Destinatii Europene

Aventuri de Crăciun în Laponia finlandeză

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
23/12/2010 - 26/12/2010
Pret Total:
709 € (177.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • muzee
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

Aventuri de Crăciun în Laponia finlandeză
4 zile/3 nopti
Sezon: 23 Decembrie – 26 Decembrie

Ce mod mai plăcut de a sărbători Crăciunul decât acolo unde trăieşte Moş Crăciun? Veniţi să sărbătorim un Crăciun tradiţional lapon în Finlanda: îl veţi întâlni pe Moş Crăciun în persoană în faimosul sat al lui Moş Crăciun, vă veţi bucura de o călătorie plăcută cu sania trasă de câini şi veţi învăţa despre cultura unică Sami la o fermă de reni. Această vacanţă magică va crea cu siguranţă amintiri de neuitat pentru întreaga familie!

23 Decembrie: Bun Venit la Kemi
Magica aventură de Crăciun începe la Aeroportul Kemi-Tornio unde reprezentanţii noştri locali vă aşteaptă pentru a vă transfera la confortabilul hotel din Kemi. După ce vă cazaţi, restul zilei este liber pentru a explora această încântătoare destinaţie sau pentru a vă relaxa într-o saună tradiţională finlandeză la hotel. Seara, savuraţi o delicioasă cină cu trei feluri la hotel.

24 Decembrie: Ajunul Crăciunului cu Huskies, viaţa sălbatică arctică şi festivităţile Yuletide
Această zi începe cu un mic dejun tradiţional finlandez tip bufet, înainte de a vă îndrepta spre aventurile arctice care vă aşteaptă. Primul punct pe agendă este o vizită la o crescătorie de husky unde veţi întâlni ajutoarele lui Moş Crăciun – mari şi mici – precum şi prietenii săi patrupezi! Aceasta este o excelentă ocazie de a învăţa despre dresajul câinilor husky siberieni şi de a încerca „mushing” (conducerea unei sănii trase de câini) cu un drum cu sania trasă de câini în sălbăticia care-ţi taie respiraţia. Înapoi la crescătorie, savuraţi o bine meritată băutură fierbinte cu musher-ul înainte de a porni către următoarea destinaţie, Parcul Ranua Wildlife.
Relaxaţi-vă în autocar pentru 1oră şi jumătate, în drumul către parc, în timp ce acesta vă poartă prin peisajele liniştite, acoperite de zăpadă, ale Laponiei. La sosirea în Parcul Ranua Wildlife, vi se oferă un dejun savuros tip bufet în restaurantul parcului, înainte de a începe un tur cu ghid prin parc, pentru a observa viaţa sălbatică arctică, cu urşii polari, râşi şi lupi. Aveţi de asemenea ocazia să faceţi câteva cumpărături de ultim moment pentru crăciun în magazinele de suveniruri şi dulciuri ale parcului, înainte de a reveni la hotel.
La hotel, în timp ce se decorează bradul de crăciun al hotelului, sunteţi tratat cu biscuiţi proaspeţi din turtă dulce şi o cană de glögg delicios şi cald, un vin nordic servit în mod tradiţional în perioada sărbătorilor. Mai târziu savuraţi cina festivă de ajunul crăciunului tip bufet, cu specialităţi finlandeze. La final, Moş Crăciun şi renul Rudolf sosesc la hotel pentru a aduce spiritul crăciunului şi a împărţi mici cadouri tuturor băieţilor şi fetelor – inclusiv adulţi!

25 Decembrie: Prima zi de Crăciun cu Moş Crăciun şi renii lui
Bucuraţi-vă de magia Cercului Arctic pe parcursul unei excursii de o zi la Rovaniemi, capitala Laponiei finlandeze, aflată la doar 1,5 ore distanţă de Kemi, într-un autocar confortabil. Prima oprire este o fermă laponă de reni unde puteţi învăţa despre creşterea renilor şi cultura Sami, puteţi face o plimbare în sania trasă de reni şi puteţi chiar învăţa să o conduceţi chiar dumneavoastră. De fapt, cei care reuşesc să treacă un scurt test de conducere sunt recompensaţi cu un „permis special de conducere a renilor”! Înainte de a pleca de la fermă, aveţi ocazia să participaţi la ceremonia laponă unică de traversare a Cercului Arctic. Apoi, călătoria continuă spre faimosul sat al lui Moş Crăciun unde-l puteţi întâlni pe Moş Crăciun şi pe elfii lui în atelierul Moşului, înainte de o mică sesiune de cumpărături de suveniruri. Se serveşte dejunul într-un restaurant local din Rovaniemi şi după-amiaza târziu, autocarul vă conduce înapoi la Kemi la timp pentru cina de crăciun de la hotel.

26 Decembrie: Plecarea
După un mic dejun copios la hotel, veţi fi transportat la Aeroportul Kemi-Tornio la timp pentru zborul înapoi.

Tarife pe persoana pe nivel de cazare:
Cazare tip Confort, Hotel 3*:
Tarif de la: 709 €/pers/camera dubla
Cazare tip Quality, Hotel 4-5*:
Tarif de la: 722 €/pers/camera dubla
Tarife pentru copii:
Copii cu varste intre 0-2: Gratis
Copii cu varste intre 3-11: Confort: € 399 per copil in camera cu un adult
Quality: € 446 per copil in camera cu un adult
Copii cu varste 12+: Tarif intreg

Nota:
* Tariful nu include zborul Bucuresti – Finland; Helsinki-Vantaa Airport si Aeroportul Kemi-Tornio (serviciu suplimentar la cerere)
* Rezervarea se face cu cel putin 4 saptamani in avans
* Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea mai multor nopti, excursii etc.
* Îmbrăcăminte groasă de iarnă este necesară, cu toate că, la cerere vi se pot da lucruri groase.
* Unele activităti depind de conditiile vremii. În cazul în care, o excursie este anulată din acest motiv, se vor oferi altenative.


Tariful include:
• Transfer de la aeroportul Kemi-Tornio la hotel in Kemi
• Cazarea pentru 3 nopti (confort/quality) in Kemi
• Pensiune completa, toate mesele incluse
• Acces la sauna hotelului dupa amiaza
• Vizita la adapostul cainilor husky cu sania trasa de caini si turul Parcului Ranua Wildlife
• Programul distractiv in seara de Craciun la hotel si include: biscuiti proaspeti din turta dulce, vizita Mosului si a lui renului Rudolf, muzica festiva si cadouri mici
• Excursia de o zi la Rovaniemi; transport inclus
• Vizita la ferma de reni cu sania, lectii de condus sania cat si ceremonia traditionala a Cercului Artic
• Imbracaminte termala pentru excursiile in natura
• Transfer la aeroportul Kemi-Tornio la plecare
• 24-h asistenta telefonica de urgenta
• Taxe


Tariful nu include:
• Zborurile Bucuresti – Finland- Bucuresti; zborurile Helsinki-Vantaa Airport la Kemi-Tornio Airport si retur
• Asigurarea medicala
• Bauturile la restaurante/baruri, in cazul in care nu este altfel specificat

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.


Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Dec-10 - 26-Dec-10709

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL