Destinatii Europene

1 Martie 2012 la Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
15/10/2011 - 15/02/2012
Pret Total:
285 € (57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

01 Martie la Viena


Perioada: 01.03 – 05.03.2012
(5 zile / 4 nopti)


Ziua 1: BUCURESTI – VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:00 si sosire la Viena la ora locala 11:50. Transfer in oras pentru a face un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 2: VIENA - vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Astazi va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 3: VIENA - Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare.

Ziua 4: VIENA
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe strazile Vienei, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice sau pentru a vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Optional, excursie la Grinzing, care incepe cu o plimbare pe Ringstrasse, urmata de o masa festiva intr-o taverna traditionala. Cazare.

Ziua 5: VIENA
Mic dejun. La ora 12:00 vom preda camerele; vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora transferului la aeroport, prevazut pentru ora 14:30. Imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti (17:30). Sosire la Bucuresti la ora 20:05.


PRET/PERS: 285 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 120 EURO
Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): 270 EURO


Tariful include:
transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Viena (maxim 3 ore)
insotitor roman de grup


Tariful nu include:
taxele de aeroport 110 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
excursiile optionale
intrarile la obiectivele turistice
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno

Orar de zbor:

Bucuresti Otopeni 11:00 – Viena 11:50
Viena 17:30 – Bucuresti Otopeni 20:05

Excursii optionale ( tarife informative ):
Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local: pret informativ 28 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include turul palatului Schonbrunn cu ghid local si biletul de intrare la palatal Schonbrunn; nu este inclus transportul pana la/ de la palat. Varianta cea mai economica de transport este cu mijloacele de transport in comun, impreuna cu insotitorul de grup.

Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz: pret informativ: 50 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include transport cu autocarul local, ghid local, biletele de intrare la Mayerling si Heiligenkreuz.


Grup minim: 25 persoane

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS