Reduceri la Targul de Turism de la Palatul Parlamentului

Sau cel putin asa sustine presa. Noi anul acesta nu am mai reusit sa ajungem la targ insa ne-am documentat putin si-am aflat ca agentiile de turism fac reduceri semnificative si afiseaza preturi atractive la ofertele de turism in special pentru vacantele achizitionate in perioada Targului de Turism.

Destinatiile “vedeta” sunt si in acest an Bulgaria, Grecia si Turcia. Un sejur de 7 nopti in Bulgaria costa doar 90 de euro, unul in Antalya pe aceeasi perioada poate atinge suma modesta de 245 de euro iar o saptamana in Grecia va face sa scoateti din buzunar un minim de 75 de euro.

Nu lipsesc nici ofertele de Paste in tara, cu preturi acceptabile: un sejur de 3 nopti la Sinaia la 390 de lei sau unul la Bran cu 370 de lei.

Cel mai bine e sa mergeti, daca aveti ocazia, la Palatul Parlamentului pana duminica, la finalul targului si sa va orientati la fata locului. Pretul unui bilet de acces la Holiday Market este de 10 lei de persoana.

One thought on “Reduceri la Targul de Turism de la Palatul Parlamentului

  1. Cletus Daprile

    Man! It is like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is good blog. A wonderful read. I will definitely be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>