Destinatii Europene

8 Martie la Praga

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
01/09/2011 - 01/03/2012
Pret Total:
299 € (59.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:8 MARTIE LA PRAGA


Perioada: 08.03 - 12.03.2012
(5 zile / 4 nopti)

Ziua 1 (08.03) Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:20 si sosire la Praga la 08:15. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: castelul Hradcany, piata Welceslas, piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Pyramida 4* sau similar. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.

Ziua 2 (09.03) Mic dejun. Timp liber. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, va propunem croaziera pe raul Vlatava.

Ziua 3 (10.03) Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare.

Ziua 4 (11.03) Mic dejun. Excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger,  biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia.

Ziua 5 (12.03) Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau excursie optionala la Kutna Hora vechi oras medieval din sec. al 13-lea situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (21:35). Sosire la Bucuresti la ora 00:25.

PRET/PERS: 299 EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 100 EURO
Reducere a treia persoana: 30 EURO


Tariful include:

transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Pyramida 4* www.hotelpyramida.cz sau similar
tur panoramic de oras cu ghid local
transferuri aeroport – hotel – aeroport
insotitor roman de grup.

Tariful nu include:
taxele de aeroport 100 EURO/ persoana – pot suferi modificari (valoarea exacta a acestora va fi comunicata cu doua saptamani inainte de plecare);
asigurarea medicala, asigurarea storno
intrarile la obiectivele turistice
excursiile optionale
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali.


Hotelul Pyramida (www.hotelpyramida.cz) se afla intr-o zona convenienta, la 15min de castel, locul rezidential al regilor si printeselor cehe. Detine 344 de camere, apartamente, toate fiind deosebit de confortabile, cu baie proprie, WC, uscator de par, Tv satelit, minibar, seif si telefon. Printre facilitatile hotelului: 2 restaurante, piscina interioara, fitness, sauna, solar, masaj.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS