5 lire pentru un loc in picioare :)

[singlepic id=502 w=320 h=240 float=]

Asta sustine seful companiei aeriene Ryanair, Michael O’Leary, care crede ca va putea introduce astfel de locuri pe verticala in aeronavele sale, pentru care pasagerii vor plati o suma extrem de mica. Multi sustin ca e doar o alta incercare a lui O’Leary de a face publicitate propriei sale afaceri deoarece apare periodic in mass-media anuntand lucruri mai mult sau mai putin scandaloase.

Cu toate acestea, O’Leary anunta ca Ryanair planuieste sa revolutioneze transportul aerian prin introducerea de zboruri in care pasagerii sa stea in picioare pentru numai 5 lire biletul. De asemenea, compania aeriana low-cost vrea sa perceapa calatorilor o taxa de o lira pentru folosirea toaletei, in scopul de a “schimba comportamentul pasagerilor” si de a finanta biletele ieftine pentru locurile in picioare.

Planul Ryanair merge si mai departe. Compania vrea sa elimine ultimele 10 randuri de scaune de la toate cele 250 de aeronave pe care le detine si in locul lor sa introduca 15 randuri de locuri pe verticala :). In plus, cate doua toalete din avion ar putea fi eliminate pentru a crea spatiu suplimentar. :)

Desi contestatarii masurilor sunt convinsi ca noile “scaune” nu vor trece de testele de siguranta, conducerea Ryanair este foarte optimista. Pe noile locuri pasagerii vor fi in continuare legati cu o centura de siguranta, respectand normele si reglementarile actuale. Ramane de vazut daca o asemenea noutate va putea fi introdusa. Cert e ca pare interesanta si viabila pentru o cursa interna, de scurta durata.

2 thoughts on “5 lire pentru un loc in picioare :)

  1. TOMIS TRAVEL

    Ehehe, stirea asta este veche . Dar nu asta conteaza.
    O’Leary pleaca de la principiul daca atunci cand mergi cu autobuzul si feribotul nu ai locul asigurat sa stai jos de ce l-ai avea la avion .

    In momentul de fata cand granitele sunt deschise in toate directiile , pare o discutie interesanta . Daca gasesti o cazare ieftina pe o destinatie , alaturi de un bilet de avion ieftine poti sa iti petreci o serie de vacante interesante .

    Nu trebuie sa gandim ca biletul de avion trebuie sa fie scump si sa se pastreze anumite conditii de calatorie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>