Destinatii Europene

Carnaval la Venetia si Valentine s Day

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Carnaval
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2011 - 10/02/2012
Pret Total:
279 € (46.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Italia,Ungaria din Europa
de la 279 EUR Europa 6 zile Transport Autocar Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Budapesta-Venetia,

ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 5.00, pe ruta Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes– Deva – Arad – Budapesta. Optional, Croaziera pe Dunare by-night, cu ghid local si un pahar de sampanie.Cazare in BUDAPESTA.
ZIUA 2 BUDAPESTA – VIENA – VENETIA
Mic dejun. Plecare spre Viena, capitala Austriei, centru cultural reprezentativ al Europei si unul dintre cele mai populare obiective turistice internationale, care primeste anual milioane de vizitatori din toate continentele. Inima orasului pulseaza pe locurile fostei cetati Vindobona, in jurul catedralei Sf. Stefan, in imprejurimile Operei si Hofburgului, in centrul inconjurat de bulevardul circular – Ringul. Viena este un oras pentru romantici si visatori.Tur panoramic cu autocarul pe ambele maluri ale Dunarii incepand cu parcul de distractii Prater, Sediul ONU,Turnul Dunarii si in continuare pe Ringul Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala,Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea. Pietonal:Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior) Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse.Plecare spre Italia traversand Austria prin Styria si Carinthia. Cazare in zona VENETIA.
ZIUA 3 VENETIA – FASCINATIA CARNAVALULUI
Mic dejun. Deplasare cu tren/vaporas in inima Carnavalului la VENETIA.Va invitam la petrecere!
In Piata San Marco au loc spectacole teatrale denumite “Secretele Venetiei”.La ora 12.00 vom putea urmari “Zborul ingerului” in piata, iar in continuare se pot urmari concursurile de masti traditionale.
Se vor admira: Palatul Ducal, Piata si Basilica San Marco Procuratiile, Turnul cu,ceas, Puntea Suspinelor Podul Rialto Sugestii vizite:Basilica de la Salutte ,Muzeul Goldoni, Academia, Basilica Sf. Stefan plimbare cu vaporetto pe Canal Grande, sau Croaziera in insula Murano sau Burano. Cazare in zona VENETIA.
ZIUA 4 PADOVA – VENETIA
Mic dejun. Plecare spre PADOVA, unde se viziteaza Basilica Sf. Anton, loc renumit de pelerinaj la mormantul sfantului, Piata Pratto de la Valle. In continuare ne vom indrepta spre VENETIA, pentru a participa la Carnaval,urmarind spectacolele, concursurile de masti si vizitand in timpul liber biserici, palate, muzee si piete.Cei mai romantici dintre dumneavoastra, pot face plimbari cu gondola pe canalele Venetiei si pot admira podurile si palatele brodate in piatra, ascultand muzica revarsata pretutindeni de concertele in aer liber.Cazare in zona VENETIA.
ZIUA 5 VENETIA – POSTOJNA – LACUL BALATON – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Budapesta prin Slovenia, cu un popas in Postojna, pentru vizitarea celei mai mari pesteri din Europa (aproximativ 5 km se parcurg cu trenulet si pietonal). Pestera Postojna, este o adevarata bijuterie a regiunii carstice situata intre Postojna si Trieste, caracterizata prin carene, doline si pesteri. Deplasare spre Budapesta pe langa lacul Balaton, supranumit si “Marea Ungariei” datorita suprafetei impresionante de 592 kmp. Sezonul turistic de varf debuteaza de la inceputul lunii iunie pana la sfarstul lunii august. Principalele atractii turistice sunt reprezentate de inot, pescuit, sporturi nautice, vizitarea obiectivelor turistice din zonă. Tarmul sudic al lacului este alcatuit din plaje, in timp ce tarmul nordic este alcatuit din dealuri si munti de origine vulcanica.Cazare in BUDAPESTA.
ZIUA 6 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe traseul de la plecare. Sosirea in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.
Obiective turistice:

Tur panoramic cu autocarul pe ambele maluri ale Dunarii incepand cu parcul de distractii Prater, Sediul ONU,Turnul Dunarii si in continuare pe Ringul Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala,Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea. Pietonal:Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior) Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse.

Durata: 6 zile | Transport: Autocar
Plecari Camera dubla
10.Feb.2012
279 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Observatii tarife:
TARIF:279 euro / pers. (loc in camera dubla sau tripla)
AVANS: 150 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGLE – 80 Euro.Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR x 1,02)

Servicii incluse:
-Transport cu autocar clasificat international 3.
-5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3, in camere duble cu baie proprie (triple la cerere)
-Tur panoramic cu autocar si pietonal in Viena
-Vizite in Venetia si Padova, conform programului (fara biletele de transport local)
-Deplasare pentru vizitarea Pesterii Postojna (nu sunt incluse biletele de intrare)
-Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere
-Ghid insotitor

Servicii neincluse:
-Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program, inclusiv la evenimentele Carnavalului
-Biletele de transport local (tren ~ 4 euro dus-intors la Venetia, vaporas ~ 7 euro dus, sau intors in Venetia)
-Croaziera pe Dunare si Budapesta by night, cu un pahar de sampanie (12 Euro/pers. minim 30 turisti);
-Transferurile cu autocar la debarcader si asistenta turistica, sunt incluse in tarife.
-Asigurarea medicala

Nota:
PUNCTE IMBARCARE:
(imbarcarea se poate efectua oriunde pe traseul specificat, daca exista posibilitate de oprire a autocarului in siguranta)
PITESTI - McDonald’s gara
RM. VALCEA - Benzinaria Dacos
SIBIU - Magazin OBI (centura) sau Popas Perla Cibinului (giratoriu Valea Oltului si soseaua spre Brasov)
SEBES - Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
DEVA - parcare gara - Billa
ARAD - Gara

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA