Avion intors din drum din cauza unor toalete defecte

Pana aici poate nimic nu ar parea atat de iesit din comun, asta pana sa aflam ca avionul s-a intors dupa 5 ore de zbor! E vorba de o cursa Air France aflata in drum spre Paris din Brazilia, care a realizat o intoarcere de urgenta la Rio de Janeiro din cauza faptului ca mai multe toalete din aeronava nu functionau corect.

Aeronava Boeing 747 cu 443 de pasageri la bord a plecat de la Rio marti dupa-amiaza. Dupa doua ore si jumatate de zbor, pilotul a luat decizia de a se intoarce in Brazilia, motivand aceasta hotarare prin faptul ca drumul de 11 ore cu o parte din toalete defecte ar fi creat un mare disconfort pasagerilor.

Va dati seama cum au reactionat acestia. Numai multumiti n-au fost :) . Odata ajunsi inapoi in Rio de Janeiro, fie s-au intors la casele lor, fie au fost cazati la hotelurile din capitala braziliana asteptand ca zborul sa fie reprogramat. Cert e ca nemultumirea a fost foarte mare in randul calatorilor care au pierdut alte zboruri de legatura, si-au ratat intalnirile sau au pierdut cateva zile din vacanta planificata cu mult timp inainte.

One thought on “Avion intors din drum din cauza unor toalete defecte

  1. Tudor

    Mda.. Air France, la fel ca multe alte companii aeriene nationale iti pregatesc mereu surprize neplacute. De aceea atunci cand vreau sa plec in vacanta intru pe un site,  aerolines.ro, de unde pot vedea toate zborurile spre o anumita destinatie si asa pot sa o aleg pe cea mai buna ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>