Destinatii Europene

America de Sud – Circuitul Clasic

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
01/08/2009 - 02/09/2009
Pret Total:
2575 € (171.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda ora 05.00 am si zbor spre Paris. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro. Sosim la Rio de Janeiro ora 18.05. Transfer la hotel si cazare.
Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Tur panoramic al orasului, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, Gradina Botanica, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului ), contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Dupa-amiaza libera. Cazare Rio de Janeiro.
Ziua 3. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie optionala prin padurea tropicala catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. De pe platforma situata la 700 de metri altitudine vom avea o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf ( tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”), podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate. Seara optionala de Samba cu cina inclusa. Cazare Rio.
Ziua 4. RIO DE JANEIRO - SAO PAOLO
Mic dejun. Plecare dimineata spre Sao Paulo cu autocarul, admirand peisajele care se succed de-a lungul coastei. Traseul dureaza aprox. 6 ore. Sosim in Sao Paulo, cel mai mare oras din America de Sud si al treilea din lume, avand o populatie de peste 10 milioane de locuitori. Tur de oras incluzand cartierul rezidential Higienópolis, parcul Ibirapuera, Universitatea, Praça da Republica, Avenida Paulista – principala artera comerciala a orasului, strajuita de zgarie nori, locul de resedinta al fostilor baroni ai cafelei, astazi centrul economic si financiar al Braziliei. Urcare pe dealul Morumbi pentru o vedere panoramica de exceptie asupra orasului. Seara tarziu transfer la aeroport pentru zborul spre Iguassu, urmatoarea etapa a voiajului nostru sud-american. Sosire dupa miezul noptii in Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase, comparabile ca grandoare si frumusete cu Cascadele Victoria. Transfer la hotel si cazare.
Ziua 5. SAO PAOLO – IGUASSU FALLS
Mic dejun. Vom admira partea braziliana a cataractelor, parte a Parcului National ( UNESCO ), unde tabloul dramatic creat de caderea zgomotoasa a apei si curcubeul magnific lasa orice vizitator fara suflare. Dupa-amiaza turul poate continua cu o vizita la Barajul Itaipu, cea mai mare hidrocentrala din lume, construita in parteneriat cu Paraguay pe raul Parana, pentru al carei proiect nemaintalnit a fost necesara inundarea unei mari parti a junglei apartinand Parcului National. Considerata una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’, Itaipu poate asigura intregul necesar de energie elecrica al Paraguay-ului si al Braziliei de Sud. Cazare Iguassu.
Ziua 6. IGUASSU FALLS - ASUNCION
Mic dejun. Putem opta astazi pentru o excursie optionala de exceptie, in partea argentiniana, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Plecare dupa pranz la Ciudad del Este, oras paraguyan situat in imediata apropiere a granitei, de unde ne vom imbarca in avion pentru zborul spre Asuncion. Sosim in Asuncion, capitala Paraguay-ului. Transfer la hotel si cazare.
Ziua 7. ASUNCION
Mic dejun. Vom incepe explorarea orasului, admirand frumusetea cladirilor coloniale in contrastul noilor cladiri moderne, Catedrala, Gradina Botanica si Palatul Guvernamental, care aminteste vizitatorilor de Versailles. Seara traditionala paraguayana cu cina ( optional ). Cazare.
Ziua 8. ASUNCION - SANTIAGO
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul spre Santiago de Chile. Sosire, transfer la hotel si cazare.
Ziua 9. SANTIAGO
Mic dejun. Admiram Santiago de Chile, considerat unul din cele mai frumoase orase din lume, intr-un tur panoramic pe care il vom incepe din Dealul Santa Lucia. Vom vizita Piata Armelor, Catedrala, Primaria (exterior), Palatul Guvernatorului. Continuam cu Muzeul de Arta, care expune o bogata colectie de arta pre-columbiana cu tezaure de inestimabila valoare apartinand celor mai stravechi civilizatii din America de Sud. Dupa-amiaza libera pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional se poate urca cu funicularul pe Cerro San Cristobal pentru o panorama de exceptie asupra orasului. Cazare.
Ziua 10. VALPARAISO & VINA DEL MAR
Mic dejun. Excursie optionala pe Coasta Pacificului, stabatand Vaile Casablanca si Curacavi, pentru a ajunge la Valparaiso, cea mai populara statiune litorala din Chile, unde ne va incanta privelistea casutelor multicolore de pe dealuri, a stradutelor pitoresti cu numeroase baruri, magazine si restaurante. Vom vizita si ‘La Sebastiana’, casa memoriala a lui Pablo Neruda, astazi muzeu. Pranz la un restaurant local. Turul continua spre Vina del Mar, numit si ‘Orasul Gradina’, datorita numeroaselor parcuri cu vegetatie luxurianta, si spre Renaca, unul din cele mai exclusiviste locuri de pe coasta, cu restaurante de prestigiu si cladiri moderne. Intoarcere in Santiago si timp liber. Seara optional cina traditionala chiliana cu spectacol. Cazare.
Ziua 11. SANTIAGO – BUENOS AIRES
Transfer la aeroport si zbor spre Buenos Aires, cea de-a patra capitala din voiajul nostru in America de Sud. Sosire si tur de oras: Teatrul Colon, Cartierul Boca ( cartierul italian ), Calle Florida (principala artera comerciala a orasului ), Piata San Martin, Catedrala Metropolitana. Cazare Buenos Aires.
Ziua 12. BUENOS AIRES
Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Seara optionala de tango cu beefsteak argentinian. Cazare.
Ziua 13. BUENOS AIRES & MONTEVIDEO
Mic dejun. Optional, excursie cu ferry-boat-ul la Montevideo, capitala Uruguay-ului. Voiajul pe mare, care dureaza aprox. 3 ore, este un prilej de relaxare, in care vom putea admira apele nesfarsite ale Atlanticului de sud in timp ce vom savura un cocktail la bordul vasului. Vom avea la dispozitie cca. 7 ore de explorare a metropolei, cea mai europeana capitala din America de Sud. Excursia include toate transferurile, tur de oras cu autocar, ghid local si ghid roman, pranz la un restaurant local. Seara cazare la Buenos Aires.
Ziua 14. BUENOS AIRES - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. Aprox. ora 14.00, transfer la aeroport, imbarcare pentru zborul transatlantic cu destinatia Paris ( plecare ora 17.05 ). Noapte si cina la bord.
Ziua 15. BUCURESTI
Sosire la Paris ora 11.00 si zbor in conexiune spre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni ora 19.20.
SERVICII INCLUSE:

• transport cu avion Bucuresti – Rio de Janeiro, Sao Paulo-Iguassu, Ciudad del Este – Asuncion, Asuncion -Santiago, Santiago-Buenos Aires, Buenos Aires - Bucuresti;
• transferuri si transport cu autocar / minibus cu aer conditionat pe durata vizitelor si a traseului ;
• cazare 13 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*;
• vizitele conform programului cu ghizi locali si ghid roman pe toata durata circuitului.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• taxele de aeroport pentru zborurile internationale si zborurile domestice 395 €;
• intrarile la obiectivele turistice 70 €;
• bacsisurile ( obligatorii ) 35 €;
• taxele de iesire din tarile vizitate ( aprox 25 €, se achita local ) ;
• excursiile si vizitele optionale :
• alte servicii decat cele mentionate in program.

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

- Corcovado & Sugar Loaf in Rio 88 €
- Seara de samba cu cina la Rio 79 € ( inclusiv transferurile )
- Barajul Itapu de la Iguassu 55 €
- Cascadele Iguassu – partea argentiniana 67 €
- Seara traditionala paraguayana 53 € ( inclusiv transferurile )
- Valparaiso & Vina del Mar in Chile cu pranz inclus 65 €
- Seara traditionala chiliana 58 € ( inclusiv transferurile )
- Seara de tango cu beefsteak argentinian 72 € ( inclusiv transferurile )
- Montevideo (Uruguay) cu ferry-boat-ul din Buenos Aires, pranz inclus 175 €

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS