Destinatii Europene

Circuite 2014 – Italia – Lido di Jesolo

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
21/06/2014 - 01/09/2014
Pret Total:
500 € (50€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:



Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (895 km)

Ora 06:00 – Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi informatii utile). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2: Budapesta – Graz – Lido di Jesolo (795 km)

Mic dejun. Plecare la Graz, al 2-lea oras ca marime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Apoi deplasare pt. cazare in Lido di Jesolo, superba statiune de lânga Venetia, cu plaje nesfârsite de nisip fin, sute de hoteluri si o multime de posibilitati de agrement.

Ziua 3: Lido di Jesolo – Incursiune in Nordul Italiei

Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber. In tot acest timp “obligatorie” este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pentru turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta. Ne vom lasa impresionati de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita Basilica si Piata San Marco, cu Palatul Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croaziera pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia. MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubitorii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor in Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pentru “Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci.

BONUS (GRATUIT) Excursie 2 zile (Cazare + MD incluse) la FLORENTA- SAN MARINO- RAVENA (Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizzi cca 15 euro, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 euro) . Plecare spre Florenta, orasul artelor, unde se viziteaza: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piata Senioriei veritabil “muzeu in aer liber”, Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio si Basilica Santa Croce. In continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizzi, una dintre cele mai impresionante si complete colectie de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme. A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, vor intregi destinatiile culturale, si va vor oferi o vacanta completa.
Programul zilei 3 este valabil si pentru urmatoarele 5 zile.

Ziua 9: Lido di Jesolo – Ljubljana – Budapesta (690 km)

Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru un tur panoramic cu autocarul in centru. Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 10: Budapesta – Bucuresti (895 km)

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara tarziu dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Iun-14 - 20-Iul-14500
21-Iul-14 - 01-Sep-14500

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Servicii incluse:
  • Transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2 – 4*;
  • 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 – 4*;
  • Excursia de 2 zile (cu cazare + MD inclus) la Florenta – San Marino – Ravena;
  • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Richmond Travel"

Total Oferte de Turism (3)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Richmond Travel