Automat de aur la Emirates Palace

Da, ati inteles bine, e vorba de un automat care vinde aur, instalat pe taramul opulentei, Abu Dhabi. ATM-ul a fost inaugurat ieri in holul celebrului hotel Emirates Palace si este primul aparat de acest fel vandut in afara Germaniei, “locul nasterii” acestei idei indraznete.

Cum functioneaza? Simplu! Daca va aflati in trecere prin holul hotelului mai sus amintit si va vine deodata cheful sa cumparati niste metal pretios :), mergeti la automat, introduceti banii si primiti in schimb lingouri de 1, 5, 10 grame sau chiar monede de aur de 24 de carate. (dupa preferinte) Pretul aurului este updatat la fiecare 10 secunde in functie de variatiile pietei.

Managerul Emirates Palace, Hans Olbertz a dorit ca hotelul sau sa fie primul din lume care ofera acest serviciu clientilor sai, mai ales ca acestia sunt, in majoritatea lor, demnitari straini, seici si alte personalitati ce dispun de fonduri suficiente :) .

httpv://www.youtube.com/watch?v=6u7NpURkw1w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>