Zboruri anulate in toata lumea

Problemele cauzate de eruptia din Islanda continua. Partea cea mai proasta e ca nu se stie cand traficul aerian va reveni la normal. Tot mai multe tari au anuntat inchiderea spatiului aerian pentru urmatoarele 24 de ore, urmand ca apoi sa se reevalueze situatia. Printre acestea se numara Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Austria, Cehia, Letonia si lista continua.

Romania nu este nici ea ferita de probleme, peste 30 de zboruri fiind deja anulate. TAROM-ul, Blue Air, Wizz Air, Carpatair, Lufthansa, Air France sau British Airways si-au anulat deja zborurile din si spre Romania. Lista completa a curselor anulate o puteti gasi pe site-ul Mediafax.

2 thoughts on “Zboruri anulate in toata lumea

  1. zbor_lin

    Pentru companiile aeriene este inceputul unei noi crize, dupa cea generala din care se presupune ca am iesit. Deja unele companii au inceput sa se imprumute, avand pierderi enorme. Oricat de avansat se crede omul, atat tehnologic cat si spiritual, cand se enerveaze putin natura, ne zdruncina din temelii. Mama natura tine piept la atacurile noastre poluante si de orice fel, dar noi nu prea tinem piept la ale ei. Sa o lasam sa se desfasoare. Nu plang comapniile aeriene, ca bani au destui, dar mai rau e de oamenii care au crezut ca pot profita de oferte la bilete de avion si au cam pierdut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>