Destinatii Europene

Austria 2012, Revelion Tirolez

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2011 - 15/12/2011
Pret Total:
539 € (59.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Revelion Tirolez
Schi si Relaxare in Alpii Austrieci – Valea Zillertal

program autocar 9 zile

Perioada: 27 dec – 4 ian

REDUCERI EARLY BOOKING:

10% pentru rezervari facute pana la data de 3 oct 2011
5% pentru rezervari facute pana la data de 22 oct 2011


Detalii program:

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta. Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - VIENA – TIROL ( 700 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Sosire in jurul pranzului si tur de oras pietonal prin centrul istoric si pe Ringstrasse, unde se pot admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg ( exterior ), Parlamentul, Opera. Plecare spre Tirol. Sosire in cursul serii si cazare la hotel Erzherzog Johann, situat intr-o pitoreasca localitate alpina, Uderns, pe valea Zillertal, una din cele mai cunoscute zone de schi din Austria, la aprox. 48 km fata de Innsbruck. Cazare si cina.

Ziua 3. TIROL - FARMECUL ALPILOR
Mic dejun. Program liber pentru schi sau timp liber in statiune pentru a savura frumusetiile locului. Hotelul ofera acces rapid atat la Innsbruck cat si la partiile de schi olimpice din zona. Cazare si cina.

Ziua 4. BONDSEE – LINDAU - ST. ANTON AM ARLBERG
Mic dejun. Program de voie. Optional, excursie aproape de granita cu Elvetia, in fascinanta zona alpina Bondsee. Vom admira Meeresburg, considerat unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Germania si Lindau, oras insular, situat in mijlocul unor peisaje mirifice. La intoarcere vom face un popas in pitoreasca statiune St Anton am Arlberg. Cazare si cina.

Ziua 5. MUNCHEN
Mic dejun. Timp liber. Excursie optionala la Munchen pentru ultimele cumparaturi inainte de Anul Nou ( mari reduceri de preturi ! ). Intoarcere si pregatire pentru seara de Anul Nou. Cina de Reveliion in restaurantul hotelului. La Multi Ani ! Cazare.

Ziua 6. CASTELELE BAVARIEI & GARMISCH PARTENKIRCHEN
Mic dejun. Excursie optionala in Bavaria. Vom parcurge ruta Alpilor Bavarezi, pana la Palatul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II al Bavariei, continuand apoi traseul spre Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. La intoarcere oprire in celebra statiune alpina Garmisch Partenkirchen. Cazare si cina.

Ziua 7. ZELL AM SEE & KAPRUN
Mic dejun. Program liber pentru practicarea sporturilor de iarna sau timp liber in statiune pentru a admira frumusetiile locului. Optional, putem vizita doua dintre cele mai frumoase statiuni ale Austriei, Zell Am See si Kaprun, impreuna fiind cunoscute si ca ‘Regiunea Sporturilor Europene’. Cazare si cina.

Ziua 8. LACURILE GLACIARE – BUDAPESTA ( 730 km )
Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Vom strabate frumoasa regiune Salzkammergut unde vom putea admira peisajele incantatoare ale Alpilor si ale lacurilor glaciare care amintesc de scene din ‘Sunetul Muzicii’. Sosire si cazare Budapesta.
Ziua 9. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 800 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu, functie de conditii de trafic, formalitati vamale etc.


SERVICII INCLUSE:

● transport autocar licentiat 3*;
● 9 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti la Budapesta hotel 3*, 6 nopti Hotel Erzherzog Johann 3* sup. din localitatea Uderns;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu



NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile si activitatile optionale;
● supliment cina festiva obligatorie in restaurantul hotelului (meniu 5 feluri, un pahar sampanie, artificii, muzica ) 55 €;
● alte servicii decat cele mentionate.


Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.


EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Bondsee, Lindau & St. Anton am Arlberg 33 €;
■ Munchen 30 €
■ Castelele Bavariei & Garmisch Partenkirchen 35 €
■ Zell Am See & Kaprun 29 €


HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Innsbruck / Uderns ( Zillertal ): Hotel Erzherzog Johann 3* sup ( www.erzherzog.at )
Budapesta: hoteluri 3*

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

Hotel Erzherzog Johann 3*sup

Situat in pitoreasca statiune alpina Uderns, in inima Vaii Zillertal, inconjurat de zeci de km de partii de ski pentru toate nivelele, cu zeci de instalatii pe cablu, ca cele de la Hochfügen, Spieljoch si Hochzillertal, hotelul Erzherzog Johann isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera calda si traditional tiroleza, oferind servicii excelente si o multime de facilitati. Camerele sunt spatioase si luminoase, dotate cu baie, uscator de par, TV satelit, telefon, internet, seif ( la cerere ), balcon sau terasa cu vedere spre munte si gradina.
Printre facilitati se numara un restaurant cu specialitati austriece si internationale ( bucatarie locala, rustica, vieneza etc), un pub tirolian, centru spa cu sauna finlandeza, baie cu aburi, piscina interioara climatizata, salon de masaj, solarium, un loc de joaca pentru copii, internet, servicii spalatorie, tenis de masa, ski shuttle la partiile de schi din Zillertal ( pentru cei care achizitioneaza ski-pass ).
In cazul in care pe timpul sarbatorilor de iarna nu este zapada, pe partiile ghetarului Hintertux, aflat la capatul Vaii Zillertal, se schiaza in conditii excelente chiar si pe timpul verii.
Statiunea ofera o multime de optiouni de petrecere a timpului: plimbari cu sania, drumetii, patinaj, echitatie, ski fond etc.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
  • Early booking: 5% inainte de 01-Ian-70

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS