Destinatii Europene

1 mai la mare Hotel Doina, Neptun

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
29/04/2011 - 04/05/2011
Pret Total:
53 € (13.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul Doina este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce. Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinica Doina) si un Centru de Conferinte modern.

Hotelul dispune de 320 camere dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala, mini bar. La parter, sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu handicap.

Restaurantul cu terasa ( 630 locuri ) ofera, intr-o atmosfera eleganta, o varietate de preparate traditionale romanesti si specialitati culinare internationale.

Policlinica Doina, cu acces direct din hotel, a fost complet renovata si modernizata in anul 2004, si ofera servicii complete de tratament si recuperare.

Centrul de conferinte este situat in imediata apropiere a hotelului, si este unul dintre cele mai mari si mai bine dotate tehnic centre din zona litoralului. Construit pe o suprafata de 2000 mp, ofera mai multe sali de diferite capacitati (50 - 300 locuri).

Tariful include cazare 3 nopti si mic dejun.

Reduceri copii (cazati in camera cu 2 adulti): 1-2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; in cazul in care solicita pat suplimentar (maxim 1 pat intr-o camera dubla) se achita 50% din tariful de cazare al unui adult.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Apr-11 - 04-Mai-11-53--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel