la aeroport pentru zborul catre capitala Argentinei, Buenos Aires. Transfer la hotel. Program liber la dispozitia turistilor. Cazare.
Ziua 6: BUENOS AIRES
Mic dejun. Turul orasului insotiti de ghidul local, incepe cu vestitele bulevarde 9 Iulie si Santa Fe. Vom vizita Guvernul, Palatul National al Congreselor, Teatrul Colon, Portul Madero, si cartierele San Telmo si de la Boca. Continuam cu o plimbare prin Caminito si Padurea Palermo. Cina va fi insotita de un show de tango in celebra locatie Sabor a Tango, unde se reunesc cei mai talentati dansatori. Transfer la hotel. Cazare.
Ziua 7: BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer catre zona riverana a orasului, cunoscuta sub numele de Los Tigres. Este locul de unde vom porni intr-o croaziera pentru a vizita Insulele Deltei Panama. Pranz in unul din restaurantele locale. Dupa-masa o avem rezervata pentru cumparaturi in centrul orasului Buenos Aires. Transfer la hotel. Cazare.
Ziua 8: BUENOS AIRES- MONTEVIDEO
Mic dejun. Transfer catre portul Madero pentru a ne imbarca pe ferryboat-ul Buquebus catre Montevideo. Transfer la hotel. Cazare.
Ziua 9: MONTEVIDEO
Mic dejun. Vizita incepe cu Orasul Vechi, Piata Constitutiei cu catedrala si pietonalul Sarandi (strada principala cu diverse magazine de suveniruri si restaurante). Urmeaza Teatrul Solis, Piata Independentei cu Monumentul lui Artigas (erou national) si Mausoleul. Ne continuam turul pe bulevardul principal 18 Iulie catre cladirea Congresului si Parcul Prado unde ne delectam cu faimoasele Gradini de Trandafiri si Monumentul Diligentei. Ulterior, dealul Montevideo ne va oferi o frumoasa panorama asupra golfului orasului si stravechiul fort colonial. Dupa pranz ne indreptam catre Parcul Batlle & Ordonez, trecand pe langa Obelisc si monumentul La Carreta, precum si stadionul de fotbal Centenar. Inainte de intoarcerea la hotel vom vizita cartierul rezidential Carrasco si uimitoarele plaje ale orasului. Cazare.
Ziua 10: MONTEVIDEO
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor. Cazare.
Ziua 11: MONTEVIDEO- PARIS- BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Sosire in cursul dupa-amiezei celei de-a doua zi.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Pretul nu include:
  • - taxele de aeroport si securitate: 550 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);
  • - bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: 150 USD/pers (se achita la insotitorul de grup);
  • - asigurari (storno, medicala);
  • - alte servicii decat cele mentionate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA