Destinatii Europene

1 MAI LA AMSTERDAM

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
04/01/2012 - 27/04/2012
Pret Total:
489 € (97.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Olanda din Europa
de la 489 EUR Europa 5 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Amsterdam,

Ziua 1 (vineri 27.04): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 11:55. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:45. Transfer de la aeroport la hotel, cazare hotel Blue Tower 3superior (sau similar). Dupa amiaza timp liber pentru plimbari prin centrul orasului sau, ca alternativa, se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh.
Ziua 2 (sambata 28.04): Mic dejun. Astazi avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Dupa amiaza timp liber sau pentru doritori vizitam impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Cazare.
Ziua 3 (duminica 29.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala deosebita de o zi la Parcul Keukenhof, Haga si Delft. Dimineata ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este dechis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante dintre care unele infloresc toata perioada. Ne vom continua ziua cu vizitarea orasului Haga unde vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Sala Cavalerilor si Palatul Pacii. Continuam cu celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 90 EURO/ pers). Cazare.
Ziua 4 (luni 30.04): Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 60 EURO/ pers). La pranz ne vom intoarce in oras unde incepe sarbatoarea. Astazi se sarbatoareste in Amsterdam Ziua Reginei – Queensday. Desi regina Beatrix este nascuta pe 31 ianuarie sarbatoarea are loc de ziua mamei ei deoarece este prea frig in ianuarie. Strazile Amsterdamului vor fi pline de localnici si de turisti si vom putea admira paradele, concertele, petrecerile care au loc in aceasta zi.
Ziua 5 (marti 01.05): Mic dejun. Transfer de la aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti compania KLM. Vom sosi in Bucuresti la ora 16:20.
Obiective turistice:

Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Sala Cavalerilor si Palatul Pacii. Continuam cu celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice.

Durata: 5 zile | Transport: Avion
Plecari Camera dubla
27.Apr.2012
489 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Observatii tarife:
Pret/persoana: 489 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 190 euro

Servicii incluse:
-transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam -Bucuresti, compania KLM
-4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Blue Tower 3superior (sau similar)
-transferuri aeroport - hotel - aeroport
-tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam
-insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
taxele de aeroport 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-excursiile optionale
-intrarile la obiectivele turistice
-asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

Nota:
TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (valabile pentru minim 2 pasageri)
- 75 LEI / PERS / SENS (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele
- 100 LEI / PERS / SENS (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA