Turism ieftin in Dubai

Asta sperau toti cei care au visat de multa vreme sa viziteze paradisul luxului rasarit peste noapte in mijocul desertului. Numai ca preturile pana acum au fost prohibitive. Odata cu venirea crizei insa, proprietarii de hoteluri din Dubai au revenit cu picioarele pe pamant si au realizat, pe pielea lor, ca preturile au devenit exorbitante si nu fac decat sa sperie tot mai multi clienti cu venituri in scadere. Prin urmare au fost nevoiti sa se adapteze si sa ofere aceleasi servicii de calitate la preturi mai mici chiar de 2-3 ori.In plus, au devenit tot mai cautate hotelurile de nivel mediu si chiar cele ieftine care spera sa-si castige in aceste vremuri dificile o importanta cota de piata.

Cert e ca aceasta criza a adus parca Dubai-ul cu picioarele pe pamant. Totul era exagerat in emiratul arab, de la proiecte rezidentiale pana la preturi si cresterea de care s-a bucurat a fost una fortata, nesanatoasa. Acum, odata cu declinul economic, are loc o asezare a lucrurilor, o intrare a lor intr-o normalitate iar Dubai-ul isi poate crea o strategie sanatoasa si un mediu stabil de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>