Destinatii Europene

Cehia - Germania

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2014 - 17/09/2014
Pret Total:
195 € (39€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI- PRAGA
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 05.30 pentru zbor Bucuresti - Praga cu compania CSA. După aterizare, transfer la hotel pentru a lăsa bagajele în luggage room, apoi deplasare spre centru utilizând transportul public. După prânz, întoarcere la hotel pentru cazare, apoi program liber la dispoziţia turistilor. Cazare la Praga.
Ziua 2. PRAGA
Mic dejun. Praga găzduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oras cu Mănăstirea Loreta, Hradul - considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază program liber la dispoziţia turistilor în Piaţa Vaclavske. Seara opţional, Croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cină). Cazare la acelasi hotel în Praga.
Ziua 3. PRAGA- KARLSTEIN - KARLOVY VARY - PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională (Karlovy Vary - Karlstein 25 + 10 €) la Karlovy Vary, care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a "neglija" numeroasele magazine de suveniruri întâlnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizităm renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situată foarte aproape de Castelul Karlstein. Turistii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportaţi cu autocarul la Castel si vor avea timp la dispoziţie pentru vizitarea individuală a acestuia. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 4. PRAGA- DRESDA- PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie (30 euro) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc si rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor aliate la sfârsitul celui de-al Doilea Război Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioară. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 5. PRAGA- BUCURESTI
După micul dejun, se eliberează camerele si se lasă bagajele în luggage room. Program liber la dispoziţia turistilor în Praga. Transfer la aeroport la ora 16.00 pentru zbor la Bucuresti unde se aterizează în jurul orei 21.50.

Include:
- Bilet de avion Bucuresti-Praga-Buc., zbor CSA. Orele se pot modifica
- Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoţi si turistii sosiţi cu avionul.
- 4 cazări cu mic dejun la hotel 3 sau 4 (min. 12 pers. la fiecare)
- Ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 4-a inclusiv, în rest asistenţă turistică.

Nu include:
- Asigurarea medicală, intrările la obiective si ghizii locali;
- Transportul local în Praga
- Excursii opţionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Karlovy Vary- Karlstein, Croazieră cu cină pe Vltava, Dresda, toate min. 25 pers. împreună cu cei de pe autocar).
- Taxe aeroport + transfer aeroport-hotel-aeroport 99 euro

Plecari:195 EUR
30.Apr.2014
13.May.2014
Plecari:215 EUR
18.Apr.2014
12.Jul.2014
21.Jul.2014
15.Aug.2014
Plecari:205 EUR
27.May.2014
14.Jun.2014
01.Jul.2014
17.Sep.2014

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA