Destinatii Europene

Anglia - Benelux!!!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
15/08/2009 - 28/08/2009
Pret Total:
632 € (45.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (560 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pt. a admira intr-un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Continuarea deplasarii pentru cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.
Ziua 3. SALZBURG- MUNCHEN- HEIDELBERG (490 km)
Mic dejun. In Salzburg, orasul muzicii, tur pietonal Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Plecare spre Munchen unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria, cu renumitul ceas medieval si Frauenkirche. Calatoria continua spre frumosul oras medieval Heidelberg cu un superb castel si cea mai veche Universitate din Germania. Cazare in zona Mannheim.
Ziua 4. HEIDELBERG- LUXEMBURG- HAGA (595 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pentru vizita la Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Deplasarea continua spre Haga, orasul regal, unde se vor admira in centrul istoric Palatul Pacii si Parlamentul. Cazare in zona Haga.
Ziua 5. AMSTERDAM- ROTTERDAM- HAGA (195 km)
Mic dejun. Incepem vizita in Amsterdam- «Venetia Nordului» cu Rijkmuseum si Muzeul Van Gogh. Apoi optional, ne imbarcam intr-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Continuam cu Rotterdam, cel mai mare port din lume, pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului. Cazare in zona Haga.
Ziua 6. HAGA- ANVERS- LONDRA (455 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu oprire la Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Traversarea Canalului Manecii cu ferry boat-ul de la Calais la Dover. In drum vom opri la Canterburry, capitala eclesiastica a Angliei, in atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Seara sosire si cazare la Londra.
Ziua 7. LONDRA - GREENWICH
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice: Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Westminster Abbey, Catedrala St. Paul. Timp liber la dispozitia turistilor sau optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa catre Greenwich. Cazare la Londra.
Ziua 8. LONDRA - WINDSOR
Mic dejun. Timp liber in Londra sau excursie optionala la Castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care va va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Dupa intoarcerea in Londra, vizita continua cu Palatul Buckingham, St. James Park, Madame Tussaud's - muzeul figurilor de ceara, British Museum. Seara, timp liber la dispozitia turistilor in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra in acelasi hotel.
Ziua 9. LONDRA- OXFORD- BLENHEIM- STRATFORD (365 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra sau excursie optionala spre Oxford- Blenheim- Stratford. In Oxford, cel mai vechi centru universitar, se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. La Blenheim veti admira Palatul Ducilor de Marlborough, cea mai mare constructie baroc din Anglia, iar Stratford este locul de nastere al inegalabilului Shakespeare. Intoarcere pentru cazare la Londra.
Pentru restul detaliilor nu ezitati sa ne contactati.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: JUKEBOX TRAVEL