Destinatii Europene

8 Martie la Praga

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
04/03/2009 - 09/03/2009
Pret Total:
295 € (49.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Perioada: 04.03 - 09.03.2009
(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1 (04.03) Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 06:45 si sosire la Praga la 07:40. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: castelul Hradcany, piata Welceslas, piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel PYRAMIDA 4* (sau similar).
Ziua 2 (05.03) Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup in “orasul de aur” al Europei si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame. Transfer la hotel si cazare.
Ziua 3 (06.03) Mic dejun. Va propunem vizitarea manastirii Loreta pentru admirarea soarelui praghez cu cele 6222 diamante.
Ziua 4 (07.03) Dupa micul dejun, excursie optionala la Karlovy Vary, cea mai renumita statiune balne-ara din Boemia. Seara, retur la Praga si cazare.
Ziua 5 (08.03) Mic dejun. Timp liber pentru plimbare. Optional, croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava.
Ziua 6 (09.03) Dupa eliberarea camerelor (ora 12:00), va recomandam o scurta oprire intr-una din cafenelele din centrul orasului pentru a savura gustul inconfundabil al mancarii traditionale pragheze, precum si o bere neagra deosebit de buna. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (21:25). Sosire la Bucuresti la ora 00:15.

PRET/PERS: 295 EURO + 250 LEI
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 100 EURO
Grup minim: 20 persoane.
Termen limita de inscriere: 02 Februarie 2009.
Comditii de inscriere / retragere: conform Contractului de Prestari Servicii.

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel PYRAMIDA 4* www.hotelpyramida.cz (sau similar)
• tur panoramic de oras cu ghid local
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse: taxele de aeroport 110 EURO/ persoana – pot suferi modificari, asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale si bacsisurile pentru soferi si ghizi locali.

Orar de zbor:
04.03 Bucuresti (Otopeni) 06:45 – Praga 07:40
09.03 Praga 21:25 – Bucuresti (Otopeni) 00:15

Tarife informative excursii optionale (minim 20 persoane):
- 1 zi la Karlovy Vary: 75 EURO/ persoana (transport autocar, ghid local, tur de oras, pranz cu bauturi incluse, vizita la fabrica de lichior Becher)
- Croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava (durata:3,5 ore): 50 EURO/ persoana.

PREZENTAREA HOTELULUI:
Hotelul Pyramida se afla intr-o zona convenienta, la 15min de castel, locul rezidential al regilor si printeselor cehe. Detine 344 de camere, apartamente, toate fiind deosebit de confortabile, cu baie proprie, WC, uscator de par, Tv satelit, minibar, seif si telefon. Printre facilitatile hotelului: 2 restaurante, piscina interioara, fitness, sauna, solar, masaj.
www.hotelpyramida.cz

Observatii:
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata (tarif: 20 LEI/ persoana/ 6 zile pentru persoane sub 65 ani). Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Cehia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ellada Travel"

Total Oferte de Turism (71)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ellada Travel