Domeniul Ceausescu de la Saliste, Sibiu

Probabil ati vazut cu totii ca astazi subiectul Ceausescu este dezbatut in intreaga mass-media; imagini si marturii din urma cu 20 de ani ruleaza de dimineata pe toate posturile TV. Marturisesc ca am doar amintiri foarte vagi din timpul regimului comunist pentru ca am avut norocul de a prinde doar ultimii sai ani, asa ca astfel de subiecte nu reprezinta un interes major pentru mine. Insa am dat peste o alta stire referitoare la celebra familie Ceausescu, o stire legata de turism de data aceasta.

Domeniul lui Nicu Ceausescu de la Saliste, Sibiu a fost deschis oficial astazi,  intrand in circuitul turistic . Este vorba despre un loc ferit de ochii lumii, un loc unde comunismul nu-si facea simtita prezenta prin lipsurile sale pe care le resimteam cu totii, un loc despre care multi au auzit ca fiind “cuibul” fiului dictatorilor unde acesta se retragea pentru a se bucura de viata.  Proprietatea se intinde pe o suprafata de 5 hectare si cuprinde, pe langa vila de vacanta, o livada, un teren de tenis, piscine, un lac unde se poate practica pescuitul si o cabana de vanatoare.

Contra sumei de 80 de lei puteti sa dormiti o noapte in locul de relaxare al lui Nicu Ceausescu si sa vedeti cu ochii vostri ceea ce probabil v-ati imaginat de multe ori in timpul epocii de aur.

httpv://www.youtube.com/watch?v=o-TLMu_j8a0

One thought on “Domeniul Ceausescu de la Saliste, Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>