Stewardesele protesteaza dezbracate

Insotitoarele de zbor ale unei companii aeriene spaniole, Air Comet, au pozat nud intr-un calendar pentru a atrage atentia asupra situatiei lor. Mai exact compania aeriana nu si-a mai platit angajatele de 9 luni , ca urmare a crizei economice si a datoriile neonorate tot mai mari.

Stewardesele au hotarat astfel sa provoace cat mai multe reactii pe marginea acestui subiect si sa atraga atentia lumii intregi in speranta ca situatia se va remedia. Dupa cum v-ati si imaginat, presa spaniola le-a acordat o expunere deosebita, subiectul ajungand mai apoi unul cunoscut in toata lumea.

httpv://www.youtube.com/watch?v=IdG1AWpShFA

One thought on “Stewardesele protesteaza dezbracate

  1. zbor_lin

    Cred ca este o buna idee de marketing. Ar suna bine niste promotii la bilete de de avion, la care pretul sa nu fie factorul de avantaj, ci stewardesele. Aceasta oferte ar avea si alte avantaje. Barbatilor cu frica de zbor li s-ar da alta ocupatie in afara sa se gandeasca la cum o s-o ia avionul in jos. Probabil ca ar creste si vanzarile de mancare in avion, la fel ca si solicitarile de ajutor, bineinteles din partea barbatilor. Lectii de anatomie feminina gratis pentru copii.Una peste alta, ar creste clientela (masculina).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>