Poze din Old New York

Am gasit de curand cateva poze istorice cu marea metropola Americana.

[imagebrowser id=83]

Mi se pare absolut interesant stadiul lor de dezvoltare din acel moment necaracteristic unei tari cu o istorie extrem de scurta in timp si foarte agitata. New York-ul la momentul 1930 arata mult mai bine decat multe orase din Europa sa nu spun doar de Romania.

Daca este cineva care isi aminteste ce facea in perioada aia in timp ce ei faceau zgarie nori il rog din suflet sa comenteze :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=B1mqJWotuAE&feature=related

6 thoughts on “Poze din Old New York

  1. Pingback: Poze din Old New York - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Liviu

    New Yorkul este un oras cu totul fascinant. Pentru mine, New Yorkul este orasul preferat din SUA. Are un aer european si asa zis “miserupist”. Acolo e fiecare pentru el, fara oameni draguti care iti zambesc dar pe la spate de inteapa. Seamana un pic cu Bucurestiul cred. :))

  3. admin Post author

    Buna ziua, va multumim pentru interesul acordat. V-am introdus si noi in blogroll. Tinem legatura.

  4. Oferte Austria Sky

    Buna ziua ,

    In decursul timpului am facut o serie de schimburi de linkuri intre blogurile noastre . De data aceasta lansez un blog de turism cu oferte sky austria .

    Va propun sa facem un schimb de linkuri .

    Eu in blogul agentiei noastre de turism , v-am introdus deja un link in categoria Schimb de linkuri

    Acestea sunt datele blogului nostru :

    Nume : Oferte Austria Sky
    Link : http://www.oferteaustriasky.ro/blog
    Descriere : oferte austria sky

    Va multumesc de colaborare ,

    P.S. Poate calatoriile ne vor da posibilitatea sa ne intalnim .

  5. Aloe Vera

    Intre 14th Street si 30th Street, pe o arie de un kilometru si jumatate, aproximativ in aria ce cuprinde cartierul galeriilor din Chelsea, se intinde un parc aerian ce vine peste 10 Avenue, candva o linie aeriana de metrou masiva, simbol al inceputurilor metroului newyorchez.
    Aceasta prima linie a metrolui newyorchez a fost transformata in ultimul an, intr-un atractiv parc unde arhitectura, designul, artele plastice si botanica si-au sintetizat inteligenta si talentul pentru a scoate la lumina un “monument” demn de mileniul trei. Mii de vizitatori, probabil multi turisti care viziteaza parcul, contempland forfota orasului vazut de sus dar si parcul in sine, coboara mai apoi scarile pentru a vizita galeriile din Chelsea.
    Iata cum o colaborare profesionista poate atinge multe obiective in construirea unui proiect ce poate aduce beneficii atat orasului cat si artei: HIGH LINE PARK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>