Destinatii Europene

Australia - Noua Zeelanda 25 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
25 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2013 - 15/10/2013
Pret Total:
5695 € (227.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • scufundari
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI - SINGAPORE
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Singapore, via Doha. Noapte in avion.
Ziua 2. SINGAPORE
Sosim in Singapore in jurul pranzului. Fondat ca o colonie britanica acum doua secole, Singapore - `Orasul Gradina` a devenit unul din cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbana fascinanta, cu cladiri zgarie-nori care marginesc bulevardele largi, influentele amestecate chineze, indiene si malaeziene, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne si o vibranta viata de noapte, fac din Singapore o veritabila `perla a Asiei`, situat in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Transfer la hotel si cazare in Singapore.
Ziua 3. SINGAPORE
Mic dejun. Turul orasului Singapore, in care vom vizita Orchard Road (principala artera comerciala), Chinatown, Templul budhist Sasaranamsi, Riverside (centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, cu templul Kwan Im Thong si Moscheea Sultanului. In a doua parte a zilei, vizita optionala a Insulei Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Vom vizita Templul taoist Da Bogong, dupa care vom `plonja` in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii putem privi in timp ce ne plimbam relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza `parada` delfinilor de la Dolphin Lagoon. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Melbourne. Noapte in avion.
Ziua 4. WELCOME IN AUSTRALIA !
Sosim dimineata in Melbourne. Vizitam Melbourne, oras fermecator, asezat pe malul raului Yarra, un amestec de vechi si nou, cu cladiri monumentale datand din epoca victoriana si constructii zgarie-nori care domina orizontul metropolei. Turul ne poarta prin Docklands, Royal Arcade, Chinatown, trecand pe langa Primarie si Parlamentul statului Victoria, vizitand Catedrala si centrul istoric. Timp liber si cazare Melbourne.
Ziua 5. MELBOURNE - AUCKLAND
Mic dejun. Transfer matinal la aeroport pentru zborul spre Auckland, Noua Zeelanda. Sosire in Auckland ora 13.45, cea mai mare concentratie urbana din Noua Zeelanda, oras cosmopolit si modern, un amestec de culturi si etnii diferite, printre care populatia polineziana reprezinta o mare parte. `Haere Mai ` ( Bine ati venit ) ! Orasul este construit pe un camp vulcanic, de-a lungul unui istm generos din nordul tarii, fiind botezat si `Orasul Navigatorilor` datorita miilor de iahturi si ambarcatiuni de lux care populeaza Marina Waitemata si Golful Hauraki. Vom face un tur panoramic al orasului, vizitand Mount Eden, de unde se deschide o minunata panorama de 360 grade asupra zonei urbane. Coboram apoi si vizitam Muzeul Memorial, cel mai vechi muzeu al Noii Zeelande, in care vom parcurge istoria tarii si vom intelege mai bine locul ei in zona Pacificului, oamenii sai. Urmatoarea oprire va fi marea atractie a zilei de astazi. Vom vizita `Kelly Tarlton`s Antarctic Encounter and Underwater World`, un fascinant acvariu subteran, pe care il vom parcurge, intr-un mod interactiv, prin tuneluri de sticla, plimbati de benzile rulante. Prima intalnire va fi cu pinguinii, pe care ii vom observa de aproape intr-un spatiu vast, cu temperatura controlata, care imita in detaliu habitatul lor natural. Vom trece prin `coliba` folosita de capitanul Scott in expeditia sa la Polul Sud din 1912, o minunata replica care imita pana si sunetele si mirosurile, dupa care vom fi transportati cu un `snowcat` ( vehicul de zapada ), printr-o furtuna de zapada simulata a tinuturilor antarctice. Trecand mai departe prin Amazon Tank, unde vom observa pestii piranha, ajungem in Underwoter World, calatorind prin tuneluri de sticla, inconjurati de 2 milioane de litrii de apa, de unde putem privi de la doar cativa cm creaturi marine fascinante precum rechinii fiorosi, balena de bronz, pisici de mare imense sau crabi uriasi. Seara transfer la hotel. Cina optionala la restaurantul rotitor Orbit, situat la 190 m inaltime in Sky Tower, cel mai inalt turn din emisfera sudica. Inainte si dupa cina, vom avea acces gratuit pe platforma de observatie principala. De la inaltimea de 327 m vizibiliatatea ajunge, intr-o zi senina, pana la 80 km. Cazare Auckland.
Ziua 6. AUCKLAND & INSULA WAIHEKE
Mic dejun. Excursie optionala pe Insula Waiheke, cea mai nordica insula a Noii Zeelande. Aflata la 35 de minute cu ferry-boat-ul, Waiheke este o destinatie turistica foarte populara, cu plaje superbe si nenumarate optiuni de petrecere a timpului. Vom vizita trei din cele mai renumite zone viticole, unde vom fi invitati la o degustare de vinuri. A doua parte a zilei o avem liber la dispozitie, putand sa continuam explorarea insulei pe cont propriu, avand la dispozitie, gratuit, un abonament de transport local pentru intreaga zi. Intoarcere dupa-amiaza in Auckland. Cazare.
Ziua 7. AUCKLAND - WAITOMO - ROTORUA
Mic dejun. Parasim dimineata Auckland si plecam spre Rotorua, trecand prin Valea Waikato si prin oraselele Meremere, Huntly si Hamilton. En route vom vizita spectaculoasele pesteri Waitomo Glowworms, faimoase datorita populatiei de `viermi luminosi`, specie rara de larve intalnita doar in Noua Zeelanda, care cresc si se hranesc prin bioluminescenta. Ne vom bucura de o minuanata plimbare cu barca pe raul subteran, sub o canopie de lumini produse de larve de viermi luminosi. Timp liber pentru pranz si continuam traseul spre Rotorua, un veritabil paradis curativ, datorita izvoarelor miraculoase cu apa fierbinte si a lacurilor geotermale. La sosire vom face un tur panoramic, vizitand Rainbow Springs si Te Puia, institutul maori de arte si traditii, una din marile atractii ale Noii Zeelande. Cazare Rotorua.
Ziua 8. ROTORUA - TONGARIRO NATIONAL PARK - WELLINGTON
Mic dejun. Continuam traseul in Noua Zeelanda, plecand cu autocarul spre Wellington, cu popasuri succesive la centrala geotermala Wairakei, cascadele Huka si lacul Taupo. Vom trece apoi prin vastul platou vulcanic al Parcului National Tongariro, rezervatie deopotriva naturala si culturala intrata in patrimoniul mondial UNESCO. Parcul se intinde in jurul unui masiv muntos, cu cele trei varfuri vulcanice dominand orizontul, oferind privelisti unice. Ajungem la Wellington, capitala Noii Zeelande. Oras vibrant, stralucitor, capitala artelor si a culturii, inconjurat de dealuri inalte si coaste abrupte, Wellington se remarca prin energia si vitalitatea pe care le degaja. Turul orasului ne poarta de-a lungul portului magnific, trecand pe langa Parlament si Cladirile Guvernamentale. Centrul orasului este compact, linear, usor accesibil pietonal, impanzit de teatre, cinematografe, restaurante si magazine. Cazare Wellington.
Ziua 9. WELLINGTON - PICTON - CHRISTCHURCH
Mic dejun. Ne imbarcam pe ferry-boat intr-un voiaj de cca. 3 h pana la Picton pentru traversarea stramtoarii Cook, unul din cele mai spectaculoase trasee de ferry-boat din lume, datorita peisajelor pe care le strabate. Sosim dupa-amiaza la Christchurch. `Orasul Gradina`, traversat de raul Avon, este cea de-a doua mare zona urbana a Noii Zeelande, oras aerisit, cu o abundenta de parcuri si gradini. Vom face un tur de oras, vizitand Cathedral Square, unde se afla centrul istoric, Christ Church, Catedrala Anglicana. Cazare Christchurch.
Ziua 10. CHRISTCHURCH - MT. COOK - QUEENSTOWN
Mic dejun. Plecam mai departe spre Queenstown, parcurgand ruta Alpilor, prin Parcul National Aoraki Mt. Cook, parte din patrimoniul natural UNESCO. Mount Cook este cel mai inalt lant de munti din Noua Zeelanta, oferind peisaje spectaculoase, cu vai adanci, ghetari mirifici si platouri ametitoare. Vom ajunge la Mt. Cook Village, situat la poalele Ghetarului Hooker, unde vom avea timp pentru masa de pranz. Ajungem la Queenstown, oras-statiune din sudul insulei Noua Zeelanda, asezat in jurul lacului glaciar Wakatipu. Muntii spectaculosi, reflectati in apa limpede a lacului, domina orizontul acestui mic paradis alpin, creand un tablou monumental. Tur panoramic si transfer la hotel. Cazare Queenstown.
Ziua 11. MILFORD SOUND
Mic dejun. Cei pasionati de peisaje grandioase nu vor uita aceasta zi. Excursie optionala cu autocarul si vaporasul la Milford Sound, cea mai faimoasa atractie turistica a Noii Zeelande. Vom parcurge un traseu captivant, printre vaile muntilor maiestosi, pentru a ajunge in jurul pranzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de ghetari de-a lungul a milioane de ani. Ne vom imbarca intr-o croaziera minunata si vom strabate lungimea fiordului pana la mare, strajuit de peisajele dramatice ale muntilor inalti acoperiti de paduri, stanci uriase verticale si cascade care se revarsa de la peste 1000 de m altitudine. Vom putea sa observam fauna specifica, cel mai adesea delfinii jucausi, foci si pinguini. La debarcare vom servi pranzul barbeque, dupa care ne vom intoarce in Queenstown. Cazare.
Ziua 12. QUEENSTOWN - SYDNEY
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Sydney ( via Auckland ), cel mai mare, mai vechi si mai cosmopolit oras al Australiei. Sosim la Sydney ( pierdem 2 ore datorita fusului orar ), transfer la hotel si timp liber. Cazare Sydney.
Ziua 13. SYDNEY
Mic dejun. Vom vizita Sydney the Rocks, Harbor Bridge, Darling Harbour, Sydney Tower si centrul orasului cu Opera House (exterior) - capodopera de arhitectura monumentala, una din cele mai faimoase si mai fotografiate cladiri din lume. Putem continua cu o croaziera minunata unde vom servi un pranz bufet fabulos cu fructe de mare. Timp liber in Sydney. Cazare.
Ziua 14. SYDNEY & BLUE MOUNTAINS
Mic dejun. Astazi vom participa la o excursie optionala de exceptie, in Blue Mountains, situati la 2 ore de Sydney. Prima oprire va fi la Featherdale Wildlife Park, una din cele mai mari rezervatii de animale australiene din lume. Plimbandu-ne pe aleile cu vegetatie tropicala, ne vom putea intalni fata in fata cu ursuletii k

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si interne 570 €
  • taxa procesare viza Australia;100 €
  • bacsisuri obligatorii75 €
  • Pret / loc in camera dubla 4 950 €

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA