Destinatii Europene

Cazare la mare - Jupiter - Hotel Delta 3*

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
03/02/2010 - 30/09/2010
Pret Total:
12 € (12€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

AGENTIA DE TURISM SILVER TOUR CONSTANTA
TEL/FAX: 0341.419455; 0723.522082; 0720.673152
servsilver@yahoo.com ; www.silverserv.ro
JUPITER – CAP AURORA
Hotel CALIFORNIA*** si HOTEL DELTA***

Situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, Hotelul California este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care înainteaza spectaculos în mare si beneficiaza de o arhitectura unica în peisajul litoralului românesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor.
Un spatiu romantic si primitor care beneficiaza din plin de locatia hotelului California cu deschidere catre faleza fragmentata in numeroase mici golfulete.
Hotel Delta va pune la dispozitie 274 cam duble etaj si 5 apartamente. La etaj turistii beneficiaza de TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar, aer conditionat. Toate camerele au baie proprie cu dus.Facilitati: restaurant, terasa-gradina, spaghetteria & pizza, piano bar, 5 sali de conferinte, acces internet, baby-land plaja privata .
Hotel California va pune la dispozitie 110 cam duble, 3 apartamente. Turistii beneficiaza de TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar. Toate camerele au baie proprie cu dus.Facilitati: restaurant, spaghetteria & pizza bar de zi, piscina exterioara, cocktail bar la piscina, sauna, jacuzzi, 2 sali de conferinte, baby-land, plaja privata.
TARIFE CAZARE 2010 ( lei/loc/zi )

PERIOADA CAMERA DUBLA lei/loc/zi APARTAMENT - maxim 4 pers.
lei/apartament/zi
01.05 – 15.06.2010 50 lei 140 lei
16.06 – 30.06.2010 60 lei 170 lei
01.07 – 15.07.2010 70 lei 200 lei
16.07 – 25.08.2010 85 lei 245 lei
26.08 – 31.08.2010 70 lei 200 lei
01.09 – 30.09.2010 50 lei 140 lei
Doi copii intre 0 – 12 ani beneficiaza de gratuitate 100% la cazare in camera cu 2 adulti; persoanele peste 12 ani achita loc intreg. In apartamente se pot caza maxim 4 persoane.
Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.
Gratuit cazare si masa pentru copii 0 – 12 ani daca parintii achita pensiune completa.
TARIFE MASA (lei/pers/zi - cont valoric) : MD = 20 lei, PRANZ = 45 lei, CINA = 35 lei
Oferta “inscrieri timpurii” – reducere 10%
Oferta este valabila pentru rezervarile facute si achitate integral pana la data de 31.03.2010 . Reducerea se ofera la serviciile de cazare, orice alt serviciu suplimentar va fi achitat integral. Locurile vandute prin acest program, nu permit anularea si nici restituirea de nici un fel in cazul razgandirii turistilor.


Facilitati pentru turisti
- Intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California.
- Intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California
- 50 % discount pentru sezlonguri cu umbrela pe plaja Delta pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului.
- Pe fiecare plaja turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori care va vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante.
- In fiecare seara pentru dumneavoastra trupe live, trupe de dans si numere de magie pe scena Restaurantului Delta, unde sunteti invitati sa dansati si sa petreceti la maxim.
- In fiecare seara muzica live intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima la Restaurant „Cucina Italiana”.

Clubul Copiilor – gratuit pentru turistii CoHotels
Casa cu Povesti – pe scena din Cupola instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.
Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Magie – pentru toti copii pasionati de aventurile lui Harry Potter, un magician profesionist si asistentii sai vor sustine cursuri de initiere in acest univers fascinant.
Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels va fi amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.
Parcul copiilor – in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Gratuitate copil: PANA LA 12 ANI

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SILVER