Destinatii Europene

Charter Maroc 20 Zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
20 zile
Valabilitate Oferta:
16/08/2010 - 03/10/2010
Pret Total:
1230 € (61.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • litoral
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 16.08, 13.09.

MAROC (Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca)- PORTUGALIA
(Lisabona, Porto, Fatima, Estoril, Cascais)- SPANIA (Madrid, Barcelona, , El Escorial, Zaragoza
Valencia, Marbella, Cordoba, Toledo , Granada, Sevilla, Malaga) - GIBRALTAR 20 zile

ZIUA 1 – Luni, ora 11, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare ora 12.55, sosire ora 15.05 in Barcelona - tur cu autocarul pe traseul : Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei si Sagrada Familia. Cazare in Barcelona.

ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza Sagrada Familia. Timp liber, sugestii: Parcul Guell, Muzeul Picasso, plimbare pe Ramblas , faleza (Aquarium), Parcul si Muzeul Gaudi. Cazare in Barcelona.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Madrid cu popas o ora in Zaragosa. Cazare in Madrid.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues. Tur Madrid cu autocarul pe traseul : Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele Spaniei, Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber, shopping, etc. Cazare in Madrid.

ZIUA 6 (mic dejun). Vizita El Escorial. Deplasare in Portugalia. Cazare in Porto.

ZIUA 7 (mic dejun). In Porto se viziteaza centrul vechi (bursa, biserica Sf. Francisc). Deplasare la Fatima – vizita sanctuarul dedicat Fecioarei Maria. Tur Lisabona in zona centrala. Cazare in Lisabona.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber in Lisabona. Cazare in Lisabona.

ZIUA 9 (mic dejun). Popasuri cate o ora in statiunile Cascais si Estoril, apoi deplasare in Spania.
Cazare in zona Cordoba – Montoro.

ZIUA 10 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Cadîz.

ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in zona Meknes - Fes

ZIUA 12 (mic dejun). Vizita MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa de Nord, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Deplasare la FES – vizita : Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Timp liber in FES. Cina si cazare in zona Meknes - Fes

ZIUA 13 (mic dejun). Se viziteaza: VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc. Deplasare prin Muntii Atlas la Marakesh. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour. Popas la Beni-Mellal si vizitarea Izvorului Ain Asserdoun. Cina si cazare in Marakesh.

ZIUA 14 (mic dejun). Se viziteaza: Mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Timp liber pentru shopping. Seara (optional) spectacol traditional. Cina si cazare in Marrakech.

ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare in Statiunea Agadar – vizita. Cina si cazare in zona Agadar.

ZIUA 16 (mic dejun). Vizita ESSAOUIRA (vechiul oras medieval Mogador). Deplasare la Casablanca, tur oras: Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II. Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber pentru shopping.in Casablanca. Ora 12 plecare la Rabat - se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Cina si cazare in Rabat.

ZIUA 18 (mic dejun). Traversarea Stramtorii Gibraltar cu ferryboat-ul. Deplasare la La Linea (popas 2 ore) - se vad Stramtoarea si Stanca Gibraltar. Optional, trecerea frontierei si plimbare pietonala in Gibraltar.Pe Costa Del Sol – popas (o ora) in Marbella.Vizita zona centrala si faleza din Malaga.Cazare in Granada.

ZIUA 19 (mic dejun). In Granada, deplasare la Complexul Alhambra (vizita in limita timpului si a biletelor disponibile). Ora 12 plecare spre Valencia cu popas (o ora) in Alicante. Cazare in Valencia.

ZIUA 20 Sambata (mic dejun). In Valencia se viziteaza centrul istoric si Complexul Stiintei. Transfer la aeroport, prezentare la aeroport la ora 14.45. Decolare din Valencia ora 16.45. Sosire in Aeroportul Baneasa, duminica, ora 21.

PRET: 1230 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 405 €. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 €.
La inscriere se achita minim 500 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :
● servicii ghid roman , ghid local in Lisabona si ghid escort in Maroc;
•transport avion Bucuresti – Valencia / Malaga – Bucuresti;
•7 cine in Maroc si 19 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** , hotelul de 2** definit prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
•transport (fara zilele 2 si 8) cu autocar 2** cu aer conditionat conform programului ;
•biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Aug-10 - 04-Sep-101230
13-Sep-10 - 03-Oct-101230

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • Pretul nu include :
 • ● 40 € (se achita obligatoriu in excursie) – taxele pentru turisti de traversare a Stramtorii Gibraltar ;
 • ● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) din Europa si nici ghizii pt. acestea ;
 • ● taxe aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision, in total = 220 € (se achita la agentia din Romania).
 • OBS. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
 • Inscrierile se fac incepand cu 18.01.10 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
 • Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
 • Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Cosmo Travel