Primul Ferarri World din lume la Abu Dhabi

Primul parc tematic Ferrari, inspirat de masina sport de lux italiana si-a deschis portile la Abu Dhabi, miercuri, pentru o scurta avanpremiera; deschiderea oficiala a parcului va avea loc pe 28 octombrie. Daca acum inca arata ca un santier, peste mai bine de 3 luni locul va deveni “Lumea Ferarri” ce va cuprinde 20 de atractii inspirate de brand-ul italian, o aventura 4D, o academie de curse, un loc de joaca pentru copii, toate printre multe restaurante cu specific italienesc si magazine renumite.

Ferrari World Abu Dhabi este considerat cel mai mare parc tematic acoperit din lume si se preconizeaza ca va avea un mare succes la turisti de toate varstele si nationalitatile, nu numai la fanii marcii Ferarri. Una dintre piesele de rezistenta ale parcului va fi Formula Rossa, cel mai rapid rollercoaster din lume, in care va veti simti ca intr-o masina de curse Ferrari. Ganditi-va ca viteza maxima e de 240 km/h iar suta de km/h e atinsa in 2 secunde!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=d_u37EwA5lA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>