Destinatii Europene

Bistrita- Castelul Dracula***

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
12/12/2007 - 20/12/2008
Pret Total:
55 € (55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

AGENTIA DE TURISM SILVER TOUR CONSTANTA
TEL/FAX: 0341.419455; 0723.522082; 0720.673152
servsilver@yahoo.com www.silverserv.ro
HOTEL CASTELUL DRACULA ***

Hotelul Castel Dracula este situat la 4 km de centrul orasului Piatra Fantanele, a fost inaugurat in 1983 si a fost construit in stil medieval, fiind locul ideal pentru iubitorii de natura si in acelasi timp de confort.
Hotel Castel Dracula pune la dispozitia turistilor 133 locuri de cazare structurate in 65 spatii de cazare, camere cu pat dublu sau cu 2 paturi, un apartament verde (3 persoane) si un apartament alb (2 pers.).
Fantasticul Pas (trecatoare) din Muntii Bargaului, care face legatura intre Transilvania si Bucovina, constituie o atractie deosebita din punct de vedere turistic. Atat vara cat si in anotimpul alb, zona Tihuta, punct de atractie si de intalnire pentru iubitorii muntelui ofera excelente conditii pentru practicarea sporturilor de iarna: partii si intinse terenuri de schi, babyschi, partii pentru saniute, organizandu-se si plimbari cu sanii trase de cai bargovenesti.
Primavara, vara si toamna se pot face drumetii: Vechiul drum al romanilor din Muntii Bargaului, care se desfasoara paralel cu soseaua nationala Bistrita-Vatra Dornei, este pavat cu lespezi de piatra imbinate perfect (durata 7-8 ore); Magura Calului, din soseaua nationala Bistrita-Vatra Dornei, de unde se deschide o panorama de larga cuprindere asupra Muntilor Rodnei, Suhard, Calimani, spre si peste Giumalau (durata 4-5).

.TARIFE CAZARE:

CAMERA DUBLA – 110 EURO/CAM/ZI

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SILVER