Destinatii Europene

Barcelona Paste 2012 - Hotel Catalonia Atenas

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
18/01/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
659 € (131.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Catalonia Atenas
Locatie: Barcelona din Spania
de la 659 EUR Mic Dejun sejur/pers 5 zile | 4 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667

Descriere
Hotelul Catalonia Atenas este excelent situat in inima Barcelonei, in apropiere de `La Sangrada Familia`, cu acces foarte facil la zona centrala a orasului. Atat eleganta hotelului si calitatea serviciilor, cat si imprejurimile selecte si proximitatea fata de numeroase atractii turistice si centre de shopping fac din Hotelul Catalonia Atenas alegerea ideala pentru o vizita la Barcelona. Hotelul, renovat si reamenajat in 2004, ofera turistilor o ambianta placuta, personal foarte serviabil si servicii ireprosabile.

Facilitati
Personalul hotelului va sta la dispozitie pentru orice informatii utile, oferindu-va, de asemenea, posibilitatea de a savura specialitatile restaurantului, sau de a va relaxa la bar. De asmemenea, un detaliu cochet al hotelului este piscina de pe acoperisul hotelului, alaturi de terasa de unde puteti admira privelistea superba a centrului Barcelonei.

Informatii despre Camere
Camerele sunt luminoase si primitoare, mobilate confortabil cu mobilier din lemn masiv. Camerele sunt isolate fonic, beneficiaza de incalzire centrala dar si de aer conditionat, sunt dotate cu o baie eleganta si toate micile detalii concepute pentru un sejur confortabil.


14.04.2012 Bucuresti - Barcelona / Hotel Catalonia Atenas 4
Prezentare pe aeroportul Bucuresti-Otopeni la ora 07.10 pentru imbarcare cursa TAROM RO421 cu decolare la ora 09.10 spre
BARCELONA. Aterizare la ora locala 11.30. Tur panoramic al orasului (3 ore) cu ghid local vorbitor de limba romana. Turul va va purta pe principalele bulevarde ale Barcelonei si veti admira Parcul Guell, Casa Mila sau Casa Batlo-cateva din operele renumitului arhitect Gaudi, monumetul dedicat lui Cristofor Columb, celebra Sagrada Familia, Colina Montjuic - cel mai inalt punct al orasului unde veti putea face cateva fotografii pentru panorama superba a orasului. Dupa transfer la hotel pentru cazare. Cazare hotel Catalonia Atenas 4
15.04.2012 Barcelona
HRISTOS A INVIAT! Mic dejun. Timp liber. La pranz transfer catre statiunea Calella pentru a lua un pranz de Paste – cu miel si oua rosii, in cadrul hotelului Les Palmeres Dupa acest pranz se va face transferul la hotel in Barcelona Dupa amiaza timp liber. Seara optional cina si spectacol Flamenco la Tablao Cordobes http://www.tablaocordobes.com Tarif excursie: 99 euro/persoana ( include cina, spectacolul de Flamenco si transferul)
16.04.2012 Barcelona
Mic dejun. Sau puteti opta pentru excursie la Manastirea Monserrat. Vom vizita capitala spirituala a Cataluniei. Manastirea este
situata la o inaltime de 725 m. In interiorul manastirii puteti vedea patroana Cataluniei – La Moreneta – statuia neagra a Fecioarei Maria. Conform legendei, calugarii benedictini n-au reusit sa mute statuia pentru a construi manastirea, asa ca au decis sa o cladeasca in jurul ei. La ora pranzului puteti urmari corul de baieti cantand. De asemenea, puteti vizita muzeul pentru a vedea lucrari ale lui Picasso, Caravaggio, El Greco si alti artisti catalani. La pranz veti servi masa la un restaurant local. Tarif excursie: 65 euro/persoana (pranzul si ghidul de limba romana inclus in costul excusiei)
17.04.2012 Barcelona
Mic dejun. O zi libera pentru odihna sau pentru cumparaturi pe Las Ramblas si Plaça Catalunya. Nu uitati ca este cel mai prielnic moment sa va faceti cumparaturile la El Corte Ingles sau la unele din marcile spaniole de renume mundial si un numai, prezente in magazinele din apropierea Pietei Catalunya. Sau va propunem excursia Girona & Muzeul Dali pentru a admira lucrarile minunatului pictor Salvador Dali in doua obiective diferite: Casa muzeu – castel Gala Dali din Pubol si teatrul muzeu din Figueres. Castelul medieval din Pubol unde sunt expuse picturile si desenele dedicate sotiei sale si teatrul-muezeu ce a fost inaugurat in 1974 si contine o gama larga de lucrari care descriu cariera artistica a acestui geniu. Tarif excursie: 65 euro/persoana ( include ghidul de limba romana, transportul si intrarea la Muzeul lui Dali in Figueres).
18.04.2011 Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO422 cu decolare spre Bucuresti la ora locala 12.10. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 16.30
Barcelona Paste 2012 - Hotel Catalonia Atenas
Durata: 5 zile | 4 nopti | Transport: Avion | Masa: Mic Dejun | Exprimare pret: sejur/pers

DATA Camera dubla + mic dejun
14.Apr.2012 - 18.Apr.2012
659 EUR (4 nopti cazare)

Observatii tarife:
Loc in dubla: 559 + 100 taxe= 659
A 3-a pers. in dubla: 495 + 100 taxe=595
Camera single: 744 + 100 taxe = 844
Copil 2-12 ani: 427+ 100 taxe=527

Servicii incluse:
-4 nopti cazare cu mic dejun
-transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
-tur panoramic al orasului Barcelona (3 ore)cu ghid local vorbitor de limba romana
-cina de tip bufet cu bauturi incluse si cu spectacol Flamenco la Tablao Cordobes
-transport avion TAROM Otopeni-Barcelona si retur;
-taxele de aeroport 100 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
-asigurarea medicala si storno.

Servicii neincluse:
-alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri;
-bauturi la mese

Orase plecare:
Bucuresti /

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA