Cel mai luxos tren din India

[imagebrowser id=49]

Pentru toti cei care se tem ori s-au saturat de aglomeratia si mizeria de pe strazile sau din autobuzele din India pot opta pentru o calatorie demna de un maharajah. Acest lucru este posibil odata cu lansarea celui mai luxos si mai scump tren din India, Maharajas’ Express unde o noapte costa cel putin 800 de dolari. Trenul si-a inceput prima calatorie sambata, avand ca punct de plecare Calcutta si ca destinatie New Delhi.

Numarul maxim de pasageri pe care il poate transporta este de 84 iar printre facilitatile pe care le ofera se numara baile private, plasmele, 2 restaurante – unul indian si unul cu specific occidental, un bar si o punte de observare. Preturile incep de la 800 de dolari pentru o cabina standard si ajung la 2.500 de dolari pentru apartamentul prezidential. Acesta ocupa un vagon intreg si include doua compartimente cu paturi duble si o baie cu cada :) .

Noul express se alatura unui grup de trenuri de lux din India, care insa au dezavatajul de a fi limitate ca traseu numai pe teritoriul unui stat. Maharajas’ Express va strabate toata India fiind o optiune confortabila pentru a vedea tara, avand opriri in Varanasi, in Agra, la Taj Mahal sau in Mumbai.

httpv://www.youtube.com/watch?v=O9SFGWOF0AQ

3 thoughts on “Cel mai luxos tren din India

  1. Geologul

    Cred ca ar fi aparut mai intai in Dubai trenul asta daca n-ar fi obisnuiti oamenii de acolo numai cu limuzine :)

  2. CFR

    Daca vede Gigi trenul asta o sa cumpere si el 2 de la CFR si le imbraca in piele de oaie :) sa fie cele mai calduroase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>