Destinatii Europene

Anul acesta petrece Pastele la Roma!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/05/2013 - 06/05/2013
Pret Total:
435 € (62.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

OFERTA SPECIALA Paste 2013 Roma 01 - 06 mai 2013
Pret / persoana: 435 euro (loc in camera dubla) / 6 nopti
Supliment loc in camera single: 155 Euro
Reducere a treia persoana in camera dubla: 10 euro
Grup minim: 25 persoane

SERVICII INCLUSE
- transport avion compania Tarom Bucuresti – Roma si retur;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel MM 4*/similar www.mmhotel.it. Hotelul MM a - fost deschis in noiembrie 2012.
- transfer aeroport – hotel – aeroport;
- tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
- insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE
- taxele de aeroport (130 EURO/ persoana ~ pot suferi modificari)
- intrari la obiectivele turistice;
- excursiile optionale
- asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate)
- taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 3 euro/zi/persoana.

Ziua 1 (01 Mai): BUCURESTI – ROMAIntalnire la ora 06:35 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa Tarom cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 09:55. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare hotel MM 4*/similar. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2 (02 Mai): ROMAMic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3 (03 Mai): ROMA – TIVOLI – ROMA (excursie optionala)Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80 ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D’Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d’Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc.

Ziua 4 (04 Mai): ROMADupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun). Seara, optional, participare la Slujba de Inviere din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane.

Ziua 5 (05 Mai): ROMA - FLORENTA – ROMA (excursie optionala)Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.Ziua 6 (06 Mai): ROMA - BUCURESTIMic dejun. Transfer la aeroport (ora 07:45) pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 14:00.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
01-Mai-13 - 06-Mai-13-435--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • http://activtours.ro/oferta-speciala-paste-2013-roma_roma_italia

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS